CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 31872|Reply: 899

GV9: ‘Meremang bulu roma dengar suara Jaclyn Victor’

  [Copy link]
Post time 13-11-2022 10:06 PM | Show all posts |Read mode
GV9: ‘Meremang bulu roma dengar suara Jaclyn Victor’

https://www.kosmo.com.my/2022/11 ... uara-jaclyn-victor/

Oleh KOSMO!
13 November 2022, 10:04 pm


Jaclyn ketika menyanyikan Lagu Untuk Mu pada persembahan pembukaan GV9 malam ini.

KUALA LUMPUR – Persembahan pembukaan oleh Jaclyn Victor yang menyanyikan Lagu Untuk Mu daripada Meet Uncle Husin nampaknya berjaya memukau para penonton Gegar Vaganza 9 (GV9) malam ini.

Ternyata vokal Jaclyn mampu diuji dengan pelbagai genre lagu termasuk Irama Malaysia, malah irama dangdut sekalipun.

Episod kesembilan malam ini nampaknya peserta-peserta lain terpaksa berhempas pulas untuk melawan kelantangan vokal daripada Jaclyn itu.

Rata-rata pengguna media sosial juga meninggalkan komen memuji persembahan oleh penyanyi itu di akaun media sosial termasuk di Twitter.

“Jaclyn rock habis malam ni, lagu pembukaan pula tu. Vokal dia ‘power’ macam biasa, dia pun nampak santai sahaja nyanyikan lagu bernada tinggi ni,” tulis @boysram.

“Meremang dengar suara Jac nyanyi lagu ni, ternyata dia calon juara tahun ni,” kata @amrinaroslan.

“Jujur cakap persembahan Jac malam ni di luar jangkaan. Suara dia memang padu geng,” jelas @snowline 92. -KOSMO! ONLINE

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-11-2022 10:12 PM | Show all posts
masuk-masuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:12 PM | Show all posts
masuk-masuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in ..masuk thumbprint
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 13-11-2022 10:12 PM
masuk-masuk

Ye..masukkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Meremang lagi dgr hazrul hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Taklah.. hazrul lagi meremang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:16 PM | Show all posts
Hazrul mmg merdu sora...soothing jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-11-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai dah jd macam bace sajak lak lagu ni bunda ajar
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rempitnya lenggok suara asheed..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapikan .. aku tak berapa suka musik awal jac td. Mcm tak berapa nak umph
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat nk kuar pulak geng koir hahaahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:17 PM | Show all posts
jeles kaka tgk bodi nasha ajis...melentik tonggek punggung...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon puad keluarrrr. Tinggalkan yang sedap mata memandang untuk final
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jenuh bergentayangan
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Meremang dengan Jac dan Hazrul.  Jac is topnotch lah.

Tak sangka Hazrul gives everyone a run for the money.

Dina pun sedap.. cuma ade part yg cam tak puas nak dengar.

Tomok.. vokal haus, tapi persembahan tiptop.

Bam Asheed, part memula sound melewehhh. Da tengah2 baru sedap.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-11-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepom tamau join ke penari latar VE tu. Baju da lebih kurang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:21 PM | Show all posts
naper tarian belakang VE tu...mcm tak masuk dgn lagu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:22 PM | Show all posts
I swear...lagu nie popular masa kaka buat diploma...hehehe...sama naik lagu nie dgn lagu inner circle...mengamit memori sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 13-11-2022 10:18 PM
Mohon puad keluarrrr. Tinggalkan yang sedap mata memandang untuk final

Mata you tgk tak sedap. Mata org lain tgk Fuad manis je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:26 AM GMT+8 , Processed in 0.114556 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list