CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5209|Reply: 71

[Tempatan] Setelah 7 Tahun, HappyFresh Umum Tutup Operasi Di Malaysia.Anda sedih?

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 23-9-2022 12:15 AM


Pengurusan HappyFresh dalam masa sama turut berterima kasih kepada orang ramai khususnya para pelanggan kerana memberi mereka peluang untuk berkhidmat.

Berita duka buat semua pengguna HappyFresh. Setelah 7 tahun berkhidmat kepada pelangan, HappyFresh yang sinonim dengan penawaran diskaun dan promosi hebat untuk pengguna hari ini mengumumkan akan menutup sepenuhnya operasi mereka di Malaysia.

Menerusi satu hantaran di Facebook, platform runcit dalam talian tersebut memaklumkan keputusan menutup operasi secara serta-merta itu terpaksa diambil ekoran dari keadaan ekonomi semasa.

Pengurusan HappyFresh dalam masa sama turut berterima kasih kepada orang ramai khususnya para pelanggan kerana memberi mereka peluang untuk berkhidmat.

“Sepanjang 7 tahun yang lalu, kepercayaan dan sokongan anda telah membantu kami menyediakan pekerjaan untuk 850 pekerja, pertumbuhan yang tidak dapat diatasi untuk kedai-kedai yang didapati dalam aplikasi kami, dan kegembiraan yang tidak dapat digambarkan kepada semua HappyFreshers yang telah mengalami keistimewaan tersebut untuk menghantar barangan runcit ke rumah anda.

“Dari lubuk hati kami, kami berterima kasih kerana telah memberi kami peluang untuk memudahkan hidup anda,” kata kenyataan tersebut.

Selain menjadi pilihan orang ramai sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dikenakan, HappyFresh turut membantu orang ramai dengan menyediakan lebih 850 pekerjaan

Sumber Facebook Happy Fresh


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya.. Immediately pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat lagi, beli ayam dah siap marinated dekat happy fresh. Bila sampai terus masak. Ayam tu busuk. Buat report happy fresh takde bagi solution ape pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih gak.. byk beli guna ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Adek iols baru je promot last week benda ni..katanya mur sangat..
Patut tak nampak sgt dah rider happy fresh
Ramai yang box lama lama je
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak perasan wujud happy fresh....tetiba tutup
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat lotus biasa jumpak shoppers Happy fresh ni. Bagus betul tgk diorang teliti pilih2 bawang sayur2..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:56 AM | Show all posts
kesian...mcm mco mmg slot asyik penuh aja...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:04 AM | Show all posts
Happy Fresh ni company mana ekk.. Malaysia ker..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:07 AM | Show all posts
tak penah guna servis Happy Fresh ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:11 AM | Show all posts
x pernah guna servis ni sbb aku akan allocate masa aku setiap minggu utk ke pasar...sbb kira2 balik..lagi menjimatkan..n kat pasar byk choicel
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:41 AM | Show all posts
ekonomi malaysia tak baik sbb 1MDB & DSN
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
DSN dh masuk penjara pun stock market Tak Naik Naik
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:50 AM | Show all posts
pilihan utama aku masa kuarantin, mengandung & dalam pantang. lagi2 bahan2 yang takde jual kat kedai dekat2 ni. barang2 fresh, good condition & personal shopper pon bagus. good service. cuma barang banyak dah habis, tapi cepat dorang refund. pernah rm100+- dorang refund sebab barang
takde. dah la offer free delivery, diskaun lagi. rasa macam boleh agak jek punca dorang tutup ni, banyak rugi dari untung.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:58 AM | Show all posts
makton replied at 23-9-2022 08:07 AM
tak penah guna servis Happy Fresh ni

Sama la..

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:58 AM | Show all posts
buragazz replied at 23-9-2022 08:04 AM
Happy Fresh ni company mana ekk.. Malaysia ker..

bukan malaysia
tak silap indon
i baca ari tu HQ depa problem
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 23-9-2022 09:01 AM

Aku tak pernah beli anything from here walau pernah install apps masa PKP tu konon cuba nak beli groceries... aku rasa cam tak confident nak beli groceries online takut tak dpt capai specs aku nak...

Tp masa MCO kawan2 aku yang duduk rumah kondo, apartment mmg sangat guna khidmat happy fresh ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
GrabMart tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 23-9-2022 09:08 AM

Semoga pekerja2 mereka yg 800 lebih tu dpt kerja lain secepat mungkin. Amin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:13 AM | Show all posts
patut la dah x nampak staff dieorg kat B.I.G.
tak pernah guna HF ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 10:59 AM GMT+8 , Processed in 0.207076 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list