CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 6346|Reply: 71

Hanya Kerana Lagu, Netizen Kalut Tuduh Fattah Amin Tak ‘Move On’ Dari Bekas Kekasih

[Copy link]
Post time 29-9-2022 10:58 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Hanya kerana menggunakan lagu latar seolah-olah menggambarkan masih belum move on daripada bekas kekasih, Fattah Amin dilabel tidak sensitif dan tidak menjaga hati isteri.


Menerusi perkongsian di Instagram, Fattah memuat naik video dengan titipan ucapan buat isteri tercinta berserta lagu kegemaran aktres itu.







Kredit foto: IG




Pun begitu, seorang netizen tampil mendakwa Fattah tidak peka dengan maksud lagu berkenaan dan masih belum move on daripada bekas kekasihnya.




Kredit foto: IG




Ciapan itu bagaimanapun mencetus pelbagai reaksi di kalangan netizen.


Sebab lagu pun nak kecoh ke? Antara komen ditinggalkan netizen.




Kredit foto: IG




Kan Fattah dah bagitahu siap-siap itu lagu kegemaran Fazura, apa yang tak kenanya? - CARI


  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah bamtah kau tahu tak arti lagu tersebut apa?
Dan tidak kah PA u ols check posts u ols, tah?
Bila jadi gini, meroyannnnnnnnnnnn lah benakians dari pelusuk negara.
Meratib u ols hadapkan pojaan mereka.
Pattah, pattah.
Stupid mistake!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mawardia replied at 29-9-2022 11:11 PM
Ya Allah bamtah kau tahu tak arti lagu tersebut apa?
Dan tidak kah PA u ols check posts u ols, tah?
...

Ingt dia bodoh ke nyah? Sbb tu dia siap2 dah tulis, ni lagu fav binik dia sbb benak punya kebodohan xblh bawak bincang
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Benak memang terpaling benak. Takde sape boleh lawan
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:04 AM | Show all posts
Die x cakap pun lagu tu ditujukan kat bini die kn.
Die cakap tu lagu fav bini die.
Lain la org yang bukak lagu Marry You mase kenduri kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu fav bini yang ditujukan kepada orang lain [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorrrrrr…. Itu pon blh jadi motip org pikir bukan2??? Lagu ni favs meols juga abis tu dah 17 tahun dah meols broke off dgn bf meols , x move on lagi kah meolssssss??oppss lupa nko sapa?theyols sapa ye tak? Mcm2 netizen aka benakians nak kait kan apa2 isu psl pasangan ni.. lantak koranglah sewels
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 30-9-2022 05:44 AM
slyfynx replied at 30-9-2022 02:04 AM
Die x cakap pun lagu tu ditujukan kat bini die kn.
Die cakap tu lagu fav bini die.
Lain la org yang  ...


Jelas dia ckp lagu favs bini dia, tp benaks nak jua kait kan, ahkak x nak guna ayat “benak” ni kat manusia2 x move on tp aduiiii… takde perkataan lain yg sesuai digunakan pada manusia2 sebegini ..letihlahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan miniknya punya ex?

Jeng jeng jeng

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 30-9-2022 05:49 AM

Dgn ex dapat belon munger satu container...dgn yg ada sekarang?

The fact that she herself cannot move on dgn portraying wealth seolah nak menunjukkheun hey look here...i dont have to be with the royalty to be wealthy you know?

Indeed it is pazzpizzpuzz yg tak boleh move on...lagu tersebut adalah hadiah utk insinuate pada dirinya

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 30-9-2022 05:47 AM
Dgn ex dapat belon munger satu container...dgn yg ada sekarang?

The fact that she herself cannot mo ...

Morning setingsssss…awal nyerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk mengundang.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda gini pun nak pening ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
BknMaksum replied at 30-9-2022 06:16 AM
Morning setingsssss…awal nyerrrr

Grave shift remember?

Wakahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 30-9-2022 06:33 AM
Benda gini pun nak pening ke

A much needed cheap thrill dlm keadaan inflasi harinini kheunz?

To help boost your day....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh nye benak ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by annehuda at 30-9-2022 07:10 AM
mawardia replied at 29-9-2022 11:11 PM
Ya Allah bamtah kau tahu tak arti lagu tersebut apa?
Dan tidak kah PA u ols check posts u ols, tah?
...


Patah kata tu lagu fav bini die. Ok la tu at least patah tau gak lagu fav bini die ape.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Benakian ni kadang2 bijaksana.
Kang ditwistkan cerita, bukan abdol yg tak boleh move on tp kakafaz yg terkenang2 bf lama.
Begitu la bijaknya benak memanipulasikan cerita seperti tohan mereka.
Takbirrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:16 AM | Show all posts
Yang komen tu agaknya dia kerja apa ekk.. kerja cari salah orang jer ker.. benda ni pun nak trigger... bodohnya la hai..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:44 AM | Show all posts
Mujur la taknah dgr lagunya sebab dia bukan penyanyi pada asalnya sama dengan Liyana Jasmay, Diana Danielle dan Janna Nick.. Jangan jadikan pelakon/usahawan merakamkan lagu sebagai penyanyi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 08:31 AM GMT+8 , Processed in 0.095651 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list