CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6631|Reply: 45

Takkan Nak Tengok Kak Lina Kan?” – Datang Konsert GV9, Sharnaaz Dan Shila Amzah Teruk Dibahan Elly Mazlein

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 26-9-2022 05:05 PM

https://vt.tiktok.com/ZSRxomub2/

Konsert kedua yang berlangsung itu juga turut dihadiri rakan artis lain antaranya Sharnaaz Ahmad, Emma Maembong, kumpulan Exist dan ramai lagi.

Teruk Sharnaaz dan Shila Amzah dibahan Kak Lina
Apa yang menjadi tumpuan ialah, kehadiran pelakon, Sharnaaz Ahmad yang juga merupakan bekas kekasih kepada Shila Amzah ternyata menjadi tumpuan sehinggakan kedua-dua selebriti tersebut teruk dibahan pengaca, Kak Lina Pom Pom.
Menerusi video yang tular itu, sejurus Shila Amzah selesai membuat persembahan, Kak Lina Pom Pom sempat mengusik dua selebriti yang pernah hangat bercinta suatu ketika dahulu.

Sharnaaz datang tak akan nak tengok Kak Lina kan? Shila okay? Kadang-kadang malu itu boleh jadi balik.

Netizen pun terhibur
Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat kedua-dua selebriti itu diusik secara langsung oleh Kak Lina Pom Pom.


Kredit: TikTok affendyjalani

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg teruknya...aman2 jer dorang

Menguap skala 9
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:26 PM | Show all posts
kak lina pon mesti dah mintak permisi diorang dulu khuenz. Saja jah nak bagi meriah gitoh
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:54 AM | Show all posts
hahahha dup dap dlm hati memasing
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni ada la bideo ombak rindu 2 sambil keluar hingus mcm dlu si lalat ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:15 AM | Show all posts
ashilalat replied at 27-9-2022 10:13 AM
Lepas ni ada la bideo ombak rindu 2 sambil keluar hingus mcm dlu si lalat ni

Aku xsanggup nak tengok abis video dulu.. Rasa nak hempuk je minah ni.. Pengotor
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:15 AM | Show all posts
kalau nak getback balik pun onz je...silalat pun dah slowly mengecut dari dulu bam2. tp knowing fam shilalat mmg anti abis dgn nanas..acam mustahil je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok si bapak jebat tu enjoy2 je kene bahan tp shila macam buat muka jgk mula2 kan. Hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 10:52 AM | Show all posts
kenapa sila tak tak dapat lagu ombak rindu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:01 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 27-9-2022 10:52 AM
kenapa sila tak tak dapat lagu ombak rindu

lagi kena nyanyi lagu tu si nanas ada datang tengok baru lah ombak rindu 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat pineapple ni. Menyampah.
Tp dia dgn Xila ni cam sesuai.
Putus sbb campur tangan org tua kan? Ke sbb pineapple perangai kurang ajaq?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
So if nak sambung, ok je lah pun. Dua2 single. Ikutlah empunya diri camne hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:26 AM | Show all posts
Piramida replied at 27-9-2022 03:04 AM
Tak minat pineapple ni. Menyampah.
Tp dia dgn Xila ni cam sesuai.
Putus sbb campur tangan org tua ka ...

setahu aku depa dah bercinta.. keluar citer nanas nak msuk meminang lalat. tp apaknya si lalat x setuju.. keluarlah kat paper.. ala2 anaknya msih mentah gitu etc etc. nanas benganglah.. buat perangai. lalat merajuk.. lari dr rumah.. duduk hotel mana ntah.. pos VC ombak rindu dia nyanyi sambil nanges2. hahaha detail pulak acik citer kat ko
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:30 AM | Show all posts
Bosannya Asteruk buat drama low class taik kucing macam nih...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 27-9-2022 11:26 AM
setahu aku depa dah bercinta.. keluar citer nanas nak msuk meminang lalat. tp apaknya si lalat x s ...

Hahhaha kisahnya... bkn lah putus sbb dua2 benci each other eh.
Ok lah tu ber jodoh or tak, urusan tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 nanas datang pun astro yang jemput..kowserr la heols nak datang semata2 nak ngadap ex..baik heols gomol si jebat tu lg berpekdah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 27-9-2022 11:33 AM
Ntah2 nanas datang pun astro yang jemput..kowserr la heols nak datang semata2 nak ngadap ex..baik he ...

Mestilah berjemput.
Dr dulu bkn tak tahu permainan asteruk. Saja nak buat hype. Trending is penting hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
beriya sindir myindir jap lagi tau2 kawen betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:41 PM | Show all posts
mmg jodoh la 2 ketol ni...kawen jer la kome....
silalalala pun xperlu ikut cakpa bapak dah sebab status janda....
ikut jer la kata hati ko.....
ko pun suker jer kan kene bahan gituh...heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenas tu suka le tu dpt perhatian...
Menyampahhhhhhhs
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 10:16 PM GMT+8 , Processed in 0.143703 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list