CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Tahniah! Isteri ahli politik dapat kontrak arang batu 15 tahun ke Indonesia, Singapura dan China

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompeni Hk tu kompeni scammer aku dengor. Dah lama dia ni menipu buat bisnes arang batu, baru ni laki bagi kontrak ek. Sama lah kata dia virgin masa kawen ngan Eizlan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 01:04 PM | Show all posts
shahreen replied at 5-10-2022 12:53 PM
Laki berdiri di belakang bini sebelah menteri. Conflict of interest sangattt

Auntie tengok gambar sekali lalu jer. Baru perasan bila Shahreen beritahu.
Hmmmm ajekanlah....

Si isteri ahli politik ni punya instagram posting kebanyakan sgt islamic2 captionnya...
Harap kotakan apa yg dikatakan. Insya Allah. Aameen.

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 5-10-2022 01:01 PM
Kompeni Hk tu kompeni scammer aku dengor. Dah lama dia ni menipu buat bisnes arang batu, baru ni lak ...

Meaning scammer sama scammer ke. So apa yg disupply and di service pun? Jual manusia kah
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu umngok mati2 nak berkuasa balik..senang menteri2 nya nk buat duit x abis 7 keturunan kalo jadi kjaan
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:32 PM | Show all posts
ooo ni hajjah yang berkali-kali ke mekah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah beria meeting dengan Syahrini dan lakinya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 5-10-2022 12:15 PM
wow...tak sia2 bercerai bersama eizlan dan menyondol suami org.

Ooo...dia ni x ezlan ke? Pernah berlakon citer apa dia tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 02:44 PM | Show all posts
kakak zahida zarik khan ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul ke biz arang batu?


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 5-10-2022 12:01 PM
dasyat kan...mcm tak caya retis ala2 bimboo bole dpt contract 15thn mcm tu. laki berdiri kat blkg... ...

Sheols tgh holiday kat london skrg.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 self claim QS.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn pulak orang korek2 kisah lama sheols. Tanya org tuaran.
Mohon sis @dua_chzy mencemar duli.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 5-10-2022 02:53 PM
Jgn pulak orang korek2 kisah lama sheols. Tanya org tuaran.
Mohon sis @dua_chzy mencemar duli.


chazey dah cemar duli kt page 1
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Madu Norazlina Awang Had kan pompuan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
untunglah cantik, hasil sondolan dah nampak hasilnya
X dengki pun tp byk sgt conflict of interest
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 03:13 PM | Show all posts
Edited by ayukpingu at 5-10-2022 07:15 AM
Firenzza replied at 5-10-2022 06:39 AM
Ooo...dia ni x ezlan ke? Pernah berlakon citer apa dia tu

ex wife dia ke? bukan artiss uolss

masa kisah perkahwinan dia dgn eizlan, hangat juga la dia ni sebab tak tau apa status dia sebenar, education level dia pun menjadi persoalan.






Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:19 PM | Show all posts
Ke dia sailang bekas laki punya business.  Si eizlan kan CEO kat company blackstone ke blackrose ke apatah baru arang jugak dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bole jual arang ke janda baik lepas ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-10-2022 02:35 PM
Patutlah beria meeting dengan Syahrini dan lakinya

Camne bleh rapat dgn syahrini tu kaka
Dari dulu tertanya2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.106731 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list