Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66991
View
298
Reply

Anda wanita Bujang?janda?atau Isteri orang? (hanya untuk wanita sahaja)

  [Copy link]

Author: kerepek_sedap       Show all posts   Read mode

Post time 12-11-2010 06:34 PM | Show all posts
aku berharap statistik perceraian akan menurun. kalo boleh jgn la ada wanita jadi janda lagi...sbbnya semakin ramai janda, semakin terhakis peluang anak dara. semakin ramai janda, juga menyumbang kpd semakin ramai andartu sbb trend skrg bujang teruna suka janda. (tgok artis2 tu). duda pun memburu janda...abis tu dimana peluang anak2 dara yg ramai ni.
kalo anak dara kawin laki org, nanti kena kerat 28.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 09:54 PM | Show all posts
thn lepas kategori 1, thn ni dah jatuh ke kategori 2...nak jadi kategori 4....amiinnn...tp bila agaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2010 12:41 PM | Show all posts
wow.....no4 mendahului dgn 43%.................
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:40 PM | Show all posts
nak tnya TT kalu wife org pehalnya?kompius aku psal buka thread ni...lalalala
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2010 11:41 PM | Show all posts
nak tnya TT kalu wife org pehalnya?kompius aku psal buka thread ni...lalalala
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 12:53 AM | Show all posts
aku berharap statistik perceraian akan menurun. kalo boleh jgn la ada wanita jadi janda lagi...sbbny ...
ruffleen Post at 12-11-2010 18:34


ya aku juga berharap laki bini sama2la menjaga keamanan rumahtangga korang yg ada ya....aku ni asyik kena tackle ngan laki org je...aku bosan tau kena tackle ngan laki org n duda...dah bosan dgr statement bini diaorg bermasalah...aku bukan MJ so aku pun kalo bule x mo la laki org or duda...apa brg dpt 2nd hand....aku teringin sgt nak yg bujang!@#$%..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:40 AM | Show all posts
Reply 81# ruffleen


    hehehehe.....aku xnak kena kerat 28...xsanggup
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply 85# gurl80


    xde hal la kalu wife org......ni kan statistik......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:42 AM | Show all posts
Reply 82# rose_liz


    InsyaAllah..ada tu..tunggu je k..sabar dan sentiasa berusaha...chayok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 10:55 AM | Show all posts
Reply 86# awinpj


mesti hot ni...tu psl asyik kne tackle je...

stuju jugak....laki bini msing2 kne bertolak ansur jaga keamanan rumah tangga masing2 supaya x mengganggu ketenteraman yg bujang2 skalian...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 04:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by ruffleen at 15-11-2010 16:56
Reply  awinpj
laki bini msing2 kne bertolak ansur jaga keamanan rumah tangga masing2 supaya x mengganggu ketenteraman yg bujang2 skalian..
kerepek_sedap Post at 15-11-2010 10:55

betul2...mcm lagu norshila amin...

"Hai... udang bersama udang
Tak sama anak tenggiri
Yang bujang bersama bujang

Yang berpunya ke tepi"

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 05:25 PM | Show all posts
Reply 1# kerepek_sedap


    are u crazy ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 07:03 AM | Show all posts
Reply  ruffleen
    hehehehe.....aku xnak kena kerat 28...xsanggup
kerepek_sedap Post at 15-11-2010 10:40

hehehe...ni ada kisah yg agak menarik berlaku kat wall fb salah sorg kawan aku (lelaki)

heols diminati oleh golongan MJ...kebelakangan ni (sbb selalu sgt kuar kat HOME aku) aku perhatikan semakin ramai MJ yg sibuk menggedik di wall heols...siap ada yg bukak hal dlm kain...astaghfirullah al azhimm... aku yg anak dara pun gerun melihat..ada di antara MJ ni baru bercerai, ada yg masih dlm edah, malah yg anak masih baby pun ade...aku rasa sgt2 heran...kenapa la diorg ni semua jadi mcm tu? org kata dakwat sign pada surat cerai pun masih panas lagi...dah x sabar2 nak mencari 'mangsa' baru ke?


aku bukan nak cakap la, aku yg sekadar putus cinta pun masih terasa traumanya sampai satu level aku rasa takut bila didekati dan nak mendekati lelaki. itu baru putus cinta (ditipu kekasih). ini pulak yg bercerai dgn suami, (kononnya suami ada skandal dgn wanita lain - ini cerita MJ tu la, of course la dia je yg perfect dan laki dia yg jahat khennnn). kalo ikut logik, bukan ke wanita yg bercerai dgn suami ni biasanya lagi fobia dan trauma kalo nak kawin lagi? sedangkan retis2 hot mcm rozita che wan dan nora danish pun mcm serik jahs nak kawin lagi. eyyyyyy

kesian aku memikirkan anak2 mereka yg masih pakai lampin mahupun uniform skolah rendah. agaknya apa perasaan anak2 mereka kalo mereka tahu, begitulah perangai ibu mereka? tergedik2 di laman sosial mengalahkan anak dara. hormatilah status ibu yg anda pegang. status itu sgt mulia, jgn la cemarinya dgn perlakuan seperti b****a.

tapi aku tahu, x semua MJ begitu. syabas aku ucapkan kpd para MJ yg menumpukan perhatian utk membesarkan anak2 selepas bercerai. sesungguhnya anak2 itu harta yg x ternilai. aku mmg respek pada MJ yg lebih mementingkan anak2 dpd fikir 'keinginan' nak kawin lagi. zaman skrg lelaki mmg susah nak dipercayai, no wonder ramai anak dara memilih menjadi single. peliknya MJ yg spesies ni pulak mcm x serik2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2010 03:48 PM | Show all posts
Reply 92# kelvinv2


    no im not...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-11-2010 03:52 PM | Show all posts
Reply 93# ruffleen


dunia dh nk kiamat ruff.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 05:27 PM | Show all posts
Reply  rose_liz


    InsyaAllah..ada tu..tunggu je k..sabar dan sentiasa berusaha...chayok{:1_1 ...
kerepek_sedap Post at 15-11-2010 10:42



    bagaimanakah usaha itu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2010 05:39 PM | Show all posts
dah vote.
i no.1
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 06:57 AM | Show all posts
Reply  ruffleen
dunia dh nk kiamat ruff.....
kerepek_sedap Post at 16-11-2010 15:52

hehe. 'sangap' kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 06:59 AM | Show all posts
dah vote.
i no.1
Kambeng_Gurun Post at 16-11-2010 17:39

off topic jap.

ko comel la KG...ko mmg kaki karaoke yer?? best ni...satu geng laa kita. leh karaoke sama2 pasni
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 08:16 AM | Show all posts
off topic jap.

ko comel la KG...ko mmg kaki karaoke yer?? best ni...satu geng laa kita. leh kar ...
ruffleen Post at 17-11-2010 06:59


wahaha. aku mmg suka karaoke.
kalau aku balik bangi, slalu hang out ngan adik beradik aku..
gi the mines ke, alamanda ke.
boleh ajeee karok same2x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077385s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list