CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1643|Reply: 22

Dua Pemandu SUV Langgar Rider Sampai Mati Negatif Dadah

[Copy link]
Post time 24-9-2022 03:23 PM | Show all posts |Read mode
KLANG – Dua pemandu kenderaan utiliti sukan (SUV) yang terlibat kemalangan sehingga mengorbankan seorang penghantar barang di Jalan Haji Sirat di sini, semalam didapati negatif dadah.


Wanita dan lelaki berusia 24 serta 20 tahun yang memandu Nissan X-trail itu dibebaskan dengan jaminan polis hari ini.


Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner S. Vijaya Rao berkata, dua individu itu dibebaskan selepas keterangan mereka direkodkan, kira-kira pukul 6 pagi tadi.




Foto: Kosmo




“Hasil saringan air kencing yang dijalankan ke atas mereka didapati negatif dadah. Siasatan lanjut bagaimanapun masih dijalankan dan kertas siasatan akan dirujuk kepada Timbalan Pendakwa Raya  untuk arahan lanjut,” katanya ketika dihubungi hari ini.


Kosmo! semalam melaporkan seorang penghantar barang maut selepas motosikal ditunggang dilanggar sebuah SUV dalam kemalangan yang tular di persimpangan lampu isyarat Jalan Haji Sirat, di sini. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bergesel tu
Gigih lagi tekan minyak siap libas stereng
Ekau nak ke mana gile
Dah bergesel tu pijak lah brek

Sakit hati macik tengok video tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:24 PM | Show all posts
Dah dapatkah maklumat mengenai 2 orang keji itu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:38 PM | Show all posts
Why dua pemandu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Share vid please
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 24-9-2022 05:38 PM
Why dua pemandu?

sebab dua kereta yang sama jenis bergesel, nissan x-trail..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 06:15 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 24-9-2022 06:06 PM
sebab dua kereta yang sama jenis bergesel, nissan x-trail..

One can only assume ada 2 x-trail terlibat otherwise aku boleh juga assume 2 malaon ni sama2 bawa, sambil sorang duduk di riba.


Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama tertanya. Perenggan akhir kata dilanggar sebuah SUV, perenggan pertama pula dua pemandu. Tak pernah lak dengar mana-mana kereta SUV yang ada dua stereng atau perlukan dua pemandu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama la acik.. rasa nk pi hempuk driver2 bangang tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
orangbiasaje replied at 24-9-2022 07:56 PM
Sama tertanya. Perenggan akhir kata dilanggar sebuah SUV, perenggan pertama pula dua pemandu. Tak pe ...

Ada 2 kete laju bergesel ,1 ke kanan langgar sorg rider,yg lg 1 langgar rider grab yg ninggal tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 24-9-2022 08:42 PM
Ada 2 kete laju bergesel ,1 ke kanan langgar sorg rider,yg lg 1 langgar rider grab yg ninggal tu

Pulak...okay, maksudnya cerita tak lengkap. Kiranya mangsa dua orang rider ya, seorg terlanggar (tak pasti cedera atau selamat, tapi tak meninggal), satu lagi rider yang meninggal ya? Tenkiu jelaskan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
orangbiasaje replied at 24-9-2022 08:52 PM
Pulak...okay, maksudnya cerita tak lengkap. Kiranya mangsa dua orang rider ya, seorg terlanggar (t ...

Btul..tepat ... Sakit hati sgt tgok dashcam kejadian
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
orangbiasaje replied at 24-9-2022 08:52 PM
Pulak...okay, maksudnya cerita tak lengkap. Kiranya mangsa dua orang rider ya, seorg terlanggar (t ...

Ada video kat ig. Cuba yengok kat @kosmo_online
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
orangbiasaje replied at 24-9-2022 08:52 PM
Pulak...okay, maksudnya cerita tak lengkap. Kiranya mangsa dua orang rider ya, seorg terlanggar (t ...

Pergi tengok video kat thread semalam. Sorang langgar rider grab sampai meninggal. Baru kahwin 2 minggu. Sorang lagi langgar rider lalamove, patah kedua-dua kaki. Bini sarat mengandung.

Pemandu lorong kanan, lelaki melayu 20 tahun. Lorong kiri, perempuan cina 24 tahun. Muda2 lagi gamaknya baru lulus lesen terbang tak alert dengan persekitaran ketika memandu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
orangbiasaje replied at 24-9-2022 08:52 PM
Pulak...okay, maksudnya cerita tak lengkap. Kiranya mangsa dua orang rider ya, seorg terlanggar (t ...

Ya 2 rider sis. Sekor (lalamove) kaki hancur sis. Sekor (grab) mati ditempat kejadian sis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah, kesian rider grab dan lala tu. Yg grab tu dia tengok dah tak sangka dia pun kena langgar. Semoga family tabah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam FB ada disebut pemandu seorang remaja lelaki. Dah 20 tahun juga usianya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Geram bodoh betul keta yg lane kiri tu menonong tiba2 masuk kanan..
Laju pulak tu.. sama juta2 la weh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
pernah dulu hampir kena mcm tu, aku nk terus lori treler tu nk membelok, jalan tu aku x familiar dan xthu lori tu nk membelok ambil side mcm tu
alhamdulillah aku sempat tekan brek, hampir aku kne libas dengan lori tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-9-2022 10:59 PM
Pergi tengok video kat thread semalam. Sorang langgar rider grab sampai meninggal. Baru kahwin 2 m ...

Astagha...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.116997 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list