CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 30721|Reply: 318

"Meroyan Sampai Tak Perasan Reflection Dalam Video!" Nampak Diva AA Telanjang Bulat, Ramai Nak Samak Mata!

  [Copy link]
Post time 6-11-2022 11:47 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Azwan Ali 'meroyan' tentang di rumah Astana Azwana miliknya.


Dalam rakaman yang dimuat naik di TikTok, Azwan memaki hamun pengurusan kondo najis tersebut kerana mempertikaikan kucing-kucing yang dipeliharanya.
Foto: TWITTER






Kata Azwan dia nekad nak pindah dari situ.


"Nak rampas kucing, b*toh, padan muka kucing tak ada b*doh, aku tak sebodoh kau p*kimak. Check the cat and get lost!







Namun rakaman tersebut menjadi bualan hangat disebabkan pantulan Diva AA yang dikatakan telanjang bulat.,


Di Twitter siap ada screenshot gambarnya bogel. Aduhai, nak kena samak mata kata mereka.




Malah ada yang mempertikaikan kenapa Azwan Ali bogel dalam rumah sambil marah-marah?


Di ruangan komen ada juga yag mendakwa ramai jiran-jiran merungut bau busuk dari dalam rumahnya sebab bela kucing.







Apa pun lain kali kalau nak rakam video alert dengan sekeliling dulu ya.





Bila nampak pantulan begini, diri sendiri juga yang malu. Tak gitu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak perasan mula2 apa benda heboh sangat sekali ada pi bulatkan ghaser nak muntah hijo
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 11:57 AM | Show all posts
OMG. Ewwww, kene bleach mata ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 11:57 AM | Show all posts
what has been seen, kenot be unseen

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi jangan teruskan maki hamun luar rumah dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak nampaaaaakkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada bisikan arwah bagitau dia jangan bugil kalau nak post video kot

Jokes aside, tak salah pun dia nak telanjang bulat. Itu rumah dia. Yg masalahnya kita nampak kau sekolah tak Diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:33 PM | Show all posts
Lagi nak suh orang viralkan wejio lanjiao ni..nasib la sikit je dan dicover oleh jejari.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah ijo ternampak reflection tu.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak gilaaaaa hahahahahaa anu pun x kelihatan wakakkakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kemain ramai like. merecek ketew?







Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hhahahahahahahahaha
Padan lah dengan umo dia
Lawak siot hutan belantara
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:07 PM | Show all posts
sebab iols dah tertengok... mana boleh iols sorg jah
nahhhhh utk mata2 acik2 forum sekalian... padan uke korang cannot unsee dahhhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva dah tak suci

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
albedah: Aku tak nampaaaaakkk


Aku punn.. jenuh telek
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:16 PM | Show all posts
minit ke berapa yg nampak tu. aku tak. jumpa hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sooo diba yeye ada micropee???

tak kisah heshe nak bogel kat rumah, tapi kaver2 laaa nokkkk. ko bukan ada bbc disebalik hutan belantara yachhhh untuk acik2 merecik merembes menggetar

Tapi serius, rumah tu kira baru la jugak heshe duduk tapi mak oiiiiii macam dah berpuluh tahun keadaan rumah tu, dinding pun naik gelap, perabot pun dah berpeta!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak pistol ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 6-11-2022 01:19 PM
sooo diba yeye ada micropee???

tak kisah heshe nak bogel kat rumah, tapi kaver2 laaa nokkkk. ko b ...


Hiasan dia old2 taste kn…pastu bulky2 perabot nya…rumah kecik

Apa2pon SG xboleh laa org yg suka nude2 even duduk sorang kat rumah…tsangat x selesa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas mandi ke tue
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:08 PM GMT+8 , Processed in 0.502565 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list