CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 10270|Reply: 26

Mohd Zamri bin Ramli (811030-01-5385) Hp No:0123803422

[Copy link]
Post time 14-10-2010 10:14 PM | Show all posts |Read mode
haaaaaaaa..ini dia mamat xtau malu xsedar diri pinjam duit aku x bayo2!!! dah setahun dah aku tuntut duit aku kt die..ilek2 jek die reply..ade duit nnt aku byr..alasan yg aku terime setiap bulan..bile nyer engko nk ade duit tuh??g melancung g bandung pe sume ade plak duit ek...tyme susah dlu buat muke seposen nk pinjam duit..ngan aku jugak ko minjam..dah la aku sms ko bt bodo x reply!! kalo sepe2 kenal mamat x guna ni..tolong kim salam kat die kate HARAM duit die hutang kat aku tuh pai bile2...kat AKHIRAT nanti pepandai la ko tanggung sendiri..sekian terime kaseh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2010 11:06 PM | Show all posts
tindakan yang dahsat,siap ic n phone nombor,kalo letak pix dia lagi cantek
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 11:40 PM | Show all posts
berapa rm dia pinjm sampai ko hangin ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:10 AM | Show all posts
tindakan yang dahsat,siap ic n phone nombor,kalo letak pix dia lagi cantek
worm Post at 14-10-2010 23:06


ahaaa....ade je aku pic die cume aku xtau camner nk upload kt cne...alamat mangkuk tu pon aku ade..:@
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:15 AM | Show all posts
berapa rm dia pinjm sampai ko hangin ni.
breakout Post at 14-10-2010 23:40



    Well..hutang die ng aku dlu 1050...die dh bayar dah 500 dlu..itu pon dh siap kene maki hamun baru nk bayar..so balance tinggal 550(bnyk tu  bg aku..duit gak kan)....cakap elok2 mintak duit aku die byr kan ..die naik atas pale aku...kate akan byr secepat mungkin~ tunggu punyer tunggu dah setahun dah..bile aku kol x jawab plak..msg..xreply..then aku maki la lgi..pon die bt bodo...mmg dasar jantan xgune lah...tape2..Tuhan adil...aku kene dianyai..doa org rs diri dianyai ni makbul ..hurmm....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 10:27 AM | Show all posts
eh letak pix la,biar padan muka dia,wawawa
di ni 'kawan' ko ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:44 AM | Show all posts
mmg nk je aku letak...masalahnyer aku xreti nk upload kt sini...gerrrrr...ni sekali alamt die aku ade..No 30,Jalan Jambu Batu 4/3d Shah Alam,Selangor   alamat mak bapak die kat JB pon aku tau...kalo aku gengstar mmg aku dah serbu dah die nih..gerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 02:14 PM | Show all posts
dia ni bf ko dlu ke??
apa lagi yg ko dah serahkan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-10-2010 07:48 PM | Show all posts
bf ape?? go to h@* arr org camtu~:@
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2010 03:52 AM | Show all posts
Post Last Edit by neory at 16-10-2010 03:56
dia ni bf ko dlu ke??
apa lagi yg ko dah serahkan?
Filippo Post at 15-10-2010 14:14



    uisshhh.... lain macam je soalan.

bila tak bagi pinjam kata kedekut,dah bagi pinjam buat tak tahu je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 10:41 AM | Show all posts
Well..hutang die ng aku dlu 1050...die dh bayar dah 500 dlu..itu pon dh siap kene maki ham ...
pokoyo23 Post at 15-10-2010 10:15



   itu kira ok lagi le...member "baik" saya ni dulu lagi best...pinjam duit 2 ribu..lepas tu tambah lagi..terdesak....dapat...hilang ..sampai sekarang tak tahu kat mana...bila call.."no telepon yang anda dail tiada dalam perkhidmatan"....rumah pula dah pindah...bukan dia nak cari kita..kita yg terhegeh2 cari dia....so ..tuntut kat akhirat je le....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 09:39 PM | Show all posts
Reply 11# redseven


    ciannyer...macam saya dah lah satu pejabat,pejabat kecik jer,pi mai,pi mai tang tu gak jumpa..bila nak pinjam manis jer mulut..bila nak bayar buat2 x paham...tapi yang herannyer,tahu lak hukum hakam kalo x bayar...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 08:03 PM | Show all posts
hahhaha.. siap ic...dahsyat
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2010 11:33 PM | Show all posts
Kalo aku & da geng pegi mintak hutang ko, ada komisen x?..
Nnt aku  bawak geng2 orang bushman...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 08:39 AM | Show all posts
masukkan dlm newspaper biar satu malaysia tau...!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 04:02 PM | Show all posts
laaa... ko kasi gertak ler siket...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2011 01:41 PM | Show all posts
aku ada kes gak dengan org nak bayo hutang nih..
masa nak pinjam sanggup meredah hujan datang umah aku
dah dapat lansung lenyap.. 2k lebih dia pinjam
memula call dapat, tp last tukar no phone... yg aku tau dia kejer perodua rawang
tp call sana diorang dah berenti sebab dapat kejer gomen
nasib baik aku ada simpan no i/c dia
mintak tolong kawan aku kat JPA track kat mana mamat selenga ni
dapat!!
tapi call asik mengelak jer, last aku dah panas hati
aku cakap jer pasal hutang dia kat akak opismate dia
dah lelama malu la kot aku asik dok call,
baru start bayar... 2-3 bulan gak baru settle semua hutang tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 01:25 AM | Show all posts
haaaaaaaa..ini dia mamat xtau malu xsedar diri pinjam duit aku x bayo2!!! dah setahun dah aku tuntut ...
pokoyo23 Post at 14-10-2010 22:14



bp die pinjam duet ko?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2011 11:35 PM | Show all posts
alamak orang johor....cilakak tullll....buat malu orang johor jee....kikikiki....iskkk aku nak taruk gambar dia pon boley....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2011 10:54 AM | Show all posts
orang yg nak pakai duit, silalah pergi ke bank yer.. bank skg dah tawar macam2 kemudahan kredit dah.. swasta pun leh pinjam.. lagi afdal pinjam ngan bank dari ngan org.. sekian, tq.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:38 PM GMT+8 , Processed in 0.093285 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list