CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Cantiknya Anak Tiara Jacquelina, Mirip Sangat Dengan Arwah Hani Mohsin

  [Copy link]
Post time 24-9-2022 09:05 PM | Show all posts
makita replied at 24-9-2022 08:53 PM
Kutkut kelab tu mcm sediakan penari kan. Tapi yg meols tahu...masa pak tiri jadi menteli, NTV7 bar ...

i tak minat nak tahu pasal anak dan pak dia yang dah arwah

i lebih berminat nak tahu pasal mak dia

fasih gila cakap melayu

ade lah google pasal mak dia, kira hebat juga background umur awal 20-an dah ade production untuk model2....

mmg femes ke mak dia masa tahun 90-an dulu, berlakon ok ke

yang best nya umur 38thn jadi heroin pgl hokkay, berani benar berkemban... i salute lah, almaklum lah filem sendiri
lagipun mmg dia je yang layak kan jadi heroin pada zaman ittew

kata anak jiran aku berumur 3 tahun ittew

anyone zaman 90-an yang boleh perbetulkan kalau ade yang tak benar ke....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
cantek budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 22-9-2022 10:12 PM
Cantik estetik
Pakwe pun hensem
Ape lagi nak dalam hidup ini

Itu jek ke target dlm hidup?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:42 PM | Show all posts
cantiknyaaa!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 02:52 PM | Show all posts
banyak ikut raut muka arwah bapaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 02:56 PM | Show all posts
cantik dan sopan je orangnya wpun dibesarkn dlm keluarga kaya... x setgh mcm org yg perasan urban terlebih dan tengok org lain mcm semua x sama level dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam muka atilia anak salamiah hassan je pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 03:42 PM | Show all posts
cantik....nampak lah aura anak orka...cuma rugilah dah habiskan madu comolot ngan boipreng tak berapa ensem...rugi genetik orka...ala-ala boyan sikitlah muka mamat tu... hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 04:31 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 01:50 PM
Sia2 je tulis gini.

Nak pahala, hang baca al-fatihah.

maaf - terima kasih tegur saya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaida28 replied at 26-9-2022 03:31 PM
maaf - terima kasih tegur saya


Tidak ada apa yang perlu dimohon maaf. But, your reply is much appreciated. Dan kasih diterima and back at ya.

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 11:01 AM | Show all posts
hurmmmm...biasa je muka anaknya..spesis muka besar+petak..sepesen adudu..hensem lagi arwah ayah n mummy dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.074095 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list