CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Tahniah! Isteri ahli politik dapat kontrak arang batu 15 tahun ke Indonesia, Singapura dan China

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Paki Sabahan kan? Btw dah lama nak tanya cemana eh Paki banyak kat sabah tu? Tp dorang ckp pekat la loghat sabah walau muka nustan pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam suspicious... Ada berapa orang semua dlm majlis tu... Dekat 20 orang ahli keluarganya sahaja .
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 5-10-2022 07:30 AM
Baca kat page fb nona tdi
Ada netizen tu komen apa tah sbb dah dipadam komen dgn tuannya
Pastu kak ...

Kakak dia tu najib pon dia junjung lagi sampai sekarang... Beriya komen najib... Hidup dengan mengipas je kali .. sekali dgn modal wajah ...
Kakaknya tu founder skincare katanya...smpai skrg takde apa jee jugak... Takdenye org pakai sgt.. berkubur sekali susulofa kali
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 5-10-2022 08:40 PM
Vie shanti tolong jgn cakap tak habis sekolah pun boleh dapat kontrak 15 tahun ye. Tolong jangan.

Nape uols cakap camni?
Open secret mmg sheols x abes sekolah pun
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 5-10-2022 09:42 PM
Kakak dia ni memang merentan kalo kutuk adik dia.. Pastu up ayat berjela jela penuh  islamik bagai ...

Mmg dua beradik je ke?
Sama je sisters ni suka menunggang agama
Tpi perangai x selari kata2
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 5-10-2022 10:24 PM
Kakak sheols tu Dr tu ke?

Dr apa, doc phd tipu2 ke
Kalau vie tu sekolah pun x abes tipu sijil, uols rasa kakaknya rajin ke mengaji
Muka dua2 tu aura bimbo kuat
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 6-10-2022 12:05 AM
Kakak dia tu najib pon dia junjung lagi sampai sekarang... Beriya komen najib... Hidup dengan meng ...

Ada terhutang budi kot dgn bijan
Kenalah rajin kipas
Untung dapat duit free kiri kanan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-10-2022 10:34 PM
Tak tahu sayammm
Kadang keluar dekat feed dedua comolot kat SG
Siap somi memasing ikut sekali

Laki dorang ke yg jv bisnes?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 6-10-2022 05:24 AM
Nape uols cakap camni?
Open secret mmg sheols x abes sekolah pun

Kahwin masa umur 16 tahun. Pernah viral benda ni seketika dulu selepas perkahwinan dengan seorang pelakon lelaki hehe. Tapi orang KK tau je benda ni. Lagi2 yang Paki2 semua tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 5-10-2022 09:56 PM
Iya siss
Yg iols x sangka gigih stalk news kakak dia kt fb
Nampak sgtlah xde keje


Yang berdiri belakang blazzer hitam tu kakaknya ke? Seriusla Kakak. Nampak macam adik plak. Muda lawa. Yg si vie dah macam muka auntie2 sama level mama Tini plak
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 5-10-2022 02:02 PM
Meaning scammer sama scammer ke. So apa yg disupply and di service pun? Jual manusia kah

Agaknya dia nie dapat geran @ peruntukkan dr kerajaan tak ek? Best betul kalau buat bisnes tanpa guna modal sendiri, tau² dapat untung jer...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 6-10-2022 05:26 AM
Mmg dua beradik je ke?
Sama je sisters ni suka menunggang agama
Tpi perangai x selari kata2

3.. Yg bongsu lelaki yg pelakon tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jfq at 6-10-2022 10:36 AM

Bisnes arang batu?

Wartawan pun. Researchla sikit. Cuba la bagi technical info how the business works
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Selain buat bisnes arang batu, Vie Shantie yang berkongsi kejayaanya itu di Instagramnya turut mengembangkan empayar busana muslimah.

Ini percubaan wartawan buat lawak ka apa

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 6-10-2022 05:26 AM
Mmg dua beradik je ke?
Sama je sisters ni suka menunggang agama
Tpi perangai x selari kata2

Adik beradik tiri ada tapi Tak tau berapa orang. Muka jauh beza dengan dorang bertiga
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-10-2022 11:09 PM
Paki Sabahan kan? Btw dah lama nak tanya cemana eh Paki banyak kat sabah tu? Tp dorang ckp pekat la  ...

Depa nak landing kelantan tp tersalah port seberang sinun

Ni kata kawan aku pakistan tawau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-10-2022 12:44 AM | Show all posts
Sazreena replied at 5-10-2022 11:42 AM
Tak ensem takpe janji kayooo...kalau aku helok lagi la si Eizlan Yusof tu.

helok tu tak bawa ke mana dik oooiii...
kepuasan sexual hanya semetara, kepuasan harta benda adalah abadi...




Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 05:24 AM | Show all posts
krustykrab replied at 5-10-2022 11:09 AM
Untung la sondol sondol ni...

Sondol tu satu hal....
Nak kena Kangkang luas luas..siap kulom lagik...
Semua nie kena buat kekdahnyaa baru lepas..
FORMULA ALAM SEMESTA ...akhir zaman....
Pakai Hijab tu semua sekadar Cover Line je pon..

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 5-10-2022 08:40 PM
Vie shanti tolong jgn cakap tak habis sekolah pun boleh dapat kontrak 15 tahun ye. Tolong jangan.

Mcm statement bini topui ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
i tergelak bila baca adik dia up story ni....as if atas usaha sendiri they got big project lepas tu sebut dengan bantuan husband politician kakak. dah terang² sebut macam tu, ape yg nak dibanggakan sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.142137 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list