CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3797|Reply: 150

Patut tak thread pasal Fazura / Neelofa dicampak ke Bod Fans je?

   Close [Copy link]
Post time 28-9-2022 01:24 PM | Show all posts |Read mode
Hai uols... I saja bukak thread ni sebab I honestly BOSAN ye kenapa banyak sangat thread pasal Fazura dan Neelofa kat bod ni.  Pastu bukannya ada gosip hangat pun takat jadi medan tempat orang berperang je.  No offence la utk fans dedua artis ni tapi hakak bosan je thread berjela-jela dok up kt first page tapi rupanya sebab gaduh.

Harap jugak dengan keputusan poll ni leh dijadikan panduan pada mod sedia ada @teky @trexxxi @friedfishsoup nak watpe ngan thread-thread sampah macam tu. Jangan sampai jadi catalyst utk poremer saling londeh melondeh spender poremer lain udahla


Chuols jangan katup plak thread nih biarlah thread nih jadi tempat poremer macam iols meluahkan kegeraman memasing ngan reputs cari makan gaji buta tuh
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 188 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 01:27 PM | Show all posts
patut sangat ai pun meluat tengok setiap benda jah n zura buat kena cerita kat sini pastu gaduh cakap benda yg sama berulang2 mcm burung kakak tua dah masing2 ai tengok
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan cari/ Warrior pun satu hal suka buka thread dua orang ni. Datangkan rating katanya Balik2 thread dua orang ni. Bosan lah .. tau tau je lah mana kita boleh katup/move thread dua orang ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah menyampah baca thread dua orang ni sebab fans mereka yg sungguh taksub. Komen incident yg tertulis dlm artikel tu 3 ke 4 saje. Selebihnya bergasak tak habis-habis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
finally has someone talking about this ???????? ????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut langau yg selalu cetus pgaduhan tu d delete terus. Mod gosip ni dah x mcm dulu.
Patut ban je yg sering cetus tu. Fan nak baca aman2 pun x senang. Serabut sbb langau2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:35 PM | Show all posts
selayaknya kat bod fans
begasak lah sana
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya reputs cari kelas belakang yg gigih bukak thread pasal dua org ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 01:36 PM | Show all posts
no_el replied at 28-9-2022 01:34 PM
Patut langau yg selalu cetus pgaduhan tu d delete terus. Mod gosip ni dah x mcm dulu.
Patut ban je  ...

setuju... sbb langau2 menyemak merata benang, nak reply pun jd malas sbb langau start sampai berjela2 merapu mencarut. annoying
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
SETUJUUUUUUUUUUUUU

Hidup YB Huda
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:39 PM | Show all posts
no_el replied at 28-9-2022 01:34 PM
Patut langau yg selalu cetus pgaduhan tu d delete terus. Mod gosip ni dah x mcm dulu.
Patut ban je  ...

Kalau nak aman2 sentiasa, bod peminat ada. 24/7 aman damai tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:40 PM | Show all posts
sudah tentu patut di kambuihhh jah kat bod fans... sama juga dengan gosip pasal aurat retis...

2022 ni ingatkan evolusi gosip makin meletop... hujung2 terbalik... ala2 evolve backward... gittuhhhh....
gosip era 2010 ke bawah lagi meletop... jejan muka kucing kurap atas sofa dengan acik gigih nak berpurdah... semak samunnn landak laut tak di tebas... macam2 lagi... semua meletop2 je gosip berbanding sekarang ni dengan ex-bini2 PU pun ko hangkut bukak benang gosip dalam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik meluat nauuu

Kita ni neutral
Kadang kita mengomen benda betul
Dikatanya kita lobenak lah fake lah
Jadahhhh

Ini forum
Kalau jenis berbahas taknak dengar pandangan betul
Payah lahhhh

Korang dapat apa bergasak bagai nak mati dalam tu?
Ketap2 gigi menaip punya nak menangkan idola
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Setujukkkkk sgt..berdarah bijik mata iols setiap kali nampak benang pasal lopa dgn kakafaz...pleaseeeeeeee momod kalau nampak je benang theyols dua tolong lah lempar ke dalam bod sana..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut. Serabut la mod oi.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2022 01:43 PM | Show all posts
@CARI_MRO @CARI_SAIFUL nah iols tag uols tgkla sendiri keluhan poremer dalam bod ni. nyampah tau tak ngan reputs batu api ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 01:43 PM | Show all posts
insyi81 replied at 28-9-2022 01:34 PM
finally has someone talking about this ???????? ????????????????

baru nk post benda yg sama


what took u guys soooooo long



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2022 01:47 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 28-9-2022 01:39 PM
Kalau nak aman2 sentiasa, bod peminat ada. 24/7 aman damai tenang.

iols pun taknak salahkan uols tapi harap management porem and reputs cari tu leh la tgk sendiri ye.  walaupun thread berjela tapi sebab gaduh. nih iols nampak kaki gaduh kt bod ci pun dah migrate masuk bodgos.  semak jaahhh.  pastu pantang orang tegur skit terus dicop karat fake or karat lopah.  orang kasi pendapat je pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
setuju je. tp jd xbest dh nk bc komen bergaduh antara fans. lepastu kalau letak bod peminat, xde dh la aku gigih nk masuk drop komen sbb benang jd sendu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju. Kalau kat board fans, lantak theyols nk  gaduh sesama sendiri or nk sembah jahfake n fakejura. Kat sini semak je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:59 PM GMT+8 , Processed in 0.124566 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list