CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Neelofa Bawa Naelofar Babes Ke Langkawi Untuk Lancar Koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar

[Copy link]
Post time 23-11-2022 12:34 PM | Show all posts
iols harap langkawi lingkup jah... iols pun koserrrr nk pegi langkawi lagi pasni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg pompuan ni suka sgt dgn langkawi eh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:38 PM | Show all posts
dia kan belajar mrsm langkawi..mesti la nak ke sana balik mengimbau kenangan dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 23-11-2022 10:45 AM
Ink pru dia pekat betul lagi ek.. iols basuh tangan 2kali lunch dinner pun hilang dah..

Ink pru ni lain2 supplier kot????..iols punya pun pekat...kwn sekerja semua xnmpk da...


Utk x ot, Lopa tu sbnrya keluar pki niqab ke?atau utk media sosial je
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Org dh x pakai mask dh skang
Kalo bolh nk bkk je
Bru nk pakai mask
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Naelofar haruslah gah dr segi design set up marketing bagai. Business family kn.
Cer nunha dgn markaz yg laki bini tu. Dh serupa org bodoh dh masing2
Bijak business la sgt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-11-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sofea86 replied at 23-11-2022 12:39 PM
Ink pru ni lain2 supplier kot????..iols punya pun pekat...kwn sekerja semua xnmpk da...



Semua mix lain-lain ek heheh..

Tula kalau pakai niqab betul mkn & minum senang je behind it.. ni pakai mask so time dia mkn minum laki lain kena keluar ke dari kedai ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 01:38 PM | Show all posts
kan elok pakai macam ni, nampak normal.....aku kalau takde benda buruk nak kutuk aku tak kutuk benda baik aku puji....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar dia duduk kat katil dgn bambi tu mcm nampak kaki je skirt terangkat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo bambi ku ingatkan babi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:22 PM | Show all posts
lolita737 replied at 23-11-2022 10:35 AM
dia pakai mask ke niqab tu??

kalau dia minum mesti staff kat situ still boleh nampak muka dia kan ...

photographer pun laki nyer....

kesian kena 'posa' sekejap sbb dah pakai niqab kan..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:24 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 23-11-2022 01:38 PM
kan elok pakai macam ni, nampak normal.....aku kalau takde benda buruk nak kutuk aku tak kutuk benda ...

betul...bukan semua benda lopa buat nanpak x elok..tp tu la..selalu sangat dia tunjuk yang tak elok..maka kerap la org mengutuk dia...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 23-11-2022 02:01 PM
gambar dia duduk kat katil dgn bambi tu mcm nampak kaki je skirt terangkat

Ada baca kat ig. Ada girl ni suruh lopa delete gmbr ni sbb nmpk kaki..terus lobenak cakap that girl jeles bla2..hahaha..siap cakap biar la lopa nk pakai mcmana pun..hahaha bodoh betul benak..dh confirm salah tu terima je la..lopa tu bukan maksum, x de salah silap..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dia da xbreastfeed anak dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:15 PM | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 12:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

personal preference la kot. iols pon at least one a year akan ke batu ferringhi or teluk bahang around 3-4 days. ntah la kdg saja je gi nak lepak starbucks depan pantai
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bambi pakai tudung ke
Xde ke yg lbih relevant hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 03:31 PM | Show all posts
hareeeesah replied at 23-11-2022 10:45 AM
Ink pru dia pekat betul lagi ek.. iols basuh tangan 2kali lunch dinner pun hilang dah..

terpaling pekat tah2 tambah dengan inai dia tu..iolllss da hilang da dakwat kat jari tinggal kat kuku je..kali ni punya dakwat cam cair..x best x cam PRU dulu sampai sebulan masih ada kesan lagi kat kulit..

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:32 PM | Show all posts
sikit hari lagi purdah terbang..caya la cakap iollss konon pak setad x bagi pakai purdah sebab x wajib..puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:34 PM | Show all posts
jahlop biasalah mana blh org lain melebihi dia .. dia kena sentiasa above the top ... klu org lain jv dgn marvel dia kena lebih lg drp tu disney terus! klu org lain model2 local brand dia kena lebih dasat lg drp tu gucci dior terus! insecurity barangkali ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 23-11-2022 02:01 PM
gambar dia duduk kat katil dgn bambi tu mcm nampak kaki je skirt terangkat

Yer nmpk betis sket
Stokin pendek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2023 04:25 AM GMT+8 , Processed in 0.188868 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list