CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: CARI-MAL

Tak Tahu Nak Kahwin Atau Putus, Wanita Penat Jaga Pasangan Bipolar

[Copy link]
Post time 24-9-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau dh tk sanggup baik angkat kaki skrg...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 08:21 AM | Show all posts
Putus je laaa.. dia bipolar sbb tu dia suka kat hang. Org bipolar mmg pencinta setia silap silap sampai obses tapi judgement skill ke laut.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Penat ak bc... Bc firts paragraph je ak nk marah.. Blah je weyy tggu apa lagi.. Ak jg laki yg semput pun stress lagi kan ko nk jg laki bipolar
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
RUN! AS FAST AS U CAN!
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la kawen dengan org yang dah awal2 tahu ada mental illness.. bukan takat u, anak2 pun kena tempias.. dont get urself into trouble...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah serabut perut dan kepala tu maknanya x ok lah...tu kan PETUNJUK...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya jawapan dh terang di depan mata.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Eewww... Blah je lah... Nak jadi bapak pada anak2 ko.. Jgn pikir cinta ko je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 23-9-2022 07:59 PM
mcm mna keadaan u sekrang? dulu2 selalu baca komen u, pastu lama dah x nampak u komen

I cuma komen hal hal terkait bipolar dan others just silent reader , bipolar yang tahu handle mood dan makan ubat tak sama dengan bipolar tak makan ubat dan reti handle mood
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-9-2022 04:35 PM
iols tingat sorang junior.. minah cainis tapi ada mamat melayu kenai dia.. minah tu sweet looking  ...

Dasar jantan gila
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:11 AM | Show all posts
Bipolajourney replied at 23-9-2022 07:28 PM
Sebagai patient bipolar yang pernah berkahwin dan bercerai aku cadangkan ko utamakan kesihatan menta ...

moga2 hang sehat2 jahh.. harap dpt bina sistem saport yg kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:12 AM | Show all posts

ada jahh org2 mcm tuh.. luar nampak normal, tapi dlm semua nuts.. sbb laif is like a box of chocolates, you never know when you're gonna get a nut.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh...tapi sebelum nikah Sila ikat peranakan.
Ikut hari mati..
Ikut rasa binasa..
Jangan libatkan orang lain
Jangan
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 02:41 PM | Show all posts
bododhnya, tanya kt org, tanyala pada WALI kamu tu, terangkn kt pak kamu

dulu..

dia la bole putuskn yg baik utk kamu

klu diri rasa tkle, pun elok putus ajala

suh dia masuk spital , ramai nurse leh jaga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:34 PM GMT+8 , Processed in 0.097399 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list