CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Menyusahkan Orang” – Jadi Punca Kesesakan Lalu Lintas Kerana Beri Minyak Percuma, Caprice Mohon Maaf pada abang askar dan acik nurse,Tak Semua Dapat Merasa

  [Copy link]
Post time 25-9-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 25-9-2022 10:09 AM
Agree dgn noor, nampak beno dia mmg nak publisiti 'benda baik' yg dia buat ni. Zaman skrg ni ramai ...

Si kepris ni acah2 tokoh korporat jah
Tp tak convincing lgsg sbb gaya bbnu tu sgt kuatttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 10:55 AM | Show all posts
dewang kata i perampas.. bantal (dihempas manjahhhh)

caprice.. mcm mana you handle semua ni?


kepala butoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu dah free expected lah org akan que beramai2 nak brg free. Bodoh sgt if tak fikir dr awal.
Byk duit dia eh. Ada yg menyumbang ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Niat baik pelakaanaan kureng...kna ada perancangan yg rapi
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
JulietTheOrange replied at 25-9-2022 07:28 AM
lenkali nk kasi mnyk free takyah war2kan
sape yg dtg isi mnyk kat ctu, die la yg dpt
xyah nk promo2

Right.. kira rezeki untuk yg datang .. situ xde apa pun dah mmg jem..atau kalau terus target grab rider , bgtau je cashier tu.. sbb rider mmg byr kat cashier.. kereta je selalu pakai card/setel
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bg free..buat kat tmpt.yang beso dan tak.jem.sgt..
Tp kat kodiang pung jem jugak.kalau ramai2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 01:05 PM | Show all posts
jabatan agama johor selalu jugak bg minyak free ada depa share kat FB tapi limit pada motor aje... yang pakai kereta tentunya beruwang. lagi satu depa selalu kasi kat area luar bandar...

caprice ni kena tengok lokasi la dulu patutnya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Solokkk at 25-9-2022 02:13 PM
nazurah replied at 25-9-2022 01:05 PM
jabatan agama johor selalu jugak bg minyak free ada depa share kat FB tapi limit pada motor aje... y ...


Kawan aku, tiap2 bulan kasi RM200 kat stesen minyak petronas untuk food rider jer. Tapi stesen minyak tuh tak war2 kan. Stesen minyak just bagitau tak payah bayar lepas food rider kasi duit nak isi minyak motor.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 25-9-2022 09:09 AM
Agree dgn noor, nampak beno dia mmg nak publisiti 'benda baik' yg dia buat ni. Zaman skrg ni ramai ...

Jual minyak wangi konon sama bau dengan raudah.
Jual merchandise apa2 isu yg sedang viral.
Jual ayaq lioq.
Bini jual PTK utk putih.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KO skang acah2 nak perhatian utk JD calon pilihanraya Kan budak kepala botak pakai cap senget sebelah??

Klu BTL, budusla kalau Ada yg sokong KO..SBB den xnmpk kecerdikan dlm tindakan yg mudah mcm hal diats..sudahla xcerdik..perangai poyo nak mampus...once you're rider..............................
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 04:06 PM | Show all posts
kekadang kita biasa dgr
tak payah byr
ada org byr kan
tu cara org
dan penerima pun tak kenal siapa penderma

tapi kalau nak kejar populariti
nak kejar follower
jumlah share, like, copy link
tak adanya nak derma senyap2
lagi show off lagi bagus
yg kutuk ramai
yg back-up ramai
biar sesama netizen bergaduh
janji naik engagement, rating , trending dan sewaktu dengannya
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang Palestine
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih sgt aih calpis.. Dgn pakai gitu. Ada hati nak masuk bertanding pilihanraya kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 04:16 PM | Show all posts
pinjam la pam manual kt kelantan tu, buat kat stadium ke apa

bwa lori tank terus msuk 3,4 ketul, isi terus dari perut lori

selesai masalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan aku dah ckp aritu. Dia ni bodoh yg xboleh diajar ye. Sama bodoh dgn bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh.. area tu dah la sediakala sesak..
kau tambah lagi sesak kat sana..
bodoh piang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kan dh 'NAIK MINYAK' forumer cari
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:18 AM GMT+8 , Processed in 0.103478 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list