CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 2914|Reply: 42

[Tempatan] Hadir Ke Mahkamah Beri Keterangan, Penampilan Bella Seperti ‘Elsa’ Tarik Perhatian

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 23-9-2022 12:50 AM

  

Kes perbicaraan penderaan seorang remaja perempuan Sindrom Down dikenali sebagai Bella masih belum selesai. Bagaimanapun, Bella kelihatan hadir ke mahkamah bagi tujuan prosiding untuk memberi keterangan pada pagi ini.

Namun apa yang lebih mencuri tumpuan pada pagi ini ialan pakaian Bella ketika hadir ke mahkamah. Remaja terbabit dilihat mengenakan gaun berwarna biru berserta crown dan tongkat persis Puteri Elsa di dalam filem Frozen.

Biarpun rata-rata warganet memberi pujian terhadap Bella, namun ada juga segelintir yang sebak melihat remaja itu yang terus kuat berjuang menegakkan keadilan dibantu beberapa orang aktivis dan peguam.

Sumber : firdausashaj, Mona Din

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap hakim pendakwaraya jgn la makan rasuah
Wak jait sgt2 terdesak dah skang ni
Kes benon nih yg paling taik kuku heshe ada
Kes rasuah direct tuduh nama heshe lebih besar
Tapi kalo kes benon nih pun kalah, mmg mampos la rentua samseng taik kuceng neh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Alolo omey....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah dah gemuk Bella. Syukur la, kiranya kes ni macam blessings in disguise untuk Bella. Ramai lagi budak2 mangsa dera seluruh dunia tak dapat pembelaan dan worst mati dalam siksaan. Sampai ke akhir hayat tak merasa disayangi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sihat dan happy...mmg sesuai dijaga jkm..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:10 AM | Show all posts
dah berisi badan bella. alhamdulillah dia dijaga baik. comel betul pakai baju elsa tu. happy je muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:10 AM | Show all posts
Kenapa tadi aku baca tajuk cam Bella Astilah ke Mahkamah seperti Elsa.. aku hampir nak termaki bini si Aliff Aziz... rasa kencing manis aku naik hari ni agaknya tu yang rabun tiba2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:12 AM | Show all posts
comel nya Bella
dh sihat
semoga kanak2 yg lain pun dapat pembelaan yg wajar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak ceria betul, berseri2.. harap2 jkm akan jaga semua anak2 dibawah jagaan jkm dengan baik. Aku harap jkm dapat menteri baru yg betul2 serius memperjuangkan nasib insan2 terutamanya anak kecil yg teraniaya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah comel
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:49 AM | Show all posts
Comel je dia.
Semoga Adik bella menang kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:51 AM | Show all posts
Omg,, dia nampak happy sgt. Harap tak trauma terpaksa berhadapan semula dgn si jahat tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:57 AM | Show all posts
semoga bella sentiasa dalam lindungan tuhan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la dekkkkk….. akak tak ada komen dek.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:54 AM | Show all posts
yg penting dia happy
harap2 semua berjalan lancar and yg bersalah dihukum sekeras2nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga ke dlm lah bainun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 12:10 PM | Show all posts
kenapa pakaikan dia gitu
this is not a parade or charade

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:55 PM | Show all posts
Bagus dia happy lagi senang dia beri keterangan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-9-2022 02:06 AM
Wah dah gemuk Bella. Syukur la, kiranya kes ni macam blessings in disguise untuk Bella. Ramai lagi b ...

Budak sd mmg ginila patutnya saiz bdn diorang
Semangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:41 PM | Show all posts
say tak setuju dia dipakaikan pakaian itu
sebagai seorang ibu yg juga ada anak istimewa  Down Syndrome, saya sangat2 tak setuju
Anak saya umur 22 (tak tahu Bella berapa tahun) dia suka berpakaian sebagaimana anak muda lain
jeans .. tshirt .. seluar paras lutut ..
suka juga benda2 berjenama ..
sama macam selera anak muda lain

jangan ngada2 nak pakaikan Bella macam ni lagi ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.117667 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list