CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1114|Reply: 16

Ada Peminat Ajak Kahwin, Amir Masdi Akui Belum Sedia Jadi Suami

[Copy link]
Post time 23-9-2022 10:01 AM | Show all posts |Read mode
Sumber IG


Penyanyi Amir Masdi mendedahkan dia pernah menerima lamaran perkahwinan daripada peminat menerusi hantaran mesej di Instagram rasmi miliknya.



Menerusi laporan Getaran, bagi Amir, perkahwinan adalah fasa penting dan dia sendiri mengakui masih belum bersedia menggalas tanggungjawab sebagai seorang suami.



  



"Ramai peminat yang dm saya bertanyakan soal status diri. Ada juga yang ajak kahwin. Tapi, saya tak buka mesej itu. Sekadar scroll ke bawah dan nampak perkataan kahwin.



"Saya faham, zaman media sosial membuatkan peminat mudah untuk berhubung dengan artis kesukaan mereka. Saya tak rasa lamaran itu kelakar sebab saya menghormati perasaan peminat.



"Namun sekarang saya belum di fasa mencari apalagi mempunyai calon untuk diajak berkahwin," katanya.



  



Dikelilingi rakan-rakan artis yang sudah berkahwin, namun pelantun lagu Sepi Sekuntum Mawar Merah itu tidak tertekan sebaliknya mahu memberi fokus kepada karier nyanyiannya.



"Sekarang belum masa untuk saya berkahwin atau settle down. Melihat rakan artis yang saya rapat sudah berkahwin, mula-mula rasa terkejut tapi mungkin sebab mereka sudah bersedia dan saya bangga dengan mereka.



"Tapi, untuk saya sendiri, saya belum bersedia memikul tanggungjawab itu. Kalau suruh kahwin sekarang memang saya takut.



"Tunggulah nanti sehingga saya bersedia dan pasangan saya pun bersedia. Insya-Allah bila semua bersedia, kita dapat kurangkan masalah dalam rumahtangga," tambahnya. - CARI



  


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 11:06 AM | Show all posts
dia take serious ke lamaran tu adoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:22 AM | Show all posts
thn depan masuk gv dek


Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:47 AM | Show all posts
teringat 5 tahun lepas, iols pergi berurut  badan dengan sorang nenek ni. nenek tu cakap cucu dia masuk pertandingan nyanyi kat tv. sekali nenek tu tunjuk gambar, rupanya budak amir ni la
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:03 PM | Show all posts
gelas_pelastik replied at 23-9-2022 11:47 AM
teringat 5 tahun lepas, iols pergi berurut  badan dengan sorang nenek ni. nenek tu cakap cucu dia ma ...

bangga nenek nye
cucu masuk tibi

cucu kau ade?

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:05 PM | Show all posts
tu pun nak amik serious bgtau.

sebenarnya nak bgtau masih single.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:20 PM | Show all posts
muka dia ada iras que haidar skit
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dh ada gf ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok Kejap lg aku nak dm dia ajak tunang
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi: muka dia ada iras que haidar s ...


Betul tu.. Dah lah skang bila dia perform suka pakai style2 freddy Mercury.

Pastu mesti terbayang dia mcm que haidar dalam Filem Rock.. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:20 PM | Show all posts
Adik amy mat piah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:35 PM | Show all posts
nasib sore ko sedap dik, klu lg kaw cercaan ko dpt dgn berita camni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:38 PM | Show all posts

Sapa Amy Mat Piah chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 23-9-2022 01:27 PM
Bukan dh ada gf ke?

Tak silap gf dia org borneo. Tak sure sabah ke sarawak
Biasalah artis acah takde gf/bf hakikatnya taknak bersoal jawab dgn media
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:59 PM | Show all posts

Watak Amy Mat Piah lakonan Qu Haidar dalam filem Rock.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
apikwaeh replied at 23-9-2022 03:49 PM
Tak silap gf dia org borneo. Tak sure sabah ke sarawak
Biasalah artis acah takde gf/bf hakikatnya  ...


mcm dah putus... ttgk dari status twitter budak pompuan tu... lg pun budak pompuan tu dah up gambar boy baru... teringat budak pompuan tu pernah up status twitter yg mcm maksudnya budak pompuan tu anggap amir mcm sesuatu yg sgt berharga tapi amir pulak buat budak pompuan tu mcm saru benda yg perlu di sembunyikan... lebih kurang mcm tu lah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 23-9-2022 05:13 PM
mcm dah putus... ttgk dari status twitter budak pompuan tu... lg pun budak pompuan tu dah up gamba ...

Ye ke.. Patutlah lama tak nmpk dah...
Ni kira go with the flow gamaknya
Artis tak ready lagi nak ada komitmen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 11:24 AM GMT+8 , Processed in 0.154968 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list