CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Jangan salahkan pekerja? Isu kedai 99 Speedmart semak dengan kotak hingga nak ambil barang pun susah

  [Copy link]
Post time 1-10-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 1-10-2022 10:01 AM

Masalahnye kat tempat i kotak banyak, shelf kosong.. haha..
Pekerja yang bawak kotak masuk ke store ade je..
Cuma pekerja yg stockup shelf tu mcm rare species..
I kdang2 amik kat kotak je..
N untung berjuta xkan xnak besarkan kedai2 dia..
Ye lah mmg rmai org beli, kalau shelf dia banyak sikit boleh lah letak byk brg sikit..
Xde la nak stock up selalu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 10:00 AM | Show all posts
Denco replied at 1-10-2022 09:08 AM
Kaunter nk byr pn kemain kecik, dh scan staff dia tolak je brg2 ke tepi, kita terkial2 nk masuk dlm  ...

tau xpe
kaunter kecik
depan pintu kua masuk
dua2 belah org bayar
da penuh nk kua masuk susah
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Another masalah rakyat malaysia. Tk suka tp gigih dtg gak. Sedangkan tu la staff cashier, tula promoter tula kena tukar price tag, tula yg buat2 mcm kjer
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 10:47 AM | Show all posts
dah mcm kedai apek tahun dlu kala
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Selain kotak sepah2 penuh laluan, speedmart juga dibanjiri dgn staff2 rempit yg xreti malu. Sembang kuat2 jerit2 depan customer. Cite boyfriend la.. Cite gaduh dgn mak dia la.. Pastu gelak huhahuha
Dlm hati aku fikir, ni mesti budak2 kelas ujung
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 1-10-2022 11:00 AM
Selain kotak sepah2 penuh laluan, speedmart juga dibanjiri dgn staff2 rempit yg xreti malu. Sembang  ...

bahahah igt kat tempat iols je gini. 2x i pegi speedmart mgu ni, 2x jmp spesis gini dok depan muka pintu borak2 gelak2 jadah apa tatau la. org nak keluar masuk dah kene elak depa berborak tak pasal2 jem
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 1-10-2022 11:00 AM
Selain kotak sepah2 penuh laluan, speedmart juga dibanjiri dgn staff2 rempit yg xreti malu. Sembang  ...

Cuba ko mnta kjer dkt speedmart on x on? Kerja smpi pencen
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.075309 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list