CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] PH Tubuh Kerajaan Luar Tabi'e selepas menipu YDPA.. Zahid Perasuah ditatang jadi TPM

  [Copy link]
Post time 20-11-2022 10:15 PM | Show all posts
Lampuled replied at 20-11-2022 09:53 PM
Baca komen u i teringat sorang kwn masa study dulu.. family dia org kuat pass mmg mata suka menjel ...

pelamin angan ku musnah nyanyian ella
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 10:16 PM | Show all posts
ladybugz replied at 20-11-2022 09:56 PM
kenapa non muslim gps risau kat pas. pas ni harmless je pun. die pandai dah bab2 nk tunjuk extreme d ...

takutlah nanti nak beli alcohol susah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 20-11-2022 09:16 PM
Nanti ko takleh masuk apps tinder
Semua kena block

Tak main la apps2.. kita jalan sebelah menyebelah pun boleh dapat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 20-11-2022 08:04 PM
Trending di Twitter :

#NotMyPM

Twitter ni banyak dak2 libertard acah2 bijak pandai padahal hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja9 replied at 20-11-2022 09:13 PM
wow belum habis lagikah plot twist.... adoi ... nak adakan pilihanraya untuk tamatkan drama... tetap ...

Itu lah demokrasi......

Msia je terpaling demokrasi kann....


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-11-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:07 PM
yang dia jadi duta timur tengah tu dia ambil gaji or cmne?

Yg ni i x tau. Yg my fren citer ms dia jg mb trg. Pg raya umah dia pun sgt simple
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
So camna? Esok n lusa cuti x? Sebagaimna janji manifesto PN..klau berkuasa nk beri cuti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 20-11-2022 10:09 PM
Kelakar tengok forumer² ni ada jugak berfikiran jumud. Takde maknanya bila pas jd kerajaan dia nak  ...

Lg kelakar tgok ahli pas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-11-2022 09:56 PM
Ade ja mcm ni dulu.. Mmg jenis pas tok tok... Skrg iolss rase xde dah camni... Ramai yg lebih open


Masa aku study dulu, golongan ni lah yg byk taboleh....tu taboleh, ni taboleh.....pakai jubah satu kaler je.....masa tu remaja, kta nk le brrgaya kannn....

Skrg ni kitorang dah tua.....suka lah pakai jubah sbb rasa selesa nk kemasjid....tapi tak de le satu kaler....yg dia pulak, baru nk mgayakn baju kalerfull kalefull .....pd aku, ruginya hidup..

Hidup lah seiring dgn usia.....jgn le budak umor 2thn di serkup habis...kesian, panas budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 20-11-2022 10:14 PM
haji hadi ni bagus tp ada byk juga sbb2 dia ditolak sgt2 lama oleh majority org trg sebelum kes na ...

U tgu yer. If wak jahit dh xde dlm umno n diterajui org  mcm pak mael or yg berkarisma mcm kj, i rs kemungkinan org trg akan undi umno balik. Bila umno dah clean, itu petanda buruk bg pas
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Islam PAS ni hnya pandai tazkirah n sentiasa suruh bersyukur manjang..tp umah kotor, longkang kotor, x plan ekonomi etc..

Mcm di Trg..x da sgt pun pmbangunan hya meneruskan apa yg BN dh buat dulu mcm pasar payang baru, Drawbridge etc, shopping mall etc...

Tgklar Islam cara Pas..double standard..di Kltn x da pggung wayang..Trg blh pulak..

X da Islam pun Pas ni..sama je mcm negeri Islam di Penang, Selangor dan mna2 negeri d Msia..

Baiklar buang nma Islam..buat malu org bkn Islam je..klau bgus x pa lar jugak kan...

Tp aku rasa..x lama pun Pas ni akn brtahan ..bila org dh tau Pas mcm mna..lma lma Pas pun akn ada turun naik bila PRU..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 20-11-2022 08:14 PM
The hell. Bukan majoriti tapi boleh bentuk kerajaan. Dah kalah.. gabung2 dgn yg kalah utk bentuk ker ...

Xde sape yg dpt majority pn pru tu. Majority if dpt 112 kerusi,at least.. ph br 82. So sape cpt dpt 112 krusi dia la dpt bentuk gov
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 20-11-2022 10:14 PM
haji hadi ni bagus tp ada byk juga sbb2 dia ditolak sgt2 lama oleh majority org trg sebelum kes na ...

And summore i agree with u. Mp pas trg skrg x mcm dulu. Dorang mmg betul buat kerja n bijak tadbir urus. Polemik kafir mengkafir ni mmg i nmpk org trg x suka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:15 PM
pelamin angan ku musnah nyanyian ella

Azie la kaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 20-11-2022 10:24 PM
So camna? Esok n lusa cuti x? Sebagaimna janji manifesto PN..klau berkuasa nk beri cuti

Tak cuti dek..PN belum jadi kerajaan..kau claim cuti kat doktor je lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-11-2022 07:01 PM
Kecewa la ujung2 Muhyiddin kembali jadi PM. Apa tiada orang lain? Akak lagi sanggup hadap Hadi Bawan ...

Uols jgn..I sebagai anak kelahiran terengganu..serik..kami pernah berada di bawah kepimpinan pas Haji Hadi satu ketika dulu (tahun 1999)..teruk uolss...yang paling I ingat Haji Hadi arahkan orang dia halau anak2 tadika yang tengah belajar  kat balairaya..tanpa empati dan simpati kat anak2 kecil..masa tu iols sekolah menengah..pak2 lebai semua masa tu pakat tukar keta besar..tapi tak pandai mentadbir..ganu merosot..peluang kerja tkde..lepas tu rakyat ganu pilih BN balik..Alhamdulillah sekarang walaupun PAS pegang balik tapi ok sebab leader bukan Haji Hadi..sebab Dr Samsuri seorang leader yang berpendidikan tinggi...fikiran dia lain..pada pendapat iols kalau nak angkat Haji hadi sebgai PM I tak rasa dia competent untuk jawatan tu..bagi pada orang yang betul2  boleh mentadbir negara..sebgai penasihat dalam bidang agama atau yang setara dengan kemampuannya mungkin yes...done sekadar pandangan dan luahan hati dari iols rakyat biasa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:14 PM
mustahil qouta dah cukup simple majority kecuali bn jumpa bang non. takkan bang non kutip ahli par ...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga usaha,wang dan titik peluh iols balik mengundi semalam mendapat ganjaran.insyaallqh,harapan masih ada.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:37 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2022 10:21 PM
Yg ni i x tau. Yg my fren citer ms dia jg mb trg. Pg raya umah dia pun sgt simple

entahlah susah nak percaya. kalau tak buat pe negeri serambi beli mercedes time air pun problem?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-9-2023 08:37 PM GMT+8 , Processed in 0.253745 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list