CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] PH Tubuh Kerajaan Luar Tabi'e selepas menipu YDPA.. Zahid Perasuah ditatang jadi TPM

  [Copy link]
Post time 20-11-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 20-11-2022 10:25 PM
Lg kelakar tgok ahli pas ni.

Tak payah kelakar lah.. Btw aku bukan ahli pas, baru tahun ni 1st time aku mengundi sbb taknak dap.. Next 5 years kalau pas bergabung dgn dap pon mmg aku tak pangkah dia nya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 20-11-2022 07:43 PM
Skrg ni gabungan pn+bn+gps+grs je yg realistik. Tp tolong lah.. jgn muhyiddin jd pm.. tolong lah pak ...

AP tu sapa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:42 PM | Show all posts

pn juga akan menang sebab yang tandatangan sd tersebut akan twist sokong mahyudin walau anggota umno. sebab 21 orang meeting kt rumah h20
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:43 PM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 20-11-2022 10:35 PM
Semoga usaha,wang dan titik peluh iols balik mengundi semalam mendapat ganjaran.insyaallqh,harapan m ...

dakwat kt tangan kaka dah hampir hilang? entahlah dakwat takde cop sirim kut
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:46 PM | Show all posts

AP tu anwar pamoga
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:37 PM
entahlah susah nak percaya. kalau tak buat pe negeri serambi beli mercedes time air pun probl ...

My fren tu citer sbb i kutuk hj hadi asalnya. I ckp x logik la x amik elaun. Dia mmg keras ckp.. Hj hadi mmg x ambik elaun. Dia ckp dia tau sbb dia mmg ada bukti. Wallahualam
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-11-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:37 PM
entahlah susah nak percaya. kalau tak buat pe negeri serambi beli mercedes time air pun probl ...

Politik serambi kalau u perasan mmg x sama ngn trg. Negeri serambi regardless ko mandi air kopi ke cappucino ke, undi ttp pas. Trg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:48 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2022 10:46 PM
My fren tu citer sbb i kutuk hj hadi asalnya. I ckp x logik la x amik elaun. Dia mmg keras ckp.. H ...

tu lah bagi kaka ambil elaun gaji tu memang perlu untuk seorang pemimpin yang tak boleh ambil bukan hak contoh sakau balak, sakau duit rakyat 1mdb. kaka lagi suka pemimpin yang ambil hak dia dan kerja sungguh2 mungkin tu cara bela rakyat jadi kita hormati prinsip dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 10:50 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2022 10:48 PM
Politik serambi kalau u perasan mmg x sama ngn trg. Negeri serambi regardless ko mandi air kopi ke ...

yup sana kira kordial lubuk sejati. negeri2 lain kira jenis x hardcore dah bancuh air. negeri lain ada wayang negeri hardcore wayang kulit
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 20-11-2022 10:34 PM

tahniah i have numbers!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 20-11-2022 10:33 PM
Tak cuti dek..PN belum jadi kerajaan..kau claim cuti kat doktor je lah

Jumpe doc bg alasan hati tersakiti...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:52 PM | Show all posts
Skuau replied at 20-11-2022 06:26 PM
"bapak...kita pulang aja...ya...pak"-friska

hahahaha...  tergelak besau aku...  deme boleh ajak trisna sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tekan butang lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:48 PM
tu lah bagi kaka ambil elaun gaji tu memang perlu untuk seorang pemimpin yang tak boleh ambi ...

Wehhh kaka, yg kwn i ckp ni... Hj hadi x ambil elaun. Gaji i x tau. Citer dia gini, hj hadi x duk kt kediaman mb. Pastu rumors ckp 'dia x duk situ sbb dia nk elaun rumah'. Tu citer ms i sekolah. Bila dh besar, jumpa ramai kwn dr pelbgai bckground. I borak2 ngn kwn psl politik. I ckp lah kt dia psl hadi x,duk kediaman sbb lapar elaun kot. Tp my fren menafikan sbb dia mmg nmpk bukti kt akaun yg duit tu tidak diambil dan diserahkan kpd statel. Sekiansss
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ivy23 replied at 20-11-2022 10:33 PM
Uols jgn..I sebagai anak kelahiran terengganu..serik..kami pernah berada di bawah kepimpinan pas H ...

Kan btul tu..kakak i yg dok Trg pun citer yg sama..tp Pas bwh Dr Samsuri ok lar sikit tp dah x Islamik sgt pun..dah jd mcm gomen BN juga..demi takut hilang undi masa tahun 99 dulu...

Pas bwh Samsuri x da sgt pun pmbangunan cuma mewarisi legasi yg BN buat je...klau nk kata beri bantuan..BN pun lbh lg beri bantuan..

Pelabur msh x da, ank muda msh rmai yg x da keje tetap..kilang2 baru x da pun..yg ada d Kerteh pun dh byk pindah Pengerang n Miri etc
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2022 10:46 PM
My fren tu citer sbb i kutuk hj hadi asalnya. I ckp x logik la x amik elaun. Dia mmg keras ckp.. H ...

Pernah baca somewhere yg pegang kad bank hj hadi ialah someone yg dipercayai. Hj hadi cuma suruh withdraw duit untuk belanja rumah ala kadar. Selebihnya dia suruh sedekah pada org susah atau sekolah agama dan pusat tahfiz. So korang kalau masih nak cerca hj hadi teruskan lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 20-11-2022 10:52 PM
hahahaha...  tergelak besau aku...  deme boleh ajak trisna sekali...

Ajak sama si nusa busybody.


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 20-11-2022 10:56 PM
Pernah baca somewhere yg pegang kad bank hj hadi ialah someone yg dipercayai. Hj hadi cuma suruh w ...

Sedekah tu sedekah lar kan or whtever apa2 kebajikan , mengajar etc..tapi...  x perlu berfikiran jumud sgt smpai x buat pmbangunan etc..sbb dia tu org No 1 dlm Pas..mcm mna lar org nk respect..Islam bkn hnya sedekah lar dek klau ko nk bgga sgt dgn potong gaji tu...rmai je MP yg mna elaun etc beri pd kebajikan rakyat kan..cuma x kecoh je

Ceramah agama bkn main agongkan Rasul Allah etc bagai..tp dia sendiri pun x berperanan mcm Rasul Allah...tu sbb rmai kata Pas ni skdar penonggeng..jnis cakap x serupq bikin..jual agama je
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 20-11-2022 10:56 PM
Pernah baca somewhere yg pegang kad bank hj hadi ialah someone yg dipercayai. Hj hadi cuma suruh w ...

Manusia ni kalau duit byk dia xleh sorok. Mesti nk rumah besar, kete mewah. Kalau uols duk sangsi lg, pg la visit rumah tghh. Agaknya rumah forumer bertiang lg selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-11-2022 10:43 PM
dakwat kt tangan kaka dah hampir hilang? entahlah dakwat takde cop sirim kut

Iols masih hitam lg sis
semalam iols saje je celup lama2 dakwat tu,geram sebab abg polis xhensem tu tak bagi ambik gambar.bukan ada org pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-6-2023 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.124968 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list