CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Takkan Makanan Di Kantin Hospital Nak Dijual Sama Harga Starbucks?

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 22-9-2022 04:57 PM
Mencapub je doktor ni. Kalau baik sgt ala kata sumbang duit ko dkt keluarga miskin tu

Tp kat IJN makan mahal
Yelah swasta kot
Nasi lemak ayam + air susu rm25
Mungkin susu dr new zealand
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 22-9-2022 09:50 PM
Nasi 2.50 ayam 4.50 telur 2..
Mcm normal je harga camtu..

Biasanya nasi 2, ayam 5, telur asin separuh 2

Tempat i masih nasi 2, ayam 4, telur asin separuh 1
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 22-9-2022 09:53 PM
makan kat kedai mamak yg rega belas2 henggit tak nak lak bising...
tup-tup sekali makan kat kedai ma ...

Ko try pg kedai mamak Mamu MZ Puncak Alam
Situ murah. Takda belas2 pun nasi kandar dia.
Tp ramai sgt beratur. Sedap pun sedap
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku geli nak makan kat kantin hospital. X tau lah nape
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-9-2022 12:55 AM
Iols cari yg muslim.. takde kaitan dgn swiss alps..

Ko ingat takda muslims dok dilereng lereng gunung swiss alps iteww kewww? You see people there no up izit?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 23-9-2022 02:52 AM
Aku geli nak makan kat kantin hospital. X tau lah nape

Dah namanya pun sepital kheunz?

Semuanya nampak sakit kheunz?

Kahkahkahkab
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 23-9-2022 02:29 AM
Tp kat IJN makan mahal
Yelah swasta kot
Nasi lemak ayam + air susu rm25

Sepital IJN......INSTITUTE JANTUNG NEGARA....

a prompt reminder to all antara sebab utama ramai pesakit disitu dapatkheun rawatan jantumg yg bermasalah disebabkheun faktor makanan tak ingat dunia....#harga makanan mahal

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
PPUKM ada 2 cafe, rega biasa2 aje cuma buhsan jugalah klu tgk mknan yg sama tiap hr
Klu sepital serdang mknan dan harga pun okay, suka juga mkn kat Cafe dia sbb byk pilihan
hospital putrajaya pun selalu juga ke cafe dia, harga dan mknan bg kaka ngam aje
tambah lps Covid rega bhn mentah pun dah naik xkan yg meniaga kt dlm tu x naikkan harga plk
Dan harga rm9 zmn sekrg tu adalah normal utk nasi, ayam dan telor masin separuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 08:56 AM | Show all posts
kafe hospital putrajaya sedap, dulu la ni dah 5 taun kot xpegi mkn sane.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:43 AM | Show all posts
Edited by ctaz at 23-9-2022 09:45 AM
Tunan replied at 23-9-2022 02:34 AM
Ko try pg kedai mamak Mamu MZ Puncak Alam
Situ murah. Takda belas2 pun nasi kandar dia.
Tp ramai s ...

selalu aku mkn situ dlm belas la + ayo....tapi lauk 2 jenis....ahhahahahhaha...telo masin ngan ayam goreng...bendi 3....nalareked...



masa mula2 bukak tak sedap pun....
dah lama bukak baru sedap...import tukang masak kot



Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:59 AM | Show all posts
statment tu kaitkan dgn kantin skolah yg lebih murah???
mana ada murah,kantin sekolah pun cekek darah jgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-9-2022 06:15 PM
Rega makanan kat cafe sepital shaden mahal gak, dulu selalu la makan kat sana.
Kawan iols dia jaga a ...

Acik tuari seminggu bekampung kat sepital uitm puncak alam
Makanan kantin maheiiiii dah la tak sedap
Order grabfood, takleh naik atas, kat bawah je depa letak kat konter polis bantuan jaga lift tu
Yg polis tu ciskek betoiiii haram buat taktau je tah sapa2 turun bawah collect makanan
Byk kali tauuuuu makanan acik ilang
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
n3ar replied at 22-9-2022 10:46 PM
Actually aku rasa di hospital daerah, kantin harga makanannya murah..

Tapi di hospital bandar tamba ...

Sedapnye triple decker kat O'Brien's sandwich
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 23-9-2022 05:31 AM
Ko ingat takda muslims dok dilereng lereng gunung swiss alps iteww kewww? You see people there no  ...

Ada muslims.. ada makanan halal.. tapi tak byk..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:09 AM | Show all posts
Edited by tripleid at 23-9-2022 11:19 AM

memang mahal pun..aku dah lama boikot cafe Pak Tam kat HKL tu..mahal namamposs..penah kena nasi campur smpai 14hengget kat situ.hanat bethol

noted ye sis sekalian, kalo pi hkl jgn makan kat kedai Pak Tam..kalo bawak makan luar, makan situ takpe.dialu2kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:17 AM | Show all posts
Statement doctor ni tak adil.
Bukan semua kantil hospital mahal.
Bnyk juga yg berpatutan harga.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 23-9-2022 09:43 AM
selalu aku mkn situ dlm belas la + ayo....tapi lauk 2 jenis....ahhahahahhaha...telo masin ngan ayam ...


Oh yela kot.. amik nasi +ayam goreng+sayur sikit rm8.30
Air xda
Adeh lapar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 22-9-2022 09:53 PM
makan kat kedai mamak yg rega belas2 henggit tak nak lak bising...
tup-tup sekali makan kat kedai ma ...

Demo belum kenal barey, tu dia belum tengok harga nasi berlauk dekat Leha Kelfood lagi, akak ni sampaikan dah jadi tuntutan fardhu kifayah, nak makan kedai melayu kalu, tengok dulu owner dia Kelantan ke tak, Kelantan kalu, sekejap itu jugak akak tuang balik nasik yang sudah dicedok, sekali dah terkena, memang teringat sampai bila-bila, banana will not fruit two times agittewww

@aechae tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:54 PM | Show all posts
Edited by ctaz at 23-9-2022 02:55 PM
kakikuDibibirmu replied at 23-9-2022 02:44 PM
Demo belum kenal barey, tu dia belum tengok harga nasi berlauk dekat Leha Kelfood lagi, akak ni sa ...

Leha Kelfood ni kat mana...
aku pernah kena kat kedai kelantan.....kat area melawati....5 orng makan kena rm70....2dewasa 3 kanak2....
rasa macam nak sujud syukur time tu....
hahahahahah

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.099814 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list