CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-MAL

Tragedi Majlis Konvokesyen, 5 Graduan Kemalangan Dalam Perjalanan

[Copy link]
Post time 23-9-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ada benda melintas tu yg smpi terbabas. Moga dipermudahkan utk adik yg cedera parah tu. Baru nk mula hidup mereka ini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 05:07 AM | Show all posts




Cuba tengok ni kes semalam....kita dah hati2 tapi ada org bawak mcm org gila...
Meninggal budak grab ni....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 23-9-2022 09:54 AM
SAMAAAA! Meols ni gemok, so each time carpool jalan-jalan travel roadtrip, meols for sure kena duk ...

Seat DEPAN co driver on the bonnet keww?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 23-9-2022 03:08 PM
You jd co pilot...i memanjang kwn2 suruh jd driver...tp bila tengok kawan2 happy...i pun happy

Tapi jadi driver best apa.. Kalau ada co-pilot kat sebelah, Co pilot ni lah yg tolong suapkan makanan, bukak kan air, Gula2.. Apa nak buat driver kan pegang stereng..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 23-9-2022 02:04 PM
Road trip ni best benarnya kalau
Semua pandai drive
Semua jenis kaki borak

Setuju 100%
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:40 AM GMT+8 , Processed in 0.068092 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list