Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3818
View
5
Reply

cctv system termuah masa kini

[Copy link]

Author: akubaik3       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2010 05:01 PM | Show all posts |Read mode
salam... agak2, brapa rm cctv termurah skali dgn pc untuk record
aku ingat nak pasang satu je cctv, cukup untuk kedai aku
nak yg wireless, nak pasang 24 jam
skali dgn untuk rakam voice dalam kedai aku tu

aku nak spy jiran2 pekerje aku tu
ape die buat bualkan mase aku xde
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 12:46 AM | Show all posts
PM saya - smart idea solutions
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 12:47 AM | Show all posts
kami design ikut spec customer (ikut budget)
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 05:02 PM | Show all posts
Kalo CCTV untuk night version ade kew? skang ni musim kecurian kat tempat saya... kalo budget RM1000-1500 leh dapat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 03:33 PM | Show all posts
CCTV harga mengikut berapa jelas camera dan berapa unit yang anda perlukan....kalau yang low spec 4 camera dalam 1700 jer... Nak demo pun boleh arrange appointment...free site services...017-3114099...syarikat kami adalah manufacturer untuk alarm, cctv dan auto gate...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:13 AM | Show all posts
cctv utk monitor maid ada tk..yg murah murah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076170s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list