CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6741|Reply: 52

Nora Danish Dikritik Pakai 'Romper' Nak Buktikan Badan Kurus

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Cantik Nora Danish memakai ‘romper’ dalam satu muat naik di Instagramnya.




Kredit foto: IG





Bagaimanapun, perkongsian video dirinya menggayakan baju berlengan panjang berwarna putih dengan potongan pada bahagian kiri dan kanan pinggang membuat netizen berbulu hati.


Biarpun ramai memuji tubuh langsingnya yang cantik memakai sebarang fesyen, ada netizen mendakwa pelakon itu sengaja berbuat demikian demi membuktikan tubuhnya yang semakin kurus. Dah macam baju renang digayakan dengan seluar panjang pula!







Justeru, segelintir netizen berharap agar pintu hati Nora terbuka suatu hari nanti untuk berhijab menutup aurat.




Kredit foto: IG



Tubuh cantik rugilah kalau tidak ditayang, betul tak? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 05:57 PM | Show all posts
heran ke dia.. lg di kecam lg dibuat nya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama lagi bulan 4 ni huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kertu gigih nk berpesen style org muda lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:59 PM | Show all posts
Harap tak edit la
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan..qhatam al quran ✅ terawih ✅ buka posa ✅ baju menutup aurat ✅
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 22-9-2022 06:41 PM
Dh kertu gigih nk berpesen style org muda lagi..

Hahaha midlife crisis
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:19 PM | Show all posts
lantak la dia nak pakai apa pun... badan dia...
lagipun heshe pun dah basi dan dekat nak menopos dah pun ada juga manusia masih sibuk pasal retis ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 08:21 PM | Show all posts
lantak la deme
dah besar
dah baligh
dah berlaki
jaga family sendiri sudah
hujung2 pakai tudung dada terjojol
seluar ketat bontot bergegar
tapi asal pakai tutup kepala dikira mulia
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik seluar dia, berkenan pulak. Apa lah rahsia dia perut kempis yek. I kalau tak mkn elok jer perut, lepas makan abis buncit yg tak boleh cover² dah. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Even body letup mcm maya jama pkai cmni still hodoh bg i..
Ala2 90s pakai seluar baggy spender terkeluar..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kulit cantik cam diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza: Cantik seluar dia, berkenan pu ...

Byk ke mkn smpai xleh cover ????
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Seluar tu lawo.. Tapi bila dia pakai.. Ermm.. Asalkan ko bahagia k
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan. ...

Doalah yg elok2
Idola kesayangan pun gitu juga dulu
Tutup time ramadhan je
Pastu terus tutup dan wangi sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:01 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 22-9-2022 07:03 PM
pakai la puas2 sexy2 nanti ramadhan tiba ramadhan tiba terus salin kulit menghormati bulan ramadhan. ...

HAHAHAHHAHAHAHA
DEEP!!! puasa lgi 6 bulan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:37 AM | Show all posts
.. membuat netizen berbulu hati
apoo???
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:35 AM | Show all posts
ya nora kami tau anda kurus.done
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
surih07 replied at 22-9-2022 06:59 PM
Harap tak edit la

Tak silap tu bukan gambar tapi video dia berjalan depan cermin.


Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-9-2022 08:19 PM
lantak la dia nak pakai apa pun... badan dia...
lagipun heshe pun dah basi dan dekat nak menopos dah ...

Rutin harian netizen bangun pg buka ig artis cari yg mana tak bertudung then tegur pasal aurat esok pg repeat lagi menda yg sama

Aku lg suka baca komen2 netizen yg akan tanya lawa laa top tu tp kalau saya pakai mesti lemak melebeh kat tepi, atau komen2 lain yg tanya lipstick cantikla nk spill please code apa, cantik cermin tu beli kat mana ye?
Semak giler komen2 polis aurat ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.111297 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list