CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2629|Reply: 4

TOLONG AKU MACAMANA NAK INSTALL FREE DRIVER UNTUK CAMERA

[Copy link]
Post time 9-10-2010 01:23 AM | Show all posts |Read mode
weii aku nak transfer video dari mini DV. Ada handycam tapi takde driver. CD semua dah hilang. Boleh bagitau tak macamana nak install free driver dari internet? Aku dah cuba asyik2 free download tapi bila nak driver kena bayar. huh ... ada org kata boleh dapat free tapi tak reti. aku ni buta IT tambah tambah melibatkan download ni. Tulunnggg...

model handycam aku Sony DCR HC36E..
kalau tak boleh terang terang bagi PM je ek.. (sebab ada org kata ni tak boleh macam pirate)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2010 06:56 AM | Show all posts
" google is your friends" jgn marah aaa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2010 07:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2010 03:29 PM | Show all posts
okey thanx cmf. dah pi dah website tu dan unfortunately sebab aku guna window 7 dan usb streaming tak di support oleh window 7. lagilah aku pening huhuu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2010 02:29 PM | Show all posts
Reply 4# MissLibra


    USB streaming? benda apa itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.095016 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list