CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Tragedi Majlis Konvokesyen, 5 Graduan Kemalangan Dalam Perjalanan

[Copy link]
Post time 23-9-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-9-2022 12:34 PM
Oh..pi register ke apa..mmg bulan 10 ni kemasukan U...tapi x kan sendiri2...patut mak pak sekali

Anak aku dah masuk dah bln 8 ari tuu.. dah gatai nak outinglaaa.. nasib anak aku gemuk skit soo tadak bf.. roomatenyaa bersepah sepah bf..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 23-9-2022 09:54 AM
SAMAAAA! Meols ni gemok, so each time carpool jalan-jalan travel roadtrip, meols for sure kena duk ...

Betul tu spoil betul mood. Klu sekali OK, ni berkali2.. Dah lah dulu smpi sewa van bagai semua. So skang mmg dah tak der nk pi holiday ramai2. Max 3org jer.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:47 PM | Show all posts
noor2 replied at 22-9-2022 05:30 PM
Budak2 ni x de mak bapak ke cane...sb berani betul bg anak2 drive pagi2 buta jauh2 perjalanan...

Kalau tak silap kabarnya baru balik holiday
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-9-2022 12:39 PM
Anak aku dah masuk dah bln 8 ari tuu.. dah gatai nak outinglaaa.. nasib anak aku gemuk skit soo ta ...

Samala...anak noor pun x dak GF...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 23-9-2022 12:47 PM
Kalau tak silap kabarnya baru balik holiday

Ohhh...terus teringat beberapa kes student kes melibatkan holiday dan jalan raya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Road trip ni best benarnya kalau
Semua pandai drive
Semua jenis kaki borak
Semua jenis tak berkira
Semua jenis ada duit

Roadtrip tak best kalau
Ada yang taknak drive langsung
Ada yang tak bagi orang lain drive
Ada yang nak dengar lagu genre dia aje
Ada yang tak boleh bising2
Ada yang pemalas nak turun beli makan minum
Ada yang acah boss
Ada yang kedekut duit minyak
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:09 PM | Show all posts
she replied at 23-9-2022 02:04 PM
Road trip ni best benarnya kalau
Semua pandai drive
Semua jenis kaki borak

One of the best time kaka rasa  pi road trip dengan anak2
weols naik Bas dari Terengganu sampai TBS
naik commuter dari TBS ke KL Central
dari KL Central amik ETS ke Padang Besar
so much fun tak letih sebab tak perlu driving
balik tu drive lah bergilir dengan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 23-9-2022 12:40 PM
Betul tu spoil betul mood. Klu sekali OK, ni berkali2.. Dah lah dulu smpi sewa van bagai semua. So ...

You jd co pilot...i memanjang kwn2 suruh jd driver...tp bila tengok kawan2 happy...i pun happy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 23-9-2022 02:09 PM
One of the best time kaka rasa  pi road trip dengan anak2
weols naik Bas dari Terengganu sampai TB ...

Uiiiii bestnyaaaaa
Macik dulu road trip naik train ni ke Butterworth aje pastu naik ferry ke Penang
Masa tu anak2 laki jadi bodyguard hahahaha
Rindunyaaa masa dgn anak2 kannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-9-2022 05:30 PM
Budak2 ni x de mak bapak ke cane...sb berani betul bg anak2 drive pagi2 buta jauh2 perjalanan...

Drive pagi buta tu nak elak sewa hotel lah kot. Mungkin depa kurang kemampuan kewangan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-9-2022 12:52 PM
Samala...anak noor pun x dak GF...

Anak aku skrg gigih jaga mkn.. nak kurus.. hohoho.. tp alhmdlh dia mintak izin.. tp biasaklaa aku mana bg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-9-2022 07:42 PM
Anak aku skrg gigih jaga mkn.. nak kurus.. hohoho.. tp alhmdlh dia mintak izin.. tp biasaklaa aku  ...

Anak aku kurus kering cik buritan...jenuh depa mkn protein dan workout..adalah berotot dah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-9-2022 07:48 PM
Anak aku kurus kering cik buritan...jenuh depa mkn protein dan workout..adalah berotot dah sikit : ...

Biorlaa kurus.. gemuk tak payah mintak.. kan datang.. kurus tuu susah.. laki aku dulu masa kat u asyik ckp kuyius kuyus.. ujung ujung kawin dgn aku.. amik gomok.. hohohoho.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-9-2022 07:50 PM
Biorlaa kurus.. gemuk tak payah mintak.. kan datang.. kurus tuu susah.. laki aku dulu masa kat u a ...

Laki dah tua mana la ada yg kurus....jarang jumpa...semua gemok2.
Tu normalla...perempuan pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-9-2022 07:52 PM
Laki dah tua mana la ada yg kurus....jarang jumpa...semua gemok2.
Tu normalla...perempuan pun sama ...

Sbb tuu aku  akan ckp kalo org ckp kuyus kuyus.. aku ckp elokla kuyuss.. dah tua nanti konpom gomok
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-9-2022 05:30 PM
Budak2 ni x de mak bapak ke cane...sb berani betul bg anak2 drive pagi2 buta jauh2 perjalanan...

Anak2 ni lesen ada experience takde
Tambah kepekaan yg belum develops sbb masih ank2 lg
Belum kira pros n cons
Naseb la ank2 aku nnt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 23-9-2022 08:09 PM
Anak2 ni lesen ada experience takde
Tambah kepekaan yg belum develops sbb masih ank2 lg
Belum kira ...

Setuju....

Utk yg baru dpt lesen kalau boleh jgnla memandu jauh2 sampai negeri lain..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-9-2022 07:54 PM
Sbb tuu aku  akan ckp kalo org ckp kuyus kuyus.. aku ckp elokla kuyuss.. dah tua nanti konpom gomo ...

Tu la pasal....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:28 PM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihiraajiun

Semoga pelajar yg parah tu akan cepat sembuh.
Semoga pelajar2 yg lain ambil pengajaran drp kejadian ni.
Insya Allah.

Nak memandu boleh, masing2 pun dah berusia 21 thn.
Tapi the assigned driver, kenalah seorg yg cekap memandu, cukup rehat, tak mengantuk & alert.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-9-2022 12:39 PM
Anak aku dah masuk dah bln 8 ari tuu.. dah gatai nak outinglaaa.. nasib anak aku gemuk skit soo ta ...

Matrik ka .?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.091392 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list