CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Nyonya.Mansor

Bella & Aliff Ada Masalah Lagi Ke?

  [Copy link]
Post time 4-12-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah gak aku dgn minah ni selalu tegedik2 menari. Filter dan mekap mmg tk boleh berpisah tiada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus juga kalau betul alep tu ikhlas… bini sembab dia ni pulak terkinja-kinja tak ingat dunia padahal dah tua dah. Acah2 muda remaja, dah la lawa pun harap filter dgn makeup je. Bella bengap ni taknak berhijrah lg sebab bila pakai tudung nampak sgt mcm acik marhaban lettew
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi la mampos ko sedih sorang2.. Xpyh nk mengemis attention netizen. Ktrg bekap ko kaw2 dlu ko yg bodhoh nk balik laki tu. Rasakan la kau mkn hati smp akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 4-12-2022 11:06 AM
Alip dulu mmg teruk, dgn kaki betina, dadah, arak....tp lepas cerai sekejap dan rujuk, join tabligh. ...

Tgk dia irl waktu tak mekap lg la marhaen sis. Dgn mcm bdk lurus bendul pun iya jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 4-12-2022 07:31 AM
Bdk 2 org ni tgh ada drama kan
Kat tv mana tajuk apa aku tak tau
Tp ada nmpak 2 laki bini belakon ga ...

Dalam tv muka cam orang kemboja..obvious sangat dalam citer dgan si zamarul hisham ri tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Hafiz awan nano pon nk join tabligh kan? Bini she x pasti berkerudung ke x. Ala2 x tally dgn perubahan somi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Si alip tu tunggang ke tak, hanya masa je akan membuktikan. Kalau fake, bukan boleh tahan lama. Tengok ke la si Nokhujan monsoon. Cuma si bellah tu terkinja2 lain macam lately. Iouls memang x berkenan mak2 orang mengelitis di tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 4-12-2022 08:37 AM
Alep nak jadi alim…tapi wife nya blm sedia nak ikut rentak si alip. Alip heboh la tunjuk join tabli ...

Sebb dia tgok tonggong agama boleh dpt byk duit lebih org sukaa...cam MO  neelopak dgn hariz buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 4-12-2022 10:31 AM
dulu alip menggatal ko feeling isteri teraniaya

skrg alip dekatkan diri dgn Allah pun ko bnyk bunyi ...

mungkin dia nak laki berkepit dgn dia doplohpatjam
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergantung pd circle kita. Kalau circle kita org elok2…ins allah kita akan terikut pd kebaikan.
Kalau circle jenis terkinja, cakap laser…kita pun terikut sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk ke sekian kalinya aku nak cakap Bella kau tak cantik tak comel tapi kau perasan kau cantik .
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 4-12-2022 12:30 PM
Si Hafiz awan nano pon nk join tabligh kan? Bini she x pasti berkerudung ke x. Ala2 x tally dgn peru ...

Iols baru stalk IG bini hafiz awan nano..xde pon berubah ke Arah yislamik..elok je pi travel n buat modelling Sana sini...agak seksis jugak. Amik masa la kot dak hafiz nak tarbiyah bini heols yg lawa tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 4-12-2022 02:12 PM
Iols baru stalk IG bini hafiz awan nano..xde pon berubah ke Arah yislamik..elok je pi travel n bua ...

kenala kerja agaknya kalau dh shuben fokus dh lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 03:01 PM | Show all posts
bella poyo!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 03:02 PM | Show all posts
cari jer la perempuan lain aliff oiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kene buatan orang katanya

https://vt.tiktok.com/ZS88jwrtq/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
caption je gamaknye. public figure malaysia mmg suke buat caption/ hashtag deep deep ngundang org berpikir rupanya takde ape pon ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti geleng kepala si alip ni tgk bini jodet sakan kat jambatan klcc.. Hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 06:14 PM | Show all posts
ala ni semua propa je, kadang2 caption tu tak ada kena mengena pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
x suka jenis pmpn heboh2 cmni ujung2 jilat blk kontol laki. acah2 teraniaya padahal nk get back blk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-3-2023 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.119277 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list