CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Nora Danish Dikritik Pakai 'Romper' Nak Buktikan Badan Kurus

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 09:54 AM | Show all posts
amyza replied at 22-9-2022 08:30 PM
Cantik seluar dia, berkenan pulak. Apa lah rahsia dia perut kempis yek. I kalau tak mkn elok jer per ...

Rahsianya ada duit semua boleh jadi...artis ni diorang siap buat pakej sedut lemak...firmkan mana yang gelebeh...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:55 AM | Show all posts
Shayang replied at 23-9-2022 09:44 AM
Tak silap tu bukan gambar tapi video dia berjalan depan cermin.

Video pun boleh edit tau...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:55 AM | Show all posts
amyza replied at 22-9-2022 08:30 PM
Cantik seluar dia, berkenan pulak. Apa lah rahsia dia perut kempis yek. I kalau tak mkn elok jer per ...

masa begambar tarik nafas hhehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan. ...

Itu pun satu @ dua minggu pertama je.. lepas tu dah post huha-huha balik sampai la raya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Wpon meiols dah segolongan dgn dia ni (tua sikit dr dia) meols kagum dgn golongan2 sebegini yg maintain badan n stay awek muda walaopponnn org kata lah ada duit lipo je peyut tu khuenn? Tp nak maintain tu kena usaha gak yach! Ingat senang
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 23-9-2022 09:54 AM
Rutin harian netizen bangun pg buka ig artis cari yg mana tak bertudung then tegur pasal aurat eso ...

Kanzzz! Boring baca..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 23-9-2022 10:25 AM
Wpon meiols dah segolongan dgn dia ni (tua sikit dr dia) meols kagum dgn golongan2 sebegini yg maint ...

Entahnye. Tgk bikmama tu. Kemain kaya tapiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 23-9-2022 10:18 AM
Itu pun satu @ dua minggu pertama je.. lepas tu dah post huha-huha balik sampai la raya.

activity hu ha hu ha usually lps qhatam al quran…celebrating sampai ke raya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa body kaka nora
Tp muka dah kertu dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:37 PM | Show all posts
missyL replied at 23-9-2022 12:31 PM
Lawa body kaka nora
Tp muka dah kertu dah

ramai kata bila jumpa depan2 mcm tak sama seperti gambar bab body ni..x tahulah, sebab saya tak pernah jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:55 PM | Show all posts
aciksenah replied at 23-9-2022 09:54 AM
Rahsianya ada duit semua boleh jadi...artis ni diorang siap buat pakej sedut lemak...firmkan mana  ...

betull...kdg pergi gym pun propah ja..untuk content IG..
realitinya sedut dan inject sana sini untuk bagi shape...




Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:05 PM | Show all posts
skg mcm trens 90's kn?ape yg bdk2 pkai skg yg lahir 80-90an dh rs dh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa je job dia skang? Belakon? Model iklan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 23-9-2022 01:08 PM
Apa je job dia skang? Belakon? Model iklan?

Byk kan dia berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ok je dia pakai mcm ni. Mmg biasa pun kan.

Yg luar biasa kalau ada yg insaf sampai menangis lepas tu hilang tudung. Aih..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 23-9-2022 01:10 PM
Byk kan dia berlakon.

Ooo..ye ke..aku x ada astro..lagipun memang x tengok tv sangat..netflix pun aku kdg2 je..
Oklah tu..dia ada produk lakonan d tv..nak kekal relevan kene lah update socmed selalu..ye dok??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
afie_m replied at 23-9-2022 12:37 PM
ramai kata bila jumpa depan2 mcm tak sama seperti gambar bab body ni..x tahulah, sebab saya tak pe ...

Plk hahaha
Tp pnh ade kes die edit gmbr die

Sian plk kaka nora
Try hard to get validation
Enjoy je lah life as t20
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising laa netijen niee. Lakii n family diaa pon xkisahhh. Sooo Buat laaa netijen niee gigih nakk bising sal aurat.. Sahh2 laa diaa dah tau sal tu. Btw achikk noraaa awakk dah kertu laa. Bkn nyaa muda lagikk nak pakai macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Comel tapi Biar la sesuai dgn usia nak melawa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantaklaaa...ni time besa..lailatulqadar nanti bungkus lee....try hard sgt uolss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:23 PM GMT+8 , Processed in 0.099519 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list