CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 21-9-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tak dapat tengok video tapi i baru tahu dia dah putus dengan Amelia rupanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 12:20 PM | Show all posts
budak tak semenggah......
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:25 PM | Show all posts
memalukan. retis melayu baru nak naik, ada duit sikit terus lupa daratan. bakat dan muka sendu. harap mereput di jalanan
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:26 PM | Show all posts
lain je ngan Aedy
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:26 PM | Show all posts
nak heran apa...lepas ni blh lah buat penyucian ala2 Alip ngn abam jul
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:49 PM | Show all posts
Alahaiiiiiiiiii budak2 punya perangai /
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru dirai oleh PDRM ke apa aritu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ke kembar dia ..ada live tiktok skli ari tu .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
asalkan tak makan babi
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 21-9-2022 07:56 AM
Wow uols, bolehlah khabor sapo kapel retis yang tinggal sebumbung tapi lum nikah tu

Marhaen pun ...

Shssss. Mungkin bakalan nikah soon kot tapi top juga dua-duanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:26 PM | Show all posts
dedulu ada jer artis yg aku jmpa dlm club.. sampai kn dlm toilet sebelah dorg pn aku x cam.. tgh melayan pala jer time tu.. nk enjoy.. hahaha.. tp tu la.. ada jer yg flirt2.. peluk cikit.. pegang cikit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haduh haduh haduhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 21-9-2022 08:48 AM
Hahahaha.....zaman bukan clubbing skang ni

Iye u. Im suprise yg baya2 i ni nk masuk 40 an ni ..like my kenalan yg baya2 .still pegi club
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 21-9-2022 02:16 PM
Shssss. Mungkin bakalan nikah soon kot tapi top juga dua-duanya.

Sweet dgn adam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik: Mamat ni dr zmn skolah kn buat ...


dari zaman 2010 lagi heyol ni dah curik2 pergi club..tak muak2 lagi ke deknon kau pergi club...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 22-9-2022 12:25 AM

Motip yach ramai terkezutt Aedy ni kaki clubbing?! Meols tengok heols dlu boleh comolot (rapat) dengan Fasha meols tahu dah mmg spesis budak lepak kelab malam sbb Fasha mmg kaki clubbing. Sampai ada kes si Jejai serang Aedy sebab rapat dengan Fasha. Ala masa kes JJ tengah gila talak dgn janda dia tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana videonya??? Aduhh.. ni kalau zaman dulu lg byk viral kekdahnya.. tp dulu phone tak secanggih skg. Artis dulu kalau clubbing lg teruk dikkkk.. tu Kat hardrock sampai atas kerusi dijogetnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 07:57 AM | Show all posts
zaman dulu2 klu ada camera handphone ni
mmg habis data rakam kelakuan artis agaknya
artis kot what do you expect?
tapi aku pun mcm ni dulu2
dulu2 hal artis kita boleh tau dlm Pancaindera Mingguan Utusan je
Majalah2 mcm URTV segala tu
semua yg keluar hal baik2
sekali masuk forum baru la aku tau perangai artis2 ni mcm mana
tapi ye lah alangkan yg bukan artis pun perangai hanat
sama je la kita ni manusia
yg buat perangai dulu2 tu pun ramai yg dh berubah lebih baik
dh tua kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
lantak dia la dah itu peelnya
iols kagum org yg masuk club dah la malam2 bute, bising bingit, berhimpit-himpit2 berlaga bahu bontot bau kepam suke lengkap la kot la yg berhimpit tu cun+ensem ok lg, kene yg muke serupa jamban pecah dah la nak elak payah, kemurungan setahun
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 08:49 AM | Show all posts
mamat ni bukan ade tatoo bagai ke...normal la kot bagi dia, tgk gaya pon da mcm hampeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 05:21 AM GMT+8 , Processed in 1.009177 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list