CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

ada video, Aedy Ashraf kantoi minum dan cemolot GF orang dalam club!

  [Copy link]
Post time 21-9-2022 09:42 AM | Show all posts
dia ni memang bad boy lah, tengok tentang bulan masa kecik dah nampak muka nakal dia pastu dah besar citer budak tebing, lagi sesuai dia bawak watak tu dari bawak watak keje office ada anak

jap lagi dia cakap tu bukan sy, dalam dunia ni ada 7 orang muka serupa

kan ada viral dulu budak sabah yg macam dia, takpun tu dak aqish morosechild.. kan muka dia dgn aqish tu sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia je nampak tall kat situ org2 lain awat short2..anywaysss...hosnozon bukan dia ..#donehosnozon
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 21-9-2022 09:34 AM
samelar dengan iolls

kalau dia berlakon jadi adult geli sikit nak tengok


Dlm project anchor n dak tebing dia jd bdk sek men ye? Mak ai umor dah 30 forever lah kena chop or jd karekter bdk2 sek men..sian gak depa2 child actors ni..zendaya pon still berlakon jd dak sek men dlm euphoria..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Body aedy mmg da sado ckit sbb aritu shooting film polis. Rambut pon da itam balik shooting drama dgn kaknab. Gi club kat langkawi kot. Malu la PDRM amik jadi duta scammer. Dah nak scam fan pulak. Cari org lain la amy, ko pon terumbang-ambing dpt pulak bakal imam badboy.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 20-9-2022 09:34 PM
Mamat ni dr zmn skolah kn buat hal mrokok.. So la ni lps age lagi daring lorr...

Tongki budak tebing kann
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:15 AM | Show all posts
Selalu je jumpa dia kt club... pernah dance-off sekali. Ehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:17 AM | Show all posts
fefeeling replied at 20-9-2022 10:01 PM
Yg pegi clubbing nampak retis pastu rekod apa retis tu buat ko memang dasar kampung culture shiok ba ...

100% agreed dgn uols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:18 AM | Show all posts
anilanil replied at 21-9-2022 09:58 AM
Body aedy mmg da sado ckit sbb aritu shooting film polis. Rambut pon da itam balik shooting drama dg ...

Salah kah dari segi undang undang Orang Dewasa masuk Club?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-9-2022 10:25 AM | Show all posts
rosannazmia replied at 21-9-2022 09:47 AM
Dlm project anchor n dak tebing dia jd bdk sek men ye? Mak ai umor dah 30 forever lah kena chop or ...

tapi oklar, muka dia still macam budak

yang si Daiyan tu yang iolls tak setuju jadi budak sekolah, nampak nau menipunya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedang kn pu,imam muda dan yg pakai lebai pon xboleh lawan godaan bila dh terjun kuak dlm dunia seni ini kan pulak yg sah2 nampak badboi sejak azali.. dia xkena tangkap sbb dadih pon besaq tuah
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:36 AM | Show all posts
macam lah korang tak pernah comolot.. fuii
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu aku heran nape amelia henderson bole jatuh cinta kt si kepam ni nasib dah putus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 10:58 AM | Show all posts
jejai replied at 21-9-2022 10:36 AM
macam lah korang tak pernah comolot.. fuii

tak cemolot GF orang
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-9-2022 10:37 AM
Tu aku heran nape amelia henderson bole jatuh cinta kt si kepam ni nasib dah putus

Tu marketing pasal baju Renjana. Amelia terpedaya ingatkn si Aedy busuk nk kat dia. Sweet talker mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:08 AM | Show all posts
fefeeling replied at 20-9-2022 10:01 PM
Yg pegi clubbing nampak retis pastu rekod apa retis tu buat ko memang dasar kampung culture shiok ba ...

i tak rasa orang tu record sebab retis..
but more nak kantoikan pompuan tu..
video leak pasal bf pompuan tu yang up..
then ada orang cam retis tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:16 AM | Show all posts
si lancau ni skang dengan sape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 11:19 AM | Show all posts
yang gf orang tu menyentil tarik muka aedy tu apasal. dah disua depan mata merelakan aedy sauk je la. takpayah nak husnuzon sangat sume retis baik. bukan retis pun buat cemni. tak herann
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-9-2022 05:33 AM
Boleh uols tapi kat Sabah Sarawak adja kot dan khas untuk native people adja since kalau ikut betu ...

I mean semenanjung mesia. Harap maaf. Belah sini kat NS saja boleh apply nak tukar dari Islam. Negeri2 lain kat sini hampir mustahil. Silap2 diorang masukkan dalam camp isolation untuk brainwash balik. Macam gang2 arkam la apa tu semua. Tukar masuk Islam disanjung2lah tapi tukar dari Islam no no.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
I husnuzon ini gimik drama baru......dia kan hero gimik
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 11:22 AM | Show all posts
Amelia sujod sukorr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.208592 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list