CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Tahniah! Isteri ahli politik dapat kontrak arang batu 15 tahun ke Indonesia, Singapura dan China

  [Copy link]
Post time 10-10-2022 08:52 AM | Show all posts
midori888 replied at 5-10-2022 09:00 PM
masa my bro kerja kat Jakarta, kwn kepada boss dia ada buat mining bisnes kat Indonesia, satu sh ...

mining apanya, pi je kat indonesia tu, contohnya ke batu bara, pergi kat kompeni jual arang batu tu, angkutlah berapa kontena pun ko nak. duit ada boleh je....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-10-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masyukkk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli laaa...semoga takdela hidden business lain... Berniagalah dgn legit... Jgn tipu kanan kiri dan sakau duit rakyat.. Banyak dh kes menteri2x ni dapat sakay duit rakyat then acah2x ade company. Padahal proxy ja semata..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
star_karat replied at 5-10-2022 04:23 PM
Dah lah negara takda arang batu. Kau jadi middleman jer. Ingat senang ker nak buat benda ni. Arang b ...

Arang batu ni buat apa ye...i terbayangkan arang satay aje...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 10-10-2022 09:06 AM
Arang batu ni buat apa ye...i terbayangkan arang satay aje...hihi

utk generate electricity la..
coal ni fossil fuel thats why harga makin melambung mahal
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Vie ni bff la dgn twins tu. Salah sorg dr twins tu wife bernombor noh omar. Depa ni 1st wife semua educated belaka, mai yg bernombor semua bimbo. Pakai tudung tp baju hazabedah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex boss aku pon laki dia buat bisnes ni … sampai benti keje la bini tu …. Siap kasi ex staff kate spade sorang sebiji … mmg masyuk ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 5-10-2022 04:34 PM
Punyalah gigih explain kat blog kenapa dia boleh jadi qs.

QS ape uols?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2022 10:55 AM | Show all posts
salimrock replied at 10-10-2022 12:44 AM
helok tu tak bawa ke mana dik oooiii...
kepuasan sexual hanya semetara, kepuasan harta benda  ...

Tapi bagi majoriti ummah melayus..kepuasan sexual itu lah keutamaan..kalau tak masakan miskin tapi gigih beranak tiap tahun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.096408 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list