CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Dunia] Petronas Diiktiraf Jenama Minyak & Gas Terkuat Di Dunia Untuk 2022

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 10:38 AM | Show all posts
tahniah. come back stronger!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku tgk petron bersepah sepah dimana2 ada, petronas kdg2 je jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:34 PM | Show all posts
Pet dah mendunia balik nie...sure bonus utk staff pun bakal mendunia mcm seblum covid jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:47 PM | Show all posts
1,3,5,6,10 je penah dengar nama

petrobrass tu penah taja bmw sauber dalam f1, gazprom tu penaja team bola sepak ucl uel
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:51 PM | Show all posts
card_reader replied at 26-9-2022 12:47 PM
1,3,5,6,10 je penah dengar nama

petrobrass tu penah taja bmw sauber dalam f1, gazprom tu penaja tea ...



No. 4 PTTEP. Ada jer ofis diorg kat KL nie, rasa kat Tower 3 KLCC. Diorg take over Murphy Oil punya block.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 25-9-2022 11:01 AM
Kohkohkohkoh petro”bras”, sisssss….

'Alam Brazzers tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 25-9-2022 11:01 AM
Kohkohkohkoh petro”bras”, sisssss….

Brasilia.  Kenapa local x sama dgn international Brazil.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalah PERTAMINA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 01:06 PM | Show all posts
Tahniah PETRONAS!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:26 PM | Show all posts
card_reader replied at 26-9-2022 12:47 PM
1,3,5,6,10 je penah dengar nama

petrobrass tu penah taja bmw sauber dalam f1, gazprom tu penaja tea ...

Petronas sudah semesti nya terkenal ye dok.  

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - Lewis Hamilton sudah beat Michael Schumacher's title ke belum?  





Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.086492 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list