Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8714
View
12
Reply

Le Chateau Apartment, Seputeh

[Copy link]

Author: melanie       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2010 02:51 AM | Show all posts |Read mode
aku nak tanya..
ada sesapa pernah tau/dengar cerita pasal apartment nie tak..

macam best pasal hijau kiri kanan

pasal aku ingat nak dok sini..

aku p tadi ada jalan lurus kecil lalu kedai cina

then kedai india..

then ada apartment 1 and 2..

than hujung sekali ada jirat cina..

belakang dia ada kubur..


dekat gila ngan LRT,KL central..keluar jer terus bley p mid valley tak sampai 10 minit..

cuma aku takut bahaya/berhantu/apa2 yang aku perlu tau pasal apartment nie..

any comment?ni link apartment dia..

http://www.iproperty.com.my/propertylisting/519039/Taman_Seputeh_Condominium_ForSale




Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 07:33 AM | Show all posts
suasane die nmpk menarek n tenang psl dikelilingi kehijauan..ni apartment kan bkn kondo? owner lame die chinese eh? mcm studion muzik die buatnye hehe..skg ni klu dkt ngn area2 hijau org xtakut antu tp kt sang monyet/kera etc..lg ancaman bahaye tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 01:14 PM | Show all posts
dekat ngan umah.. kalau malam sunyi..

kalau masuk dalam skit dh jirat..
kalau kuar skit, ada kedai2 makan melayu, india..

nk g MV cam jauh gak kalau jalan kaki..
lrt xde.. cuma monorel ada lah kt jalan seberang.. kene cross jejantas dr depan sekolah cina..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 01:28 PM | Show all posts
restoran la che tiau pernah la aku gi makan
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2010 03:34 PM | Show all posts
alaaaa....klu pon tmpt tu angker
klu dh jumpa 3-4 kali benda2 tu suma
ko jd biasa laa....
alah bisa tegal biasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-10-2010 11:53 PM | Show all posts
hehehe..
thanks..
aku masih mikir nie..
tapi rasa best pasal hijau..

kera2 tue..aku perambat nngan parang kontot..hahahaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-10-2010 11:55 PM | Show all posts
Reply 3# gasing


ada kereta..alhamdullilah..cuma nak tau situ okey tak..
best dok area tue?

masalah keselamatan teruk tak??
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:13 AM | Show all posts
boom..up balik post purba...btw sy da beli property kat sana...ade satu kat le chateau 1..satu lagi kat le chateau 2..still duk sana..okay je xde hantu bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 12:12 PM | Show all posts
memandangkan post lama dah up balik.. nak share sikit
ade mmber pernah stay lechateu 2 .. hurmmh sejuk umah dia .. sbb umah lama building since 1988 and i liputi hutan kiri kanan .. kalau kami pegi mesti rasa nk tdo jer.. n kalau dh tdo tu mls nak bangun2 hahaaa..
iols tak pernah la kena kacau tapi ada sorg kwn y dtg melawat ada gtahu pernah kena kacau,

Kawan yang menyewa kat situ pun dah pindah. And dia cakap, baru seminggu tinggalkan rumah, tapi bila dia dtg balik rumah tu dh macam rumah tinggal lamaaa, ada lumut2, and kusam kelamm je keadaan rumah tu and mcm scary lahh .. dia terus laju2 keluar lepas ambil barang dia ... rumah dia tu air slow kut.. iols stress je kalau nak mandi pagi2  kalau menumpang umah dia dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 03:14 PM | Show all posts
suka gile dgn apartment ni
penah rasa nak beli dulu
tapi suasana cam seram tambah ada jirat/kubur bagai kat belakang tu
idok le teman
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumpah takut nak p sini wei...
Siang pun aku seram...
Kalau mlm mmg aku x pegi....
Kalau aku p sana siang hari sampai guard jer aku dah warning kawan aku suruh turun aku xmau tunggu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sll lepak sini. Duplex apt tu... best je.   Tapi lepak siang la buat kerja... malam x kose aku... haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:23 PM | Show all posts
mmg cantik and spooky jugak....klu duk sorang idakler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087718s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list