CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9704|Reply: 100

"Of Course My Girlfriend", Edika Yusof Suap Siapa Tu?

  [Copy link]
Post time 24-9-2022 03:30 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin ada kebenaran dengan telahan netizen bahawa lelaki yang kacak itu selalunya seorang yang setia dengan pasangan.


Istilah ‘yang kacak itu setia’ ini juga mungkin boleh dibuktikan dengan kewujudan figura terkenal paling digilai ramai wanita di era 90-an, Edika Yusof.


Bukan sahaja memiliki wajah tampan malah romantisnya perwatakan pelakon yang berusia 55 tahun itu jelas dapat dilihat melalui perkongsian video di Instagram miliknya baru-baru ini.








“Dinner time (masa makan malam) teka saya suap siapa? Anak? Wife? No laa… of course my girlfriend (tidak…tentunya teman wanita saya),” tulisnya pada kapsyen di hantaran video tersebut.


Dalam video itu dapat dilihat Edika bergilir suapan dengan seseorang di sebelah dipercayai isterinya Norhidayah Yusri, 44, yang lumpuh sejak 17 tahun lalu.




  



Perkongsian tersebut mendapat respon positif daripada netizen yang turut teruja dengan sikap romantis Edika dalam melayari bahtera perkahwinan yang telah menjangkau usia 19 tahun itu.




  



“Handsome, segak dan paling penting setia. Itu yang membuatkan kamu limited edition (edisi terhad),” puji mr_achoii.


“Bertuahnya isteri Edika Yusof,” komen Rohayahyaakob.




  



  



  



“Beruntung isteri punya suami jujur dan penyayang. Semoga rumah tangga kekal hingga akhir hayat,” ujar seorang lagi pengguna. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 03:39 PM | Show all posts
Bini dia sakit-sakit pun sentiasa nampak wangi dan presentable.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde pon sebok2 carik yang manjahhhhhh walaupon bini lumpuh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
antara contoh suami yg bagus..susah senang dgn isteri..elok wife seelok suami
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka xhensem je suka test power.... Pastu pompuan pulak nak sebab ingatkan dpt laki xhensem hidup aman² xde nak sondol... Tau² laki jenis sundel....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tembikaigoreng replied at 24-9-2022 05:19 PM
Muka xhensem je suka test power.... Pastu pompuan pulak nak sebab ingatkan dpt laki xhensem hidup am ...

Mcm ddnf kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 24-9-2022 05:21 PM
Mcm ddnf kan

LOLLLL HAHAAHHA
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsome betul Edika waktu muda..jumpa 2 kali. 2 kali he kenalkan diri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 07:36 PM | Show all posts
mrsLucky replied at 24-9-2022 07:25 PM
Handsome betul Edika waktu muda..jumpa 2 kali. 2 kali he kenalkan diri.

dan sangat baik....

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 24-9-2022 07:39 AM
Bini dia sakit-sakit pun sentiasa nampak wangi dan presentable.

Setuju.
Suami pun mainkan peranan di sini.
Of kos la suami yang bantu siapkan isterinya cantik-cantik gitu, kan.
Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 07:47 PM | Show all posts
telracs replied at 24-9-2022 07:43 PM
Setuju.
Suami pun mainkan peranan di sini.
Of kos la suami yang bantu siapkan isterinya cantik-can ...

Ya, rasanya mesti dibantu serba sedikit. Tapi iols rasa bini dia mmg jenis begini sebelum nipun dah biasa.

Celak on point tu tak rasa edika mampu buat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekceli kenapa bini dia lumpuh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edika ni elok lg kalau berlakon drama…
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wahhhh big daddy energy sangat yachhhh!
bertuah bini heol
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-9-2022 08:07 PM
Ekceli kenapa bini dia lumpuh?

Rasa lps dia lahir anak tak sihat astu lumpuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt dia ni liberal rupanya tak ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-9-2022 08:07 PM
Ekceli kenapa bini dia lumpuh?


5 hari selepas bersalin Nor diserang demam panas. Doktor yang merawat mencadangkan saya membawa Nor ke hospital kerana itu bukan demam biasa.

Semasa dalam perjalanan ke hospital, dia sudah menunjukkan tanda sakit yang amat sangat. Setibanya saya di labour room pula, saya terdengar suara wanita menjerit-jerit kesakitan. Setelah dijengah, rupa-rupanya itu suara isteri saya.

Dari kejauhan, saya melihat dia sudah nyawa-nyawa ikan kerana jangkitan kuman sudah sampai ke kepala. Tiada apa yang boleh dilakukan ketika itu, saya terduduk sambil mengadu kesedihan pada Yang Maha Esa.

Setelah dibawa pulang, keadaan isteri ketika itu berubah 360 darjah. Dari seorang yang aktif dan periang, sudah bertukar lumpuh terbaring di atas katil.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:34 PM | Show all posts
JunkMail replied at 24-9-2022 08:07 PM
Ekceli kenapa bini dia lumpuh?

https://www.mstar.com.my/spotlig ... erana-isteri-lumpuh

ikutkan artikel ni sebab lepas lahirkan anak no 2
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 10:36 PM | Show all posts
pelik rupa rambut tanam ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 24-9-2022 08:30 PM
5 hari selepas bersalin Nor diserang demam panas. Doktor yang merawat mencadangkan saya membawa N ...

Ohhhhh patutlah setia pakcik tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.099382 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list