CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3575|Reply: 106

[Tempatan] Kajian: Sejauh mana tahap kesedaran korang terhadap Semangat Perpaduan? Upah 'tacang' bagi yang sudi jawab survey ni

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 10:58 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Rockafella at 6-10-2022 09:50 PM



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada warga Forum Cari yang disayangi.

Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (K-KOMM) sedang menjalankan kajian berkaitan Perpaduan.

Tuan/puan dijemput untuk membantu dengan menjawab soal selidik ini dengan lengkap melalui link di sini : https://www.surveymonkey.com/r/KPIsiri2-2022

Terima kasih atas kerjasama dan keprihatinan anda.

p/s: Kepada yang sudah jawab, sila lampirkan gambar bukti dan Rocka akan beri penghargaan 'tacang' kepada anda yang sudi bagi kerjasama jawab soalan survey.

#SekadarMemanjangkanKajianKerajaan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn tanya rakyat...tanya pemimpin2 diatas....

Baik kepimpinan ,baik keteladanan, rakyat akan dgn sendirinya ikut...

Asal nak PRU....mula nak hype ttg perpaduan.....mula nak adakheun banci pendapat....

Protttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 5-10-2022 11:39 AM

Negara Islam contoh seantero dunia...

Lebih 60tahun merdeka...

Kita punyai masalah menyatukheun kefahaman rakyat ttg erti serta penghayatan maksud perpaduan kewww?

Helloooooooooooo?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:39 AM | Show all posts
perpaduan aku kurang peduli

memadu asmara yesssssssssssssssssssssss as alwayssssssssssss

SELAGI ADA DUIT , CINTA PASTI DATANG

XDE DUIT , CINTA MELAYANG


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:40 AM | Show all posts
Rasanya perpaduan  ini hanya satu sentiment yang diguna tunggang oleh ahli-ahli politik  untuk mengekalkan KUASA , wanita  , dan harta

LU FIKIR LU SAPAAAAA

LU FIKIR LU RAJA

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:46 AM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 5-10-2022 11:40 AM
Rasanya perpaduan  ini hanya satu sentiment yang diguna tunggang oleh ahli-ahli politik  untuk menge ...

Perpaduan tahi kuceng kheunz?

Rakyat dituntut utk menghayati erti perpaduan...sedangkheun pemimpin pemimpin lahnat terus berkiblatkheun pemerasan, komisen, rasuah...

Bak kata dak ayu...

Takda duit, mulut tutup...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2022 11:46 AM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 5-10-2022 11:39 AM
perpaduan aku kurang peduli

memadu asmara yesssssssssssssssssssssss as alwayssssssssssss

Hahahaha!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2022 11:48 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-10-2022 11:46 AM
Perpaduan tahi kuceng kheunz?

Rakyat dituntut utk menghayati erti perpaduan...sedangkheun pemimpi ...

Begitulah lumrah kehidupan. Jangan kita (rakyat) jadi macam diorang (pemimpin) tu sudah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 11:48 AM | Show all posts
OK saya sudah komplit surveynya



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:53 AM | Show all posts
Edited by .HannahMontana. at 8-10-2022 02:43 PM
stingergrumpy replied at 5-10-2022 11:46 AM
Perpaduan tahi kuceng kheunz?

Rakyat dituntut utk menghayati erti perpaduan...sedangkheun pemimpi ...

Betul tu

mari kita ketawakan mereka

perpaduan tahi babi !!!!!!!!!!


MAAF TERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR CARUT !!!!!!!!!!


Comments

Alamak.. bawa bertenang sis.. kurangkan mencarut.. nanti orang report.  Post time 8-10-2022 02:41 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:54 AM | Show all posts




muahahhahhahahhahahahhahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Rockafella replied at 5-10-2022 11:48 AM
Begitulah lumrah kehidupan. Jangan kita (rakyat) jadi macam diorang (pemimpin) tu sudah.

Ko nak hidup dipandu oleh lahnat lahnat pemimpin seperti iteww you can carry on...

Kita perlukheun perubahan minda dan kepimpinan...moving forward...

INI KALI LA.....#PRU15.

WE MUST NOT ONLY DARE TO DREAM BUT MUST DO IT.



Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Drmu at 5-10-2022 11:58 AM

Sukan ktanya galakkan perpaduan. Ni jdi mcm2 gaduh sbb sukan..terutama bola sepaklah dlm negara kte pun ada. Katanya, semangat kesukanan
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Perpaduan kehulu perpaduan kehilir.....

Rasuah , rasuah jugak..

Pala hangguk ler....

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah nak sembang kari pasal perpaduan la. Selagi sekolah2 ada aliran bangsa memasing selagi tu rakyat Msia idop berkelompok.. cina gaul hanya dgn cina.. melayu tetap dgn melayu ultra malays ketuanan dek. Buang masa je survey bagai.. it is not a rocket science pun. Sampai Bam Jamel mampos dek
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 5-10-2022 11:40 AM
Rasanya perpaduan  ini hanya satu sentiment yang diguna tunggang oleh ahli-ahli politik  untuk menge ...

kekalkan wanita tu penting hokayy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Rohana replied at 5-10-2022 12:09 PM
Tak payah nak sembang kari pasal perpaduan la. Selagi sekolah2 ada aliran bangsa memasing selagi tu  ...

Setuju sgt kak rohana
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 5-10-2022 11:48 AM
OK saya sudah komplit surveynya


Kau bukan rakyat msia
Syarat nye warganegara malaysia umur 18 tahun ke atas
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:59 PM | Show all posts
gay sangat questionnnaire ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Rohana replied at 5-10-2022 12:09 PM
Tak payah nak sembang kari pasal perpaduan la. Selagi sekolah2 ada aliran bangsa memasing selagi tu  ...

Sekolah kebangsaan pun mcm tu..
Still berpuak.. melainkan ada group activity or sukan ke,,
Kat uni pulak lebih kurang.. kalau melayu puak ikut negeri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.149753 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list