CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3644|Reply: 29

Jebat Pecah Rahsia Sharnaaz Dah Ada Kekasih? Sebenarnya, Ika Tu...

[Copy link]
Post time 23-9-2022 11:01 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Sharnaaz Ahmad dan Siti Saleha telah menjadi salah satu bintang tamu di Meletop untuk mempromosikan rancangan Muzikal Lawak Superstar minggu akhir.


Namun pengacara Meletop, Nabil Ahmad cuba merungkai perkara sebenar tentang hubungan Sharnaaz dengan pramugari yang pernah menjadi topik hangat netizen.




TikTok




Meletop menayangkan satu video dimana anak Sharnaaz (Jebat) mengatakan bahawa Sharnaaz mempunyai teman wanita.







‘Boy telah menjahanamkan aku secara langsung harini. Sebenarnya Ika tu maid dia. Ika tu nama Maid dia. Nama maid dia adalah ika. Betul-betul ni sumpah, mana camera. sumpah!’




IG Sharnaaz




Menurut Sharnaaz , pramugari yang digosipkan itu adalah maidnya dan namanya ialah Ika. Video yang di muatnaik oleh satu akaun tiktok telah menimbul tanda tanya kepada netizen.







Sekadar info, Sharnaaz Ahmad merupakan pengacara tetap untuk rancangan Muzikal Lawak Superstar untuk musim kali ini.




Sumber: Murai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
So ika si pramugari ni maid jebat ke maid sanaz?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:19 PM | Show all posts
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:19 PM | Show all posts
pramugari tu maid dia ? cmno tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
gaban_spacecop replied at 23-9-2022 12:19 PM
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...

Nak Komen bnda sama gak..haha....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:03 PM | Show all posts
takkan pramugari nk jd maid jebat kot...bayo mahal ke hape?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu dah dia kata maid... Mungkin part time maid, part time Sugar Baby agitteewww. Dengan ekonomi mencabar sekarang ni kita haruslah pelbagaikan kerjaya kita.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:06 PM | Show all posts
Kebetulan nama maid sama dgn nama sterwardess tu kot...
Apa2 je lah nanaihhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 02:11 PM | Show all posts
gaban_spacecop replied at 23-9-2022 12:19 PM
Umuq berapa Jebat ni duk isap puting lg...

4 tahun...rasa dah boleh stop puting..

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:11 PM | Show all posts
yela maid ni byk definisi kan..paham2 sudahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Maid ye... Kalau aku, babailah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
overnya nak ckp ke org dia dah ada gf, apa jadi dgn azira tu, cancel ke, jebat panggil nama je ke ke babysitter dia, panggil ika je?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:38 PM | Show all posts
maid sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:44 PM | Show all posts
GF yg di MAIDkan...sedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:44 PM | Show all posts
GF yg di MAIDkan...sedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru terserempak dgn mamu 2 hari lepas dkt B.I.G publika. Groceries shopping with a girl. Petite. Tinggi mcm around 150-155cm. Tak sure la same girl ke tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute betul perangai jebat ni... walau mcm skema je ckp sbb baru nk explore vocab...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamijarum06 replied at 23-9-2022 04:27 PM
Baru terserempak dgn mamu 2 hari lepas dkt B.I.G publika. Groceries shopping with a girl. Petite. Ti ...

Elok la awek kemetot cemtu
Nanaz tu pun bukan tinggi mana sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa tu diorg berdua kat cashier nak bayar. Habis cashier2 kat kaunter lain pun dok perati je. Pastu bisik2 sesame diorg ???? the girl pakai mask. Mamu tak pakai. Tp kalau pakai pun bukan susah nak spot dia. Mamu duduk area ni jgk ek? Yg I tahu ex wife tu yg duduk residential opposite publika.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 23-9-2022 04:36 PM
Cute betul perangai jebat ni... walau mcm skema je ckp sbb baru nk explore vocab...

Mmg cute sgt. Pernah tgk depan2. Sekali je la. Dekat park taman tun. Mamu bawak dia picnic. Senyuman budak ni mmg buat org melt. Kite auto senyum bila tgk dia senyum. Sweet sgt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.111465 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list