CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15060|Reply: 239

"Dia Bukan Orang Industri" - Nasha Aziz Sedang 'Berkawan', Sudah 9 Bulan Kenal

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Sumber Utusan


Pelakon, Nasha Aziz, 51, mengesahkan dia sedang berkawan dan dalam fasa mengenali jejaka yang enggan didedahkan identitinya.



Menerusi laporan Utusan Malaysia, pemilik nama sebenar Noraishah Abdul Aziz, dia dan lelaki tersebut saling mengenali sejak sembilan bulan lalu.



  



"Insya-Allah, dia mungkin menepati. Apa pun, kita kena kenal lebih rapat, kan? Tapi, ruang untuk rapat itu susah juga sebab baru sembilan bulan.



"Dia bukan orang industri tetapi yang seronoknya dia beragama Islam," katanya.



Desas-desus Nasha yang juga seorang model itu dilamun cinta mula tersebar selepas dia dikatakan menerima jambangan bunga daripada lelaki misteri ketika mengikuti penggambaran sebuah drama baru-baru ini.



Sumber mStar




Mengulas perkara tersebut, Nasha tidak menafikan atau mengiyakan perkara itu.



"Ia dihantar oleh seseorang yang menyayangi saya. Orang yang menghargai kita dengan hantaran bunga, itu pada saya simbol cinta.



"Saya dilamun dan mencari cinta setiap hari. Ia bukan datang daripada lelaki atau wanita sahaja, tetapi semua.



"Hantaran bunga itu simbolik untuk saya mengingati dia mungkin? Saya jenis yang fokus dan bertanggungjawab. Mungkin dia ingin menarik perhatian saya dengan cara itu," katanya.



  



Menjawab mengenai status terkini hubungan dengan lelaki berkenaan, kata Nasha, buat masa ini mereka belum merancang untuk ke fasa seterusnya.



"Itu kewajipan, apabila diberi rezeki, kita kena tahu arah tuju. Insya-Allah, semestinya yang baik-baik," jawabnya. - CARI




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar pakai topi putih tu pelik muka dia. Dedulu lawa dia ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa x makeup lagi dlm vid tik tok tu.. bila makeup jadi tukar bangsa plak.. terinagt acik2 sociaalite kaukasian kat beverly hills ,NY or London, dr white ladies dah jadi asian women lak.. gitu perubahan acik2 kaya bila tua
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:39 AM | Show all posts
hidung hidung hidung



Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:41 AM | Show all posts
muka pakai botox okey paham.... tapi body dia mcm mana dia buat eah kulit tak kedut umur 51? tengok tangan dia tegang je ada ke botox letak kat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas putus dgn iman tang dulu, takda dengar dia kapel dgn sapa2. Harap kali ni jadi jodoh nasha buat peneman hari2 tua. Berkawin umur banyak pun romantik juga mcm acik ella dan nek salmiah. Bahagia happy ja
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 23-9-2022 10:41 AM
muka pakai botox okey paham.... tapi body dia mcm mana dia buat eah kulit tak kedut umur 51? tengok  ...

Die mkan salmon, protein ngan putih telur n salad sajork.. Sehari setahun je die mkn nasi.. Tu pun ari raya.. Mampoo??
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
..maksu: muka pakai botox okey paham... ...
vit C and kologen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 11:03 AM | Show all posts
missbigrockstar replied at 23-9-2022 10:46 AM
Lepas putus dgn iman tang dulu, takda dengar dia kapel dgn sapa2. Harap kali ni jadi jodoh nasha bua ...

kalau dia jadi kawin dgn iman tang iols suka sangattt. taktau kenapa rasa dorang sesuai sangat <3
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:08 AM | Show all posts
semoga berjodohan hendaknya....Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:01 PM | Show all posts
semoga ada jodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 10:28 AM
Gambar pakai topi putih tu pelik muka dia. Dedulu lawa dia ni kan?

Dia ni bila nak tua dan gemokk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kikilalapooh replied at 23-9-2022 11:03 AM
kalau dia jadi kawin dgn iman tang iols suka sangattt. taktau kenapa rasa dorang sesuai sangat

Bukan dgn faizal husin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Camtik aaa Nasha Aziz
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:10 PM | Show all posts

nose job nose job nose job
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik nau hidung die

Pg la btolkn kt korea
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 12:20 PM | Show all posts

muka lama tanpa nose job n cucuk2 tu rse lagi lawo kot dedolu.. huhu.. ok lanje sket.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 23-9-2022 12:20 PM
muka lama tanpa nose job n cucuk2 tu rse lagi lawo kot dedolu.. huhu.. ok lanje sket.

Aduh manisnya semoga berjodohan lah Nasha Aziz.. boleh pi travel ke pegi haji ke dengan suami
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:32 PM | Show all posts
mata tertarik tengok cincin di jari nya, besar diamond nya. diamond betul kerrr.... tapi cantik la
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:38 PM | Show all posts
sepahtu selalu panggil dia jadi cameo.
manjahhh betul dia berlakon

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 03:51 PM GMT+8 , Processed in 0.172446 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list