CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1054|Reply: 23

[Tempatan] Berita malam suci:Zahid Hamidi Kongsi Kenangan Semasa PRU15, Jadi Imam Solat Jemaah

  [Copy link]
Post time 29-11-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 29-11-2022 01:19 AM


Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi berkongsi satu klip video yang memaparkan kenangannya semasa Pilihan Raya Umum ke-15, baru-baru ini.

Video yang dikongsi melalui laman Twitter @DrZahidHamidi berjaya memperoleh 4,700 tontotan (setakat ditulis) memperlihatkan beliau sedang mengimami para jemaah ketika menunaikan solat di Masjid Al-Falah, Sungai Sumun, Perak.

Malah, dalam kenyataan di Twitter juga menyatakan beliau reda dan tawakal dengan segala keputusan yang ditentukan oleh rakyat. Hal ini kerana beliau sudah berusaha sebaik mungkin untuk pilihan raya kali ini.

Dalam kesempatan itu juga beliau turut mendoakan Malaysia agar terus cemerlang supaya generasi akan datang bakal dapat manfaat daripada usaha yang kita kekalkan sekarang.

“Klip video kenangan semasa #PRU15 selepas berusaha dan bertawakal kepada Allah kita terima apa pilihan rakyat.

“#Demikestabilandankemakmuran kita akan terus membina Malaysia yang lebih cemerlang untuk anak cucu kita kemudian hari,” kongsinya dalam laman Twitter.

Sumber: @DrZahidHamidi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Si wak bngsat ni minta dipuji ke nok
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup Wak Zahid. Our new TPM
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 29-11-2022 06:37 AM
Hidup Wak Zahid. Our new TPM

Naper bukan wak mael? Bukan keww calon piyem Beend sebelum pru15 sebulat sore  letakkheun wak mael....? Since anwart  skg dah dilantik sbg piyem oleh agong....shouldnt  wak mael still be the frontrunner at the next top post?

Hasian ler wak mael

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
balik rumah kena qadha solat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Cocok betullah wak zahid bergandingan dengan Bang Non sebagai TPM & PM.. Sekufu sangat.

Perangai & kebolehan pun sama.

Di suatu sisi boleh jadi imam, baca khutbah & berceramah agama.

Di sisi yg lain boleh jadi penyamun & peliwat. Boleh berjoget. Boleh sentuh perempuan bukan muhrim.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 29-11-2022 06:56 AM
Cocok betullah wak zahid bergandingan dengan Bang Non sebagai TPM & PM.. Sekufu sangat.

Perangai & ...

Sentuh pompuan yg bukan muhrim probably bukan level ko...

Level ko, toron terus?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 09:06 AM | Show all posts
konon sangat....so dh suci ke lepas jd imam..ingat org lupa ehhhh kes mahkamah??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 29-11-2022 10:17 AM
stingergrumpy replied at 29-11-2022 06:44 AM
Naper bukan wak mael? Bukan keww calon piyem Beend sebelum pru15 sebulat sore  letakkheun wak mael ...


Kalo bkn sbb Wak, dh lama korang semua diperintah Hadi Awang dan PAS. So ucap terima kasih sikit pd Wak Zahid potential our new TPM
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mensucikan diri dalam keladak.


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 29-11-2022 09:06 AM
konon sangat....so dh suci ke lepas jd imam..ingat org lupa ehhhh kes mahkamah??

So kalo Org yg ada kes mahkamah  dilepaskheun,dikecualikheun dari mengerjakheun kewajipan  ibadahnya pada PENCIPTAnya keww?

Ko ni berlaki keww tidak?...macam takda bimbingan pulak...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:29 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 29-11-2022 10:25 AM
So kalo Org yg ada kes mahkamah  dilepaskheun,dikecualikheun dari mengerjakheun kewajipan  ibadahn ...

aku tya suci dhke...apa jawapan hanat kau??

yg kau sibuk aku berlaki ke x...
apehallllll??????????????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 29-11-2022 10:29 AM
aku tya suci dhke...apa jawapan hanat kau??

yg kau sibuk aku berlaki ke x...

