CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Cantiknya Anak Tiara Jacquelina, Mirip Sangat Dengan Arwah Hani Mohsin

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 12:49 PM | Show all posts
purplelilac replied at 23-9-2022 09:42 AM
Yes,mmg tatu sekarang sgt normal dgn org melayu Msia huhu. Tp yg i selalu nampak budak2 luar kl yg ...

exactly. tak perlu study/duduk oversea buat tatu ni.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig kalau tengok kekadang mcm konfius dia ni duduk sama2 dgn bf dia ke. Bf pulak tangan bertattoo. Semoga diberikan hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:29 PM | Show all posts
tootii replied at 23-9-2022 12:42 PM
rindu arwah Hani Mohsin .. kalau la arwah idup lagi, aku percaya dia masih boleh jadi hero dlm mana2 ...

Al Fatihah utk Arwah Hani Mohsin..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mila ni lawa juga lah
tgk dia terigt arwah hani mohsin
Ms dpt berita Hani meninggal, kaka leh ikut nanges
part mila urban tu well dah dibesarkan begitu dan mak dia pun x kisah apalah yg kita nak sebokkan
kwn anak kaka yg org semenanjung pun blh tahan urban siap bertatu kt belkg telinga, anak perempuan kaka kata may be kwn adik dia tu igt org x nmpk kot
pandailah diaorg nak ator hidup camner
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 23-9-2022 08:42 AM
Yes,mmg tatu sekarang sgt normal dgn org melayu Msia huhu. Tp yg i selalu nampak budak2 luar kl yg ...

Skrg ada bnyk temp tattoo.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaida28 replied at 23-9-2022 12:29 PM
Al Fatihah utk Arwah Hani Mohsin..

Sia2 je tulis gini.

Nak pahala, hang baca al-fatihah.

Baca untuk si mati pulak, Nabi pun tak suruh. Mopti Pahang cakap.

Orang dah mati dah terputus segalanya dengan dunia melainkan....... malas nak tulis panjang2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 01:45 PM
Skrg ada bnyk temp tattoo.

Yes, bug yg i tgk ni definitely bukan temp tatu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 04:19 PM | Show all posts

kalau adapun dosa die buat tkde kaitan lah dgn arwah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 04:19 PM | Show all posts
kuat nya genetik chinese... mcm amoi aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nyaaa mila!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-9-2022 01:07 AM
Tak, yah beriya2x sgt make up sekati. Releks2x ja bangga kulit tu warne tu..
Xlalu nak tgk instafeme ...

Kan... mcm dahlia

I wonder those yg mekap sekati ni kalau keluar gigihnya nak solat remove mekap, apply balik tebal2..ughh effort betol
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 23-9-2022 03:19 PM
kalau adapun dosa die buat tkde kaitan lah dgn arwah..

Entah sampai bila nak meratib ajaran ugama meleis. Dosa bapak tanggunglah abang tanggung suami tanggung. Dengar orang mati baca fatihah. Kenduri 3 hari 7 hari 44 hari bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 05:48 PM | Show all posts

tak baik cakap lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 01:35 AM | Show all posts
takayama replied at 23-9-2022 01:45 PM
mila ni lawa juga lah
tgk dia terigt arwah hani mohsin
Ms dpt berita Hani meninggal, kaka leh ikut n ...

Pasal urban ke uban ke, kan sheol ni dulu sekolah Alice Smith. Lepai tu sekolah menengah kat Oz. Syukur Alhamdullilah berboiprenkan laki melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 02:03 AM | Show all posts
japjap…. soalan jujur ni…. kenapa sheols tidak menerima kecaman hebat macam kasih eh sebab sama je seksi seksa maut…. siap ada gambar cemolot lagi…. hehehe…
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sorang je ke rasa budak ni biasa je. Tapi aku tabik sebab dia tak mekap macam bini manjah si didienfrens tu. Naik bot pun mekap mcm bohsia dengan bulu mata 7 lapis. Eh motip sebut kosah laki bini low class tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 01:50 PM
Sia2 je tulis gini.

Nak pahala, hang baca al-fatihah.

Antara salah satu 3 perkara yg disebut dlm kitab yg mana  pahala akan terus mengalir pada org yg dah berpemegian adalah doa anak anak yg masih hidup didunia keatas ibu bapa mereka yg dah teda...

So atas konteks ini alone doa tak boleh sampai pada simati kewww?

Anyway watemah apa pun keyakinan kita membaca ayat ayat suci iteww samada utk sesiapa saja atau utk diri sendiri selagi ianya yg baik baik....adalah pahala yg dapat dirwih utk diri sendiri first and foremost selagi ikhlas kerana DIA...

boleh paham tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 05:45 PM
Entah sampai bila nak meratib ajaran ugama meleis. Dosa bapak tanggunglah abang tanggung suami tan ...

Tanggung atau tak tanggung dosa org lain termasuk anak2 sendiri, a separate isu...tapi yg perlu kita tahu...segala amanah yg dikurniakheun pada kita(anak iteww adalah kurniaan serta amanah kita juga sebagai parents dariNYA) akan dipertanggungjawabkheun dan dipetsoalkgeun nanti disana.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 23-9-2022 05:28 PM
Cantik nyaaa mila!

Has that traits and traces of exoticness...

Tak macam timoh nyanmmar...lebih kepada melayu bangsawan.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 24-9-2022 02:03 AM
japjap…. soalan jujur ni…. kenapa sheols tidak menerima kecaman hebat macam kasih eh sebab sama je ...

Menghormati ayahnya .....yg dah teda?

Arwahnya dulu baik orgnya....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:53 AM GMT+8 , Processed in 0.088735 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list