CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7961|Reply: 58

Ade masalah ker ngan status aku????

[Copy link]
Post time 14-10-2010 08:20 PM | Show all posts |Read mode
well..aku new kat sini...just nk tau je pendapat korang..aku ni ibu tunggal..dah 2 thn cerai ng ex aku..ex aku kawen lain daa:@~dan aku ade anak 3..umo aku pon dah 30thn...nk d pendekkan citer...setahun ni..aku ade kapel ng sorg mamat nih..usia die mmg jauh arr dari aku...23thn~ and and..mmg aku chenta abeh la ng die nih..die pon seyes berkawan ng aku...n mmg plan nk bertunang....die pon ade kenalkan aku ng mak bapak die..so far...parents die suke arr ngan aku..cume masaalah nyer kat sini...parents die x tau aku single mom..sob..sob....sbb kalo d tgk dr segi fizikal upe aku x mcm emak org!huhuhu..syukur2~ so ..kalo nk bertunang,kene lah parents die tau pasal status aku kan?? hayooo...die pon macam takot nk gtau plak..sbb die kate restu org tua mmg menjamin kebahagiaan die nanti..and pastu aku tanye la plak...kalo parents x restu how? so die jawab la...die nak aku jugak...hmmm...mcmner ek??helppp~~~
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 14-10-2010 08:23 PM | Show all posts
bengong nyer aku~~hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 09:29 PM | Show all posts
brtrus trang jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2010 09:31 PM | Show all posts
mmg aku suh die terus terang~ cume nyer die xtau nk mulekan mcmner..haihhh~
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2010 09:41 PM | Show all posts
senang cite korang terus terang sama2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2010 09:46 PM | Show all posts
well..ikut pengalaman dari senior aku lah yg pernah kawen ng miss jane nih..die kate...elok bg mamat tu gtau dlu..pasal ape..pasal itu mak bapak die..die lebih rapat n kenal... tade la nnt mak bapak die terkejut berok tyme die explain..ker nk marah2 ke ape ke...hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:20 AM | Show all posts
well..ikut pengalaman dari senior aku lah yg pernah kawen ng miss jane nih..die kate...elok bg mamat ...
pokoyo23 Post at 14-10-2010 21:46



    tul tu... ape2 pon restu ibu bakal hubby u mesti dapat.. klu tak porak peranda... contoh dah ade...
syurga die pada ibunye... syurga anda pada die... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:32 AM | Show all posts
jgn sembunyi lame2,org tua nih sensitip skit.better sruh bf u tu terus trng awl2 ngn parents die tuh. skurng2nye if parents die xsker still de mse nk plan mcm mne nk buat.jgn esok2 dh jauh terljak lg ssh..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2010 08:36 AM | Show all posts
TT ngan bf kena berterus terang dgn org tua dia.bercakap benar memang kadang2 sukar ,kenyataan memang kadang2 pahit untuk diterima,tetapi bila bercakap benar,akan byk masalah lain yang boleh kita elakkan dr timbul pada masa akan dtg..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 08:37 AM | Show all posts
camnepun ko kene suh bf ko bgt jugak parent dia...n pastu terima sajeklah apa keputusan dgn rela hati.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:04 AM | Show all posts
yer guys..mmg aku dh discuss ng die psl ni sume..ape2 berlaku aku terime ngan redha walopon pahit tuk aku telan..hurmm...harap2 semua nyer berjalan dengan lancar tanpa ape2 perasaan benci...bukan ape..mcm ape yg aku citer psl kawan aku yg dah kawen ng miss jane nih..dlu die pon kene buang keluarga die gak..tp sekarang alhamdulillah...dh ok dah..berkat sabar la tu~ huhuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:05 AM | Show all posts
jgn sembunyi lame2,org tua nih sensitip skit.better sruh bf u tu terus trng awl2 ngn parents die tuh ...
nazareth Post at 15-10-2010 08:32

Betol2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 10:17 AM | Show all posts
Reply 12# pokoyo23


    good luck
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2010 10:18 AM | Show all posts
yeah!!!! malaysia boleh!! hehee
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 12:33 PM | Show all posts
Reply 8# nazareth


    betol
kang kalo terlajak ke lain
wat naya je kang
bek soh bf ko gtaw dlu
n ko kne persiapkan diri utk direject or diteruskan perhubungan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 12:34 PM | Show all posts
Reply 15# epalgebuu


    xpe TT kalo kne reject dgn i pon bole
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 15-10-2010 12:56 PM | Show all posts
huhuhu...kalo kene reject mmg la rmi lagi kat luar tu...masalahnyer nk kenal hati budi tu mengambil mase gak..adess...xker buang mase ke tuh..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 01:06 PM | Show all posts
jujurnya, masa aku nak mencemar duli ke rumah ko ni, mati2 aku pikir ko maksudkan STATUS di FESBUK. jujur ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 01:37 PM | Show all posts
Soh bf bgtau dlu... tp time bgtau, jgn ada kat depan bakal mertua....kang dapat red lite 4 ever...
Tp, konpem kena tiaw sket2...biase la...dah wat benda berisiko, tapi kejap je...
Ada member aku kawen dgn Ms jane, ok jer....
kalo ko pandai dressing, cantik complete set tahap Triple AAA, mertua x kesah pon....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 02:03 PM | Show all posts
Reply 17# pokoyo23


    kesimpulannya jgn buang masa
naya lagi kang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:39 AM GMT+8 , Processed in 0.095742 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list