Dia ada ngaku dirinya suci keww atau ko yg ASSUME  yg dia sebut begiteww hamjad?

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:43 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 29-11-2022 10:34 AM
Dia ada ngaku dirinya suci keww atau ko yg ASSUME  yg dia sebut begiteww hamjad?

KAHKAH....

yg kau gelabah sgt aku assume kenapa hanat????????????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 29-11-2022 10:43 AM
KAHKAH....

yg kau gelabah sgt aku assume kenapa hanat????????????

So valid tak point aku?

Nak korner kemana pula lepas ni bangsat oiii?

Soalan aku org yg ada kes mahkamah dikecualikheun dari menunaikheun kewajipan dia pada Penciptanya keww?

Dia dah suci keww iteww mulut hanat ko yg assume bukan dia yg ngaku...kheunz?so iteww yg aku tanya ko tak berlaki keww utk didik ko pada perkara perkara bangsat hamjadah yg ko lakukheun berassume bagai?

Nak jawab atau terus nak korner?

Dgn org lain ko boleh goreng ler...dgn nick stinger ni ko jgn nak lobang....

Kahjahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 11:25 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 29-11-2022 10:48 AM
So valid tak point aku?

Nak korner kemana pula lepas ni bangsat oiii?

Ad aku kesah kau stinger ke hape???

tang mana aku koner ha hanat....

yg kau ckp sndri dikecualikan...ade ke aku ckp dikecualikan...

otak kau mereng tahap mana hah???

loserrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 29-11-2022 11:25 AM
Ad aku kesah kau stinger ke hape???

tang mana aku koner ha hanat....

Loser pala habah ko....

Kahkahkahkah

Korner lagi jgn tak korner.....

So bila ko tanya dah suci keww dia iteww ko maksudkheun  apo hamjad?

Meh jgn korner korner..kuar kheun apa yg ko maksudkheun dah suci keww dia iteww?

Bangsat betul


Kahkahkab
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 29-11-2022 06:44 AM
Naper bukan wak mael? Bukan keww calon piyem Beend sebelum pru15 sebulat sore  letakkheun wak mael ...

Paseipa pulok wak mael.
Anuart terhutang budi dgn wak Jahid.

Kalo tak kerana wak jahid, sampai la ni
Anuart masih kekal PM Tepi..

Kan dah nampak syumul wak jahid jadik
Imam lagi tuuu...seshuai sgt diangkat jadik TPM khenn Stinkyshit.

Jgn lupa angkat kluster2 mahkamah LGE dan Sadik Sigaraga jadik muntrii pasola.

Kahkahkah..

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa laa dulu Abdullah bin Ubai pun solat berjemaah dgn nabi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 30-11-2022 07:54 AM
Paseipa pulok wak mael.
Anuart terhutang budi dgn wak Jahid.


Dengar penerangan anak jiran aku yg 3 tahun ini,

Secara prinsipnya.... collective commitment and agreement telah diberikheun oleh BEEND as a party bahawa pak mael will be calon mereka utk posisi piyem if they win the elections....yes they did not win the elections but it shud not have change their stand that pak mael should still be given that consensus utk didulukheun dlm kedudukheun tertinggi kerajaan if there is a need utk ada gabungan to form kerajaan...and since pak mael juga memenangi kurusi wardnya...then its only noble that the party walk the talk ...and hence pak mael as TPM....

Ko nampak tak apa yg anak jiran tecikk aku nampak redskinhead?

Iniler pelapis generasi yg kita inginkheun didalam masyarakat kita REDSKINHEAD....at that tender age of 3 tahun dah boleh dok bincang dgn org dewasa dan beri insightful thoughts....

Ko dulu ada bijak macam ini keww RSH?

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.109605 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list