Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32555
View
287
Reply

ada x yang dari korea?

[Copy link]

Author: sweetysya       Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2011 04:33 PM | Show all posts
ohhh..4 hari mmg kureng puas kekdahnye..mak iols g sane 8 hari pon tak puas..eh tp 8 hari term ...
siputsedut Post at 11-7-2011 16:21



    itula...sebab yang pegi ngan iols tu pun org bekerja,bos x bagi cuti lama2 katanya nak buat macamne iols pun ok je la.takpe lain kali iols nak pegi waktu spring atau winter lah.ntah bila la tu yesss, brooch.baru teringat..nasib baik iols ingatkan.okla iols beli utk mak. Lentang tu dalam roman ke hangul?ke jawi? iols memang tak reti baca hangul ni.

kalau xde kedai makan,kat myeong dong ada tempat sarapan ke dalam pkl 7 gitu?iols bukan ape,kalau boleh nak makan makanan korea je,xmo bread n butter (cehhh...berlagaknye iols).pegi korea kena buat cara korea hehehhe  iols stay guest house je,dorang cuma sediakan continental bfast.iols ada tengok 1 video kat youtube ni ada lelaki ni dia makan 1 makanan dari tepung,carrot dan ape tah lg intinya pastu balut dengan daun dan digoreng.katanya kat myeong dong.ape benda tu ek.iols nak makan tu.

sat iols cari balik video tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 04:35 PM | Show all posts
Post Last Edit by tabasco at 11-7-2011 16:38

ni videonya
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 04:53 PM | Show all posts
itula...sebab yang pegi ngan iols tu pun org bekerja,bos x bagi cuti lama2 katanya  nak  ...
tabasco Post at 11-7-2011 16:33



ooo..takpe2...ada next time lg..leh g lagi..

erm..iols tak hengat la Lentang tuh eja dlm roman ke tak..tp dlm hangeul confirm sah2 hade tulis

yang balut2 dengan daun tuh...erm uols kene pandai2 pilih..hade yang goreng skali dengan sosej..ada satu dekat Myeong dong tuh...dia goreng mende alah tuh je..iols pon tetau tuh ape..mende tuh fish cake...tp fish cake buatan sendiri...dia tepung + ikan..pastuh ada sayur2..kadang2 ada lauk tambahan mcm cheese..sotong..pastuh dia balut dengan sesame leaves..sodapp...moga uols jumpa yang takde goreng ngn vaveee kekdahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 05:00 PM | Show all posts
itula...sebab yang pegi ngan iols tu pun org bekerja,bos x bagi cuti lama2 katanya  nak  ...
tabasco Post at 11-7-2011 16:33



eh breakfast tuh..sori yang..termiss...uosl biasa makan nasik tak utk breakfast? kalau biasa..iols suggest uols makan kimbab di waktu pagi...byk restoren yang sediakan makanan biasa2 orang korea yang open 24 hrs...Kimbab Nara..Kimbab Conguk... orang korea pepagi makan nasik kekdahnye.. tp weols biasa makan kimbab..kalu order kimbab..jgn lupe ckp kat makcik tuh jgn masukkan ham...

tp kedai2 gini tetau la ade ke tak kat namdaemun rasanya takde
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 05:19 PM | Show all posts
ooo..takpe2...ada next time lg..leh g lagi..

erm..iols tak hengat la Lentang tuh eja dlm ro ...
siputsedut Post at 11-7-2011 16:53



    orait....banyak info uols bagi..terharunya iols kalau ada lagi iols tak paham iols bgtau ek.again,thank you
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 05:20 PM | Show all posts
orait....banyak info uols bagi..terharunya iols  kalau ada lagi iols tak paham iols bgt ...
tabasco Post at 11-7-2011 17:19



    sesame..iols pon ingat2 lupe kekdahnye kalau bleh tlg..iols tlg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 05:20 PM | Show all posts
eh breakfast tuh..sori yang..termiss...uosl biasa makan nasik tak utk breakfast?  kalau bias ...
siputsedut Post at 11-7-2011 17:00



    kimbab?ok no hal...jangan iols gemuk balik dari sana sudah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2011 05:36 PM | Show all posts
kimbab?ok no hal...jangan iols gemuk balik dari sana sudah
tabasco Post at 11-7-2011 17:20



    4 hari je takde maknenye nk demok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080604s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list