CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annehuda

Tak puas hati dihalau keluar, ejen hartanah dedah ibu aktres calit tahi kucing di rumah sewa

  [Copy link]
 Author| Post time 4-10-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
JomJalanJalan replied at 4-10-2022 04:07 AM
Adik iols dulu keje cxxway, penah la pi serbis kat umah mak remilah ni. Mmg byk bela kucing dan berb ...

Mak die instafemes ke uols sbb dlm klue tu follower beribu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Out of topic. Nak tanya cni. Yg bela kucing banyak2 ni, korang rajin tak bersihkan kotoran kucing2 tu? Sebab setakat ni dr pemerhatian gue, pengotor sungguh owner yg bela kucing banyak2 ni. Apatah lagi yang tinggal flat. Rajin bela, rajinla bersihkan. Ni tak, kawasan orang lain pula jadi mangsa kucing2 ni kencing berak. Dah la berak dan kencing merata. Satu  bangunan tu berbau. Macam tak da perasaan malu kawasan tu berbau. Orang macam ni, bagus duduk hutan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:15 AM | Show all posts
Sekaisilver replied at 4-10-2022 12:52 AM
Lakinya berkulit putih ke omputih?

kan? aku baca & interpret as artis ni kawin lelaki berkulit putih, seolah-olah kasi gambaran laki dia mungkin mix/ cerah kulitnye tapi dia tak berapa cerah.

so yg baru kawin dgn lelaki berkulit putih tu bukan ke si AA tu hari tu? speku je but dunno la if it is her.

apakah kisah keluarga dia?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan achik lana ni. First, dia bukan retis fofular. Second, laki dia half matsalleh. So bukan achik lana.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:21 AM | Show all posts
hodohnya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:25 AM | Show all posts
Iols pun suspek remilah.
kalau idung nipis tak mungkin sebab mak sheols kan dalam edah suami meninggal takkan tuan rumah tu nak halau cenggitu.
follower ramai tu refer kepada anaknya bukan maknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2022 08:39 AM | Show all posts
Sekaisilver replied at 4-10-2022 12:52 AM
Lakinya berkulit putih ke omputih?



twit asal kata memang mat salleh. tapi tak taulah kalau mmg lakinye tu nama Mat Salleh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2022 08:40 AM | Show all posts
sunshinelady replied at 4-10-2022 08:15 AM
kan? aku baca & interpret as artis ni kawin lelaki berkulit putih, seolah-olah kasi gambaran laki  ...

mmg mat salleh uols kalau ikut twit asal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Remilah kawen kat Ostolia dulu ada nampak kelibat keluarga dia dr Malaysia ke dtg sama2 meraikan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:56 AM | Show all posts
Pelakon tu pun tak nak amik tau pasal mak dia eh???
Kalau dah rumah sewa bawa2 la sedar diri.
Boleh pulak main calit2 taik kucing kat rumah org.
Dah tua2 pun bodoh ayat p ramlee iols pinjam dalam pilem madu tiga
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:01 AM | Show all posts
annehuda replied at 3-10-2022 10:32 PM
Tulah jom kita senaraikan aktres kawen ngan mat salleh
1. Acik lana
2. Kak kinah

wakakak

raja ilya tu nama dia ramilah begum ek?

wah pure mamak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 4-10-2022 08:06 AM
Out of topic. Nak tanya cni. Yg bela kucing banyak2 ni, korang rajin tak bersihkan kotoran kucing2 t ...

Aku tak suka bela kucing tp anak2 suka. Dah dorang suka peluk cium kucing terpaksalah aku jadi tukang bagi mandi bersihkan pasir tiap hari. Hantar pi clinic bila demam & vaccine segala. Bekas mkn minum pun cuci tiap hari. Tp sekor je tak boleh lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Top drama actress? Remilah suatu ketika dulu adalah back to back job, lana move bukan top sgt pun, kinah ting tong pun bukan...siapa top drama kawen mat salleh?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:17 AM | Show all posts
aku vote kak melah begum tuh..... acik lana nyer parent dok umah sendiri kan... bukan menyewa...

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 4-10-2022 08:06 AM
Out of topic. Nak tanya cni. Yg bela kucing banyak2 ni, korang rajin tak bersihkan kotoran kucing2 t ...

I ada bela kucing mmg sehari 2,3 kali scoop poop dia..tak bole tengok ada benda dalam litter box tu..dulu I bela 3 ekor gemuk2 lagi la banyak membuang mmg kene rajin bersih..now tinggal seko je kitten
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zeetot at 4-10-2022 09:38 AM

Euwww sangkakk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ke ayat dia follower beribu tu refer pada anaknya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 11:25 AM | Show all posts
Themilo replied at 4-10-2022 07:36 AM
iols vote calon pelakon Marvel. sebab pernah tengok rancangan deko-deko kat tv, sheols memang ada de ...

popular la..kalau tak takkan marvel panggil..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 4-10-2022 08:39 AM
twit asal kata memang mat salleh. tapi tak taulah kalau mmg lakinye tu nama Mat Salleh

Speku mat salleh, hujung2 rhopernya mat salleh parit buntar jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 4-10-2022 07:36 AM
iols vote calon pelakon Marvel. sebab pernah tengok rancangan deko-deko kat tv, sheols memang ada de ...

Dalam tv nmpk ok la bilik kucing sheols.
Behind the scene tak terurus ke?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.108363 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list