CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annehuda

Tak puas hati dihalau keluar, ejen hartanah dedah ibu aktres calit tahi kucing di rumah sewa

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-10-2022 10:32 PM
Tulah jom kita senaraikan aktres kawen ngan mat salleh
1. Acik lana
2. Kak kinah

Rumah yg digosipkan kat mana
Parents lana tuari masa bapak meninggai katanye dok cyberjaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 11:53 PM | Show all posts
Tak tau la sape artis tu. Maybe artis tu dah tegur mak dia, tapi tak jalan. Hidup orang lain2, tak semuanya sempurna.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-10-2022 02:32 PM
Siblings sheols ke tu? Elok je tak yah repair hidung.

Macam sama je pula lubang idung deols kan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru nah tuduh Hannah Delicious tapi kawin mat salleh la pulak.

Si Kinah tu pula takkan la mak dia buat begitu? Antara Ramilah, Kinah ngan Lana, Kinah tu ja hada potential sebagai top drama aktres.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku vote ramilah.. bukan sebelum ni dia ade bela banyak kucing ke sebelum migrate oversea.. takkan mak kinah.. tengok mak dia cam orang hado2 je.. takkan la mak dia menyewa.. menantu pon menteri
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya berkulit putih ke omputih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
whadda replied at 3-10-2022 04:19 PM
Aku vote ramilah.. bukan sebelum ni dia ade bela banyak kucing ke sebelum migrate oversea.. takkan m ...

Bila baca ni aiol pun nak konfiden tuduh mak si Remilah sebab aiol resis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam Ramilah Begum aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Wooo wooo .. ramilah begum tu sape.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 4-10-2022 01:23 AM
Wooo wooo .. ramilah begum tu sape.

Ala yg asyik2 dia je yg dapat offer berlakon dgn marvel tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 3-10-2022 05:23 PM
Wooo wooo .. ramilah begum tu sape.

Pelakon Marvel.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-10-2022 10:10 PM
Aku baca komen,aktres yg nama start L pastu berakhir ngan N. Pastu tak ngaku buat hidung

Mungkin betul kalau udah hidungnya pun macam LAhaNAt iols pun tak tahu sape, tapi sebab geram dengan hidung tu iols nak pitenah yang tu mak sheols juga

Plus tak pedulikan emaknya kan.

Maknya pun macam takde keje lain nak buat, ada ke gi calit2 tail kucing
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
MinyakAngin replied at 3-10-2022 05:25 PM
Ala yg asyik2 dia je yg dapat offer berlakon dgn marvel tu

Ok baiklah.... Hahahaha. Hakikatnya kawin dengan omputeh tak mengubah adab masing2 mahupun keluarga.. harap nerakatizen sedar
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-10-2022 01:28 AM
Mungkin betul kalau udah hidungnya pun macam LAhaNAt  iols pun tak tahu sape, tapi sebab ger ...

Tapi sis tengok gambar mcm orang baik2 je maknya plus dah tua tak larat nak mencalir
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MinyakAngin replied at 4-10-2022 01:33 AM
Tapi sis tengok gambar mcm orang baik2 je maknya plus dah tua tak larat nak mencalir

Kalau gitu mesti si ms marvel. Tapi tu la gigihnya kita teka si lahanat atau remilah. Hujung2 rhopernya kahwin dengan mat salleh parit buntar jah... Hint : inul ecah
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 3-10-2022 10:24 PM
Mcm da tua sgt mak dia utk jd instafemes kalau follower beribu..
Da la bapak ln baru meninggal har ...

tlong aku jap sel2 otak x berhubung

apa maksud MMDG&W??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau actress sape ek? Kalau mak penyanyi baru kawin dengan mat saleh pastu pindah duk oversea, itu boleh teka la
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik iols dulu keje cxxway, penah la pi serbis kat umah mak remilah ni. Mmg byk bela kucing dan berbau katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak remilah tu ramai ke followersnya

Memula iols ingt nenek keksop keksah. Yg tu ramai followers kan. Tp tulah menantu dia bkn  matsalleh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 07:36 AM | Show all posts
iols vote calon pelakon Marvel. sebab pernah tengok rancangan deko-deko kat tv, sheols memang ada dedicated room untuk kucing. Kesian team deko nak kena kemas & hiaskan bilik kucing sheols. tapi celah mana sheols pelakon popular?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.107054 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list