CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Tahniah! Isteri ahli politik dapat kontrak arang batu 15 tahun ke Indonesia, Singapura dan China

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kat page fb nona tdi
Ada netizen tu komen apa tah sbb dah dipadam komen dgn tuannya
Pastu kakak si pencaras ni mencapub kata dia dah screenshot komen tu, nak report pulis n bagi surat loyer
Yihhh terpaling sgt. Yelah adik bagi duit poket setiap bulan khuen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah negara takda arang batu. Kau jadi middleman jer. Ingat senang ker nak buat benda ni. Arang batu terbaik datang dari Australia dengan South Africa. Indon pun ada arang batu tapi agak nya bakar tak menyala.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:30 PM | Show all posts
tripleid replied at 5-10-2022 02:29 PM
Sbb tu umngok mati2 nak berkuasa balik..senang menteri2 nya nk buat duit x abis 7 keturunan kalo jad ...

kan...sampai bini no 2,3,4 scandal semua la hidup senang. anak cucu sampai 7 keturunan la rakyat kena support
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
star_karat replied at 5-10-2022 04:23 PM
Dah lah negara takda arang batu. Kau jadi middleman jer. Ingat senang ker nak buat benda ni. Arang b ...

Indon tu batu apilah kot.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:33 PM | Show all posts
bini 1st si azlina tu nampak educated & lagi percaya kalau buat bisnes. bini no 2 bisnes arang batu siap gi site visit nampak kelakor sgt sbb rupa mcm bimboo, education level pun tatau apa tetiba jd businesswomen gitu. sign contract laki yg ahli politik diri kat blkg.... nampak sangattttt
undila lagi umno tuh haaa. yg dpt hasil pompuan2 camgini
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 5-10-2022 03:13 PM
ex wife dia ke? bukan artiss uolss

masa kisah perkahwinan dia dgn eizlan, hangat juga la dia ni se ...

Punyalah gigih explain kat blog kenapa dia boleh jadi qs.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
adik beradik pun ada. Mcm pesen EH red chair plak.. anywho boleh rupanya slm laki lain tp portray yislamik habis
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:55 PM | Show all posts
bila tengok gambar dia ni dgn RD auto teringat DS Che Nah...terus sedih. no wonder RD tak ikut hantar anak p further study, Che Nah sorang je p
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya dia ada lombong arang batu la ye...kat mana lombongnya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 05:15 PM | Show all posts
sib la baik bergelar isteri kepada ahli politik...kalau masih bergelar isteri pelakon dah sendu mana nak merasa dapt projek juta juta....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Vie shanti tolong jgn cakap tak habis sekolah pun boleh dapat kontrak 15 tahun ye. Tolong jangan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbaloi lawo2 and nikah orka...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:00 PM | Show all posts
star_karat replied at 5-10-2022 04:23 PM
Dah lah negara takda arang batu. Kau jadi middleman jer. Ingat senang ker nak buat benda ni. Arang b ...



masa my bro kerja kat Jakarta, kwn kepada boss dia ada buat mining bisnes kat Indonesia, satu shipment bole dpt ratus ribu USD katanyer. Bkn company dia sorang, ada share dgn org lain jugak, tapi dia yg uruskan. Tak tanya plak mining apa...rasanyer arang batu...diorg from UK...

My bro kata mmg untung bisnes mining nie.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by me12345 at 5-10-2022 10:17 PM

Tajuk kemain...mcm mengundang sprm.... bior le mou jer... company aku ada je sign mou..berbagai jv tapi takat mou je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:18 PM | Show all posts
ya ampun... berbaloi gittuhh yach walaupun downgrade laki... 15 tahun reta tak habis...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Scammer haha
Benda ni tak lama hayat dia
Tul2 bis juta2..dia tau ke apa yg dia buat kt kompeni tu. Takat bawak muka lulu kilir jual airliur.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la dah 10 thn buat bisnes ni???
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:23 PM | Show all posts
datin vie ni ada urusan di firm kitorang.... tiap kali datang firm mesti order Starbucks Caramel Macchiato saiz paling besar, hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:24 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 5-10-2022 09:22 PM
Serius la dah 10 thn buat bisnes ni???

pernah baca di board gossip sis & pic dia dia site
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru berbaloi menyondol. Rupa dah cantik memang tangkap laki kaya. Kalo takat laki jusa c ada diabetes berumur 51 tahun, tinggal masa nak jaga tunggu nak mati bila dah pencen. Lama lagi nak terseksa. Nak mengulit laki macam tu pun takda selera, set2 sampah je sanggup hadap laki berpenyakit and berterung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.110629 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list