CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Tempatan] Gagal urus duit punca ramai orang pencen kembali bekerja

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 09:14 AM | Show all posts
green~tea replied at 21-9-2022 09:55 AM
Sbb ramai sangat berhutang beli rumah selama  30-35 tahun.. mmg langkau umur pencen ler...  sbb tu p ...

lelaki tua bleh jadi gigolo...pompuan tua nak jadi ape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 12:22 PM | Show all posts
GummyBear123 replied at 26-9-2022 08:53 AM
Ummah Melayu apa susah.
Minta je duit dengan anak sendiri. Kalau anak tak bagi, gertak je. Kau tak b ...

Yikes!  Nauzubillah.... Tak suka betul parents toxic mcm ni.  Guna anak sebagai duit pencen.

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 26-9-2022 09:14 AM
lelaki tua bleh jadi gigolo...pompuan tua nak jadi ape?

Kalo rupa helok, caras spouse hado2 lah... kenapa nak susah payah mengangkang demi sesuap nasi...

Bohsia tua mcm mak nani forum tu tak laku tau.. dah lacur kat 30 jantan pun masih sangkak
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:53 PM | Show all posts
bitterchoc replied at 26-9-2022 09:13 AM
Fuhhh ai cukup anti makpak toksik macam ni. Dia guna guilt-trip dan konsep anak derhaka sebagai ...

Masak uols klu blh berjimat sampai beribu sbb kita nak hidop sampai mamposs kena pakai duitt lol klu rasa susah start dgn buat meal plan utk seminggu, isnin msk apa, selasa rabu khamis so on, lps tu dah blh ikut tu je, klu boring nanti buat meal plan set lain utk seminggu so blh tukar2,  lps tu urusan akan jadi lebih mudah lebih mudah dan lebih mudah sbb kita dah tahu apa yg nak dimasaK, apa yg nak dibeli simpan n byk mana, bila bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:04 AM | Show all posts

Tu ler kan. Kena habiskan stockpile lockdown gak hahahah.
Bye abang panda, rindulaaaa beg pink abang nanti uwaarrghhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 26-9-2022 04:00 AM
Thanks sis, tmpt mcm ni lah best boleh karok klu dtg gian aku suka nyanyi n dancing, tak kisahla ...

Setuju sis
Koser nak soh dgr ceramah hari2.. Live to the fullest
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:58 PM | Show all posts
umbut replied at 27-9-2022 09:14 AM
Setuju sis
Koser nak soh dgr ceramah hari2.. Live to the fullest

Khennn....agree sgtt live life to d fullest gituu. Boleh mati kutu stress gila aku klu masuk tmpt yg aktiviti jenis kena dgr ceramah n usrah bagaiii ni. Bestt jugak dpt tahu ada melayu2 yg mcm aku nih kat CI

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:18 AM GMT+8 , Processed in 0.088425 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list