CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Neelofa Bawa Naelofar Babes Ke Langkawi Untuk Lancar Koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar

[Copy link]
Post time 23-11-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Langkawi je ke jah? Hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama lama jah ni macam adik beradik calaqisya aku tengok. Neway jah nampak iras seteru lak dalam ni hahaha mungkin lipatan awning tudung. Hahaha tiru fazura besties ke naelofar babes ni wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wirazam at 23-11-2022 07:45 PM

Harap lofa takyah pakai niqab dan jubah meleret3.
Pakai baju mcm ni pun dah ok..tudung pun dah ok..cuma jgn pakai niqab boleh...kat luar pakai face mask je mcm yg dlm gambar ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 23-11-2022 07:24 PM
Lama lama jah ni macam adik beradik calaqisya aku tengok. Neway jah nampak iras seteru lak dalam ni  ...

Ye wei aku nak tulis benda sama tapi takut aku sorg je nampak
. Idolakan seteru gayanya tu. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:07 PM | Show all posts
kenapa nmpk sendu je event dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:10 PM | Show all posts
clara_nur replied at 23-11-2022 04:39 PM
chatime langkawi dh bukak ker?? #tanyajer

ni kena tanya lobenak, semua benda ttg jah ada dlm tgn diaorg

si haifalrn tu tak muncul lg ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 23-11-2022 07:24 PM
Lama lama jah ni macam adik beradik calaqisya aku tengok. Neway jah nampak iras seteru lak dalam ni  ...

Kenapa dengan adik beradik qalaqisya..tak follow pula
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:12 PM | Show all posts
Arry replied at 23-11-2022 05:21 PM
Tiru Faz lettewww....................tiba2 jer ada Babes ha ha ha... Faz kan ada Besties

mana adaaaa, tak main la tiru-tiru ni

#befaz #belofa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku menyampah plk ramai hati hitam dkt sini. Klu dia salah ok la hentam. Ni xde pasal pun dok carut. Lofa comel,bambi tu pun comel tp masih dok gali yg buruk.Kata2 kita ni pun reflek diri kita juga. Suka tilik org sampai dh lupa kain sendiri koyak rabak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes dia yang bertahan setakat ni tudung sahaja la. Yang lain semua 1 musim je. Lepas tu stop production.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:41 PM | Show all posts
niqab di ganti dengan face mask pulak..macam ni nampak ok sikit berbanding dengan kain litup berela- ela tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Chatime masih secoet Kiosk sendu kat jeti aja. Kat cable car kat gua jet ski pun blum ada.. Nk pantau watpe.. Kedai roti sebelah tu besaq lagi.. Tapi aritu dia mai lkawi banjir , ni dua hari dah dia mai lkawi hujan pulak kikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 23-11-2022 10:45 AM
Ink pru dia pekat betul lagi ek.. iols basuh tangan 2kali lunch dinner pun hilang dah..

Jahlop ni pegi mengundi ke hari tu? Kenapa aku tgk live tt dia mcm elok je jari dia xde kesan celop ink.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 12:42 AM | Show all posts
masa melangkawi jahtek kata nak keluarkan lens lak.. bisnes lens dia masih hidup ke wei?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cane nak sebut naelofar babes tu?
Hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham event apa....mcm syok sendiri jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
konon ikut trend petit moi
jln2 vacay dgn influencers
marketing & promoting
tp sendunya products
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Slowly but surely.. No niqab, but mask?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:01 PM | Show all posts
Disney skang makin lgbthvdtv...sapot gak ko..puney approve deh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Sebab ambik inspirasi dari fazura

Fazura kalau baca ni tolong stop makan n jual ubat kurus ubat putih ke apa apa ubat ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-10-2023 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.100244 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list