CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 3035|Reply: 61

[Tempatan] Kluster mahkamah perlu ditolak daripada barisan Kabinet-Tan Sri Rafidah Aziz

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 28-11-2022 12:04 PM

KUALA LUMPUR: Kluster mahkamah perlu ditolak daripada barisan Kabinet yang dipimpin Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim. Bercakap kepada Utusan Malaysia, veteran politik, Tan Sri Rafidah Aziz berkata, ini kerana ia akan memberi imej negatif kepada baharu, lantas pemimpin yang mempunyai kredibiliti wajar diberi tempat dalam kerajaan hari ini. “Golongan ini tidak patut berada dalam kepimpinan kerajaan seperti Zahid Hamidi,Syed Saddiq,Lim Guang Eng dan Bung Mokhtar.
https://www.utusan.com.my/nasion ... lak-sertai-kabinet/


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 12:03 PM | Show all posts
“Golongan ini tidak patut berada dalam kepimpinan kerajaan seperti Zahid Hamidi,Syed Saddiq,Lim Guang Eng dan Bung Mokhtar.

Kalau Lim Guan Eng tak ada, DAP wokeyyyy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
PH dan Dap jarang nak mention nama dua orang ni kalau pasal rasuah…tapi lepas pru kali ni nama guan eng dan syed saddiq kini semakin disebut2 apabila isu rasuah dibangkitkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju je....buang semua yg korupsi....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:31 PM | Show all posts
lu sapa???

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Spot on tan sri rafidah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus cadangan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:48 PM | Show all posts
Bagus cadangannya kalau tak nak ada isu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak pidah takut dia kena jadi kluster mahkamah la tuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau gitu... Buat saman sivil je terus dpt title cluster mahkamah... Salah tak salah belakang cerita... Boleh ke gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:52 PM | Show all posts
tau lah DSAI buat kerja, shut up Fidahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
midori888 replied at 28-11-2022 12:52 PM
tau lah DSAI buat kerja, shut up Fidahhhh....

Nek Pidah, best jugak dulu dengar dia kempen untuk PH
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolak Lim guan eng dgn syed saddiq je
Gang PH Dap tak layak jadi gomen
Korang pergi berniaga je la xpayah main politik
Gomen biar melayu islam  je pegang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak sokong PH, Rafidah Aziz telah dibaptiskan dan suci drpd segala dosa penyelewengan yg dituduh PH ke atasnya selama berpuluh tahun.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:59 PM | Show all posts
Solokkk replied at 28-11-2022 12:55 PM
Nek Pidah, best jugak dulu dengar dia kempen untuk PH

dia join sebab TM join PH masa tu kan...lepas tu dpt jadi council of elders tu...kroni TM kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 28-11-2022 01:08 PM
midori888 replied at 28-11-2022 12:59 PM
dia join sebab TM join PH masa tu kan...lepas tu dpt jadi council of elders tu...kroni TM kan...


Yer….the whole world tahu dia geng atok, walau sekali dua ada lain pendapat dgn atok. Infact, geng PH/DAP/Malaysiakini ada panggil dia untuk diwawancara sebelum dan selepas PRU bila atok terajui PH. Kempen dia untuk PH dulu, ramai orang datang. So, jgn nak shut up2 kan nek Pidah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 01:10 PM | Show all posts
Solokkk replied at 28-11-2022 01:06 PM
Yer….the whole world tahu dia geng atok, walau sekali dua ada lain pendapat dgn atok. Infact, gen ...



maybe skrg dia start bising2 nie ntah2 boss lama suruh...btw sukati meols lah nak suh dia shut up....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 28-11-2022 01:20 PM
midori888 replied at 28-11-2022 01:10 PM
maybe skrg dia start bising2 nie ntah2 boss lama suruh...btw sukati meols lah nak suh dia shut u ...


Suka nko ler . Tapi cadangan nek Pidah pasal cluster mahkamah tuh memang tepat 250%, bertepatan dgn salah satu prinsip Pak Non yg dilaung2kan berdegar2 macam nak kiamat masa kempen PRU15, walaupun Pak Non dah sondol byk prinsip2 dia dlm lubang najis babi. So, sapa yg patut shut up? Yg disuruh shut up atau yg mintak shut up?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:25 PM | Show all posts
Solokkk replied at 28-11-2022 01:17 PM
Suka nko ler . Tapi cadangan nek Pidah pasal cluster mahkamah tuh memang tepat 250%, bertepat ...



like i mentioned in my earlier posting, biar lah DSAI buat kerja dia....yg nek Fidah nak sibuk2 dah kenapa...kalu diri dia tu suci murni takper jugak...

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:30 PM | Show all posts
EJALTI replied at 28-11-2022 12:03 PM
“Golongan ini tidak patut berada dalam kepimpinan kerajaan seperti Zahid Hamidi,Syed Saddiq,Lim Gua ...



Kalau tak ada LGE, lain2 member DAP kan ada mcm Anthony Loke, Hannah Yeoh, Teresa Kok.  DAP tetap tak dipinggirkan kan?  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.139577 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list