CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 09:10 AM | Show all posts
tapi aku nampak pompuan tu yg tarik laki tu trs kiss.
cara laki tu mcm tk dgr apa dia ckp sbb tu dekatkn muka.
ntahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 09:19 AM | Show all posts
biasalah tuuuuu. zaman jahiliah meols kat Rootz dulu bermacam la retis dok clubbing sana dek. diorang ingat retis ni malaikat ke, manusia biasa jugak yg boleh kalah dgn godaan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:20 AM | Show all posts
ala biasa la dulu2 pn awie, badrul muhayat, kaki masuk club juga, cuma tak ramai ada kamera,

syamsul yusof tu mgkn pergi, tp sebab dia anak selebriti dn sorang selebriti wa rasa dia behave...

jarang la artis hensem keluar masuk masjid....


yg wa tgk artis ensem baik tak kaki club, aron, adi putra, fatah amin, dan pencetus umah riz, paling kuat pn dia amik gambar ko te sendiri dan rangsangan sendiri je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 09:50 AM | Show all posts
budak muda lagi kan....nak explore dunia kenkunun...
semoga hidayah milikmu ya adik....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:05 AM | Show all posts
x best pn citer psl aedy ni... next!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg suey la dgn pulau. Pi bali buat fake tatoo, kena kecam. Pi phiphi island bercuti dgn M at the same time crush dgn amy. Pi pulau england tgk konsert dgn daiya, bergambar kat nenen. Pi langkawi, tgh clubbing kena cabul dgn random drunk girl. Baik ko joint class ngaji online dgn family ko je la dy. Bff ko baru jer cheating death dpt peluang kedua hidup di dunia, ambil la iktibar. Sudah2 la jadi kuceng jantan miang. Bagi kat org vietnam kang baru tau...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak ulang2x tgk drama budak tebing sbb nk tgk dia nila.Tp drama die jd bapak org ak xlyn.geli.hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:31 PM | Show all posts
Diamondmoney replied at 20-9-2022 09:24 PM
Baca kt situ mamat yg reveal ni adalah kekasih kepada perempuan yg bercemolot dgn eddy. Nama myramus ...

bdk zaman skrg ekkk...
leh tgk jer GF kena cium dek org lain...
yg kelakornya BF ni leh laks siap war2 kan sentero doniaaa ekkk...

gud job anak muda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-9-2022 12:38 PM | Show all posts
cikenet replied at 22-9-2022 12:31 PM
bdk zaman skrg ekkk...
leh tgk jer GF kena cium dek org lain...
yg kelakornya BF ni leh laks siap  ...

bukan dia yang record nyah, follower IG dia yang record

pastu send kat dia

itu yang video pecah-pecah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:45 PM | Show all posts
anilanil replied at 22-9-2022 11:44 AM
Dia ni mmg suey la dgn pulau. Pi bali buat fake tatoo, kena kecam. Pi phiphi island bercuti dgn M at ...

Haha.. Ni akak setuju. Tengok mak dgn kakak dia elok je kesian pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:49 PM | Show all posts
betul ke dia. sangap beno dah tu. kawinla dik. tp kawin pon buat jahanam ada org je. elokla ko mati je begitu dalam kelab malam tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:53 PM | Show all posts
anilanil replied at 22-9-2022 11:44 AM
Dia ni mmg suey la dgn pulau. Pi bali buat fake tatoo, kena kecam. Pi phiphi island bercuti dgn M at ...

ayat last tu hampeh betul acik gelak beria haa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:58 PM | Show all posts
anilanil replied at 22-9-2022 11:44 AM
Dia ni mmg suey la dgn pulau. Pi bali buat fake tatoo, kena kecam. Pi phiphi island bercuti dgn M at ...

hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-9-2022 12:21 AM
Motip yach ramai terkezutt Aedy ni kaki clubbing?! Meols tengok heols dlu boleh comolot (rapat) deng ...

Taktau pun psl benda ni. Aedy time tu umo berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 21-9-2022 01:58 PM
ke kembar dia ..ada live tiktok skli ari tu .

impossible sbb yg tu kontot. aedy dlm vid ni tggi hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.096691 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list