CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2704|Reply: 25

[Tempatan] Apakah? Anwar menghadap TMJ

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 08:39 PM | Show all posts |Read mode
PETALING JAYA: Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim, menerima menghadap Perdana Menteri Anwar Ibrahim hari ini.




Perkara itu dimaklumkan melalui Facebook rasmi Tunku Ismail atau lebih dikenali sebagai TMJ, HRH Crown Prince of Johor yang turut berkongsi beberapa gambar pertemuan tersebut.

Turut berangkat Tengku Muda Pahang, Tengku Abdul Rahman Sultan Ahmad Shah, lapor Berita Harian.

Anwar yang juga pengerusi Pakatan Harapan (PH) pada Khamis lalu mengangkat sumpah sebagai perdana menteri ke-10 di Istana Negara, selepas pelantikan beliau diperkenan Yang di-Pertuan Agong, Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah.

https://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/tempatan/2022/11/26/anwar-menghadap-tmj/






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la tu. Tapi kenapa tak menghadap sultan ibrahim?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Letih la takkan setiap kali depa ni melangkah kemana2 kita kena pikir apa yg dorang tgh plan bagai.

Gamaknya memasing nak berak pun tak senang.
Kang tetengah jalan tiba2 rasa nak memerut benti singgah mana2 hotel terus dituduh sedang merancang sesuatuhh
Memasing dah trauma dah yeaaa sian rakyat anxiety belaka dah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ai minta tiket bola kut….
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:59 PM | Show all posts



bila nak turun harga barang ni??

kos sara hidup??

harga minyak???

haaaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-11-2022 08:45 PM
Letih la takkan setiap kali depa ni melangkah kemana2 kita kena pikir apa yg dorang tgh plan bagai.
...

Itu kita panggil langkah cirit
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelajah tabur janji kat payung kuning?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:59 PM
bila nak turun harga barang ni??

kos sara hidup??

Ini kempen air liur paling legend yg thorbaik dari Pak Non
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:13 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:46 PM | Show all posts
Edited by ina_na at 26-11-2022 10:06 PM

...alang2 mlm ni final bola..kalo menang agaknye selasa cuti x..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 26-11-2022 08:42 PM
Ye la tu. Tapi kenapa tak menghadap sultan ibrahim?

Soltan tgh sakit
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 26-11-2022 08:42 PM
Ye la tu. Tapi kenapa tak menghadap sultan ibrahim?

Aritu sultan dah dtg kan ari khamis masa perjumpaan raja2 tu…

Arini mungkin tmj ada bola kat bukit jalil.. tu dia panggil pm utk jumpa sekali kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:21 PM | Show all posts
Biasalah tmj siapa tgh popularr fenomena mmg dia jemput jumpa dia, taknak terlepas ambik limelight supaya dia sentiasa rasa pentinggg huh. Dr dulu lg dia buat gini, syed saddiq, ebit lew sapa2 yg tgh popularrr semua dijemput
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik Pak Non tak cium tangan TMJ. Lega Rapiji
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:59 PM
bila nak turun harga barang ni??

kos sara hidup??

Saya ULAAMMMM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 26-11-2022 02:44 PM
Sib baik Pak Non tak cium tangan TMJ. Lega Rapiji

Ahahah yg ni kelakar. Formula rapiji dgn cium tangan wakil rakyat & ahli politik je
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 26-11-2022 10:21 PM
Biasalah tmj siapa tgh popularr fenomena mmg dia jemput jumpa dia, taknak terlepas ambik limelight s ...

Ko jgn oren...acik azmee kesayangan ko hadiahkan sampin buatan penjara kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cekgushilla at 27-11-2022 02:16 PM
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 08:59 PM
bila nak turun harga barang ni??

kos sara hidup??


Aku bukan nk kata la kan
Komen2 mcm ni menunjukkan tahap kebijaksanaan dan kematangan seseorang tu
Bak kata pepatah
'Rome wasn't built in a day'
So give him time ok
Baru 3 hari kot
Kabinet pon blom bentuk
At least ari ni ada sidang media dh kan utk kos sara hidup
Hari ahad kot
So kita tau dia serius
Just give him and his team time
Ckup 5 thn kalau takde perubahan kita undi org lain pulak
Cuba matang dan realistik skit
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:52 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 27-11-2022 02:12 PM
Aku bukan nk kata la kan
Komen2 mcm ni menunjukkan tahap kebijaksanaan dan kematangan seseorang tu ...

maknanya dia menipu la dalam video tu ya cekgu??

komen mcm cekgu ni la menunjukkan betapa gentingnya kualiti cekgu2 KPM ni...




Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:13 AM GMT+8 , Processed in 0.128142 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list