CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Cantiknya Anak Tiara Jacquelina, Mirip Sangat Dengan Arwah Hani Mohsin

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 22-9-2022 10:09 PM
Ada jugak betulnya cakap kau ni.kalau dapat laki sama level macam dia cepat pulak nanti mencurang  ...

Macam dia ni duit apa semua ada. So maybe dia pilih jantan yg boleh happykan dia cara lain like layan whatever she wants. Mamat ni boss gym martial arts. Dia kan martial arts practitioner.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-9-2022 02:20 PM
Ko dah kenapa? Nampak Hani Mohsin kat alam barzakh ke?

Tegelak acik dlm kelambu ni tauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-9-2022 01:30 PM
Kaaaaan? Dia boleh dapat yg jauh lebih baik. Gituuuu kita judging orang. LOLLL tapi mcm kawan iols ...

Ada sesetengah pompuan suka jantan submisif gini kot. Macam ex student aiol. Pelajar paling pandai dalam kelas dia dulu, pi nikoh antara 5 orang pelajar jantan paling slow lemah IQ dalam kelas dia. Dah la takda keja tetap. Ex stoden aiol tu bakal cikgu. Ai was like, wtf. Bukan takleh dapat yang lagik bagus. Tapi kelig jantan sebelah meja ai cakap menda sama macam uols, so makes sense lah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow maknya very cool anak comolot. Caiyokkkk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapii..........:shutup
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik mila, nampak muka arwah hani lebih
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 04:48 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-9-2022 12:59 AM
Xyah kisahkan. Ramai je yg gini lifestyle mereka. Cuma dia ni posting lak gambor cenggini. But it  ...

Ye.  Iols berani bet lah...anak2 achik2 porem ni pun bersepah je siyum2 molot mcm ni.  cuma opkos la anak2 achik porem ni tak letak kat ig yang makpak dorang boleh tgk....or depa tak letak ig lansung...tapi benda2 cenggini mmg biasa jewww...tak kira la anak2 achik porem ni westernized or gadis lindungan kaabah.  toksah dok judge or terkejut sgt la .....Iols ok jah dgn Mila ni.  Lawa dia.  Muka dan kulit sgt exotic.  

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dia miliki senyuman arwah apaknya.. manisss sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu mohsin ni umur panjang, cemana la rupanya sekarang ya. Adakah sedehhhh kepam spt jeri kandar ehh silap, datin seri jeri kandar atau aummm spt edika yusop
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:15 AM | Show all posts
nampak cam muka fafau pun ada.
tp awat kaki sheols berkerak? gigih nau pakai short skirt dgn kaki berkudis bagai
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 23-9-2022 07:15 AM
nampak cam muka fafau pun ada.
tp awat kaki sheols berkerak? gigih nau pakai short skirt dgn kaki be ...

Yg nampak teruk tu kalai zoom in macam lebam2. Mungkin sebab sheols banyak practise martial arts. Baru lepas competition. Dia pun selalu trekking dan hiking.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 08:54 AM | Show all posts
tanjat mak... mula2 semuanya murni2 je lpstu tetibeeerrrrrr.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:09 AM | Show all posts
mrsamz replied at 22-9-2022 09:31 PM
Standard la..urban2 camni..sarawakian lagi lah..mmg ramai kan mcm ni..tak hairan pun

ramai camni. adik i one day balik cerita ada new colleague - a girl, ada tatu 1 lengan. I told her, entah2 non-muslim, sarawakian etc that nampak macam melayu.
Sekali dia cakap sarawakian aponya nama muslim, from east coast, area bukan bandar sangat pun . So i cakap la camtu la budak zaman sekarang. culture shock mungkin or feeling urban


Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:33 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 22-9-2022 08:51 PM
Tunang dah? Tak kenal sis. Yang ai tau jantan tu muka idok helok sangat.

sbb duit bkepuk onnn sis
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:35 AM | Show all posts
sora13 replied at 22-9-2022 08:55 PM
Memang, rendah pun ya tapi tengok macam dah couple lama sebelum tunang baru2 ni. Lepas tunang depa ...

set2 urban ni knpe x kahwin je dah berharta kan mampu lagi
kan senang dah halal
baik kahwin jela
urban sgt pun kena fikir dosa pahala
ahgituuuuuuuutazkirah jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
CocoCily replied at 23-9-2022 09:09 AM
ramai camni. adik i one day balik cerita ada new colleague - a girl, ada tatu 1 lengan. I told her ...

Yes,mmg tatu sekarang sgt normal dgn org melayu Msia huhu. Tp yg i selalu nampak budak2 luar kl yg dtg menetap di kl buat tatu ni. Cth negeri T’ganu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-9-2022 04:59 PM
Xyah kisahkan. Ramai je yg gini lifestyle mereka. Cuma dia ni posting lak gambor cenggini. But it  ...

Hhahaha.... I tahu dan faham ramai org kat luar carahidup sebegitu.... Cuma dia ni sbb arwah bapak adalah artis dan mak pun masih dalam dunia ni.... Jadi mungkin boleh diremind dulu sblum kita semua dah pompang kat sini macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
CocoCily replied at 23-9-2022 09:09 AM
ramai camni. adik i one day balik cerita ada new colleague - a girl, ada tatu 1 lengan. I told her ...

Terlebih culture shock ler tu..fefeeling sangat happening
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:24 PM | Show all posts
cantik
tp ada gmbr comolot tu
urban sgt iols xleh terima
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 12:42 PM | Show all posts
rindu arwah Hani Mohsin .. kalau la arwah idup lagi, aku percaya dia masih boleh jadi hero dlm mana2 drama .. rindu !
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 10:45 PM GMT+8 , Processed in 0.101147 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